pepito Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΚΑΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΡΕ ΜΕ REGISTAX Η'PHOTOSHOP CS3;ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Η.Υ. ΓΙ΄΄ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
sheliak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2008 Γιατι δεν δοκιμαζεις το iris?Κατεβασε το απο εδω.Μπορεις να βρεις και αρκετες οδηγιεςhttp://www.astrosurf.com/buil/us/iris/iris.htm
raxxla Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2008 Προτείνω και εγώ το Registax. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία καθώς κάνει την περισσότερη επεξεργασία αυτόματα, αρκεί να επιλέξεις μόνο τα light/dark frames , είναι δε αρκετά γρήγορο σε σχέση με άλλα προγράμματα (και είναι και freeware!) ΦιλικάΗλίας Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
pepito Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2008 Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες σας.Με registax δοκιμασα με καμμια δεκαρια καρε.αλλα μου βγηκε μια εικονα ΄΄κομματια΄΄.Να υπενθυμησω οτι στα καρε που χρησιμοποιησα,ο Κρονος δεν βρισκεται στο ιδιο σημειο.Στο πρωτο πχ ειναι στο κεντρο και στο τεταρτο δεξια.Θα ξαναπροσπαθησω παντως ...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2008 Δοκιμασες να το κανεις ταινια ; Επισης καλη λυση ειναι και το Maxim . Αν προσπαθησεις με το Photoshop χρησιμοποιησε τα βεκαλια του πηκτρολογιου ωστε να κεντραρεις τους <<Κρονους>> σου . Καλο Πασχα σε ολους . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα