Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Σημερα το πρωι, εκει που κατεβαινα με φορα τις σκαλες για να παω στη Λαρισης να πληρωσω τη ΔΕΗ (φοιτητρια ενεκα...), παγωνω δυο βηματα πριν την πορτα, κανω μεταβολη και αντικριζω το μαγικο βιβλιαρακι... ΟΥΡΑΝΟΣ, 80 σελιδες, τευχος 66!

Παρτε popcorn κι ακουστε...

Δρομο παιρνω, δρομο αφηνω, εεε δεν λες οτι ειναι και στα δυο βηματα η ατιμη η ΔΕΗ, κρατουσα και το πριοδικο στα χερια, λεω "Δεν το ανοιγω, να δω τι παιζει?" Αυτα που ακολουθησαν θυμιζουν ταινια...

Σελιδα 8: ΤΑΙΛΑΝΔΗ 30 Νοεμβριου - 9 Δεκεμβριου 2007

Πρωτη φατσα στο αφιερωμα ο Στεφανος Μαυρος. Και αυτο ειναι μονο η αρχη. Σε αυτο το πολυ-πολυ-πολυ-σελιδο αφιερωμα που επιμεληθηκε ο κυριος Ζαχειλας υπαρχουν λεπτομερεις περιγραφες της καθε μερας του ταξιδιου με φωτογραφικο υλικο (ναμιζατε οτι θα ξεφευγατε? ολα βγηκαν στην φορα...!) και ολα ειναι δοσμενα με ιδιαιτερα χιουμοριστικο τροπο!!!

Το αποτελεσμα ηταν να περπαταω στο δρομο διαβαζοντας τον ΟΥΡΑΝΟ, να εχω το χαμογελο μικρου παιδιου που του εδωσαν παγωτο ( ο δημητρης/κινεζος ξερει πως ειναι αυτο το χαμογελο...), μερικες φορες γελουσα και δυνατα, σε κανα δυο φασεις επιασα κατι περαστικους να με κοιτανε σαν να ημουν εξωγηινη (που το καταλαβαν???), σκονταψα σε κατι λακουβες και... παραλιγω να στουκαρω σε μια κολωνα!!!!!!!

Γενικο συμπερασμα: Το αφιερωμα ειναι ολα τα λευτα και ειμαι σιγουρη οτι θα λιωσετε στο γελιο οπως επαθα κι εγω.

Σημειωση... Δωστε ιδιεταιρη προσοχη στη σελιδα 15... ηταν το σημειο που επιασα παγκακι και γελουσα για κανα τεταρτο!!!

Δημοσιεύτηκε
Το τεύχος αυτό μου ήρθε σήμερα...πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον!!!!Και στο αφιέρωμα της ολυμπιάδας έχουν και τα θέματα με τις απαντήσεις!!!

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
ενταξει ζησαμε ανεπαναληπτες στιγμες στην ταιλανδη...τι να λεμε τωρα... :D :D :D
"Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
Δημοσιεύτηκε

Α,βγηκε,ωραια!!!Ανυπομονω...Ομως να σας ρωτησω κατι.Μου ηρθε ενα γραμμα απο την εταιρεια οπου ελεγε να πληρωσαουμε συνδρομη 13 ευρω για να συνεχισουν να μας τα στελνουν.Ομως τωρα λογικα για αλλο ενα χρονο θα πρεπει να το παιρνω δωρεαν λογω του διαγωνισμου :-k Τελικα τι να κανω?

ΥΓ:εχει και για την πρωτη φαση του διαγωνισμου αστρονομιας??

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
ενταξει ζησαμε ανεπαναληπτες στιγμες στην ταιλανδη...τι να λεμε τωρα... :D :D :D

Χεχε εδώ εμείς περάσαμε καλά που ακούγαμε τις περιπέτειές σας

η Κωνσταντίνα παίδες δεν άφησε λεπτομέρεια για λεπτομέρεια

Ανυπομονώ για τον Ουρανό, όπου να ναι θα ρθει κι απτα μέρη μας :D

Δημοσιεύτηκε
Η ωρα ειναι 5:33 μμ και τωρα συνειδητοποιω τι ηταν αυτα που διαβασα το πρωι. Ειμαι σπιτι και καθισα ηρεμα να ξαναδιαβασω το αφιερωμα. Αυτη την φορα τα συναισθηματα ηταν διαφορετικα. Αυτη την φορα, αντι να βαλω τα γελια, συγκινηθηκα. Παιδια, πραγματικα ηταν μια φοβερη εμπειρια αυτη που ζησατε και ειναι σιγουρο οτι θα μεινετε στην ιστορια ως η πρωτη ελληνικη ολυμπιακη αποστολη!!!
Δημοσιεύτηκε

Απ' οτι καταλαβα αναφερεστε στην 1η Ολυμπιαδα Αστρονομιας και Αστροφυσικης... και καποιοι εισαστε μελη αυτης της ομαδας!!

Μπραβο σας παιδια!!! Καλη τυχη και καλη επιτυχια στους επομενους στοχους σας και εις ανωτερα! =D> =D> =D> =D> =D>

Ηθελα να σας ενημερωσω οτι υπηρξε σχετικο θεματακι και εδω:

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=6886&postdays=0&postorder=asc&start=0

(στην 2η σελιδα εχει και δημοσιευματα απο εφημεριδες)

Αν σας ειναι ευκολο, ανεβαστε καμια σελιδα απο το αφιερωμα του περιοδικου να παρουμε κι εμεις μια ιδεα, που δεν ειμαστε συνδρομητες του.... :)

Καλη συνεχεια σε ολους σας και καλη επιτυχια και στους επομενους με το καλο! :wink:

astonomyvd6.jpg

Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό... :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Προσωπικά έμενα στο αφιέρωμα μου άρεσαν τα ανεπανάληπτα ''σχόλια'' του κ.Ζαχείλα αν και είναι κρίμα που η Ελλάδα δεν πήρε την ολυμπιάδα του 2009 και την πήρε το Ιράν... :cry:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

Δημοσιεύτηκε
Στο περιοδικό με εντυπωσίασε η αφήγηση του κ.Ζαχείλα στην Ταιλάνδη...Αλλά όταν είδα όλα τα θέματα, αγχώθηκα!!! :shock:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθε φορα ειμαι ο τελευταιος στον οποιο φθανει το τευχος ή το γραμμα απο την εταιρεια ](*,) Ουτε σημερα μου ηρθε:(

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Μή λυπάσαι φίλε koyote! Και 'γω ακόμα δν το 'χω πάρει!!!! Άσε... πάλι έξω από τα ΕΛΤΑ την έστησα και ρωτούσα κάθε ταχυδρόμο αν έχει κάτι για ΄μένα...!!!! :D :D 8-[ :D :D

Βαδίζοντας τον δρόμο προς τα αστέρια,

να Ζείς

την κάθε στιμή του ονείρου σου...

...και το όνειρό σου

θα γίνει η κάθε σου στιγμή...

.Δημήτρης.

Δημοσιεύτηκε
Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθε φορα ειμαι ο τελευταιος στον οποιο φθανει το τευχος ή το γραμμα απο την εταιρεια ](*,) Ουτε σημερα μου ηρθε:(

Δεν πειράζει..πάντως το περίεργο είναι πως ούτε το γράμμα της Εταιρείας μου ήρθε...

Δημοσιεύτηκε
Τι να πω...ακομα δεν μου εχει ερθει :( ](*,)

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Ελα ψυχραιμια... θα ερθει το περιοδικο! Χι χι!!! Αχ παιδια να δειτε και φωτογραφιες στις σελιδες 68 και 69. Δεν ειναι υπεροχες???
Δημοσιεύτηκε
Η καθυστέρηση των γραμμάτων οφείλεται από καθυστέρηση των ταχυδρομίων.Αλλά η επιστολή είναι πανομοιότυπη με την περσινή από ό,τι μου είπε ο κ.Μαυρομμάτης μόνο οι επιτυχόντες δηλαδή τα ονόματα άλλαξαν.

Δημοσιεύτηκε
Λοιπον το περιοδικο επιτελους ηρθε!!:)Πολυ ομορφη παρουσιαση της ολυμπιαδας και αναλυτικοτατη.Μας περιμενει δουλεια παντως :roll:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Κι εμένα μου ήρθε σήμερα. Οντως αναλυτική κάλυψη της ολυμπιάδας, με πολλές φωτογραφίες και θέματα εξετάσεων!!
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης