Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 Στις 17, 18 και 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνέδριο Διαστημικής. Για περισσότερες πληροφορίες κοιτάξτε εδώ: www.worldspace2008.com Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
Bell Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 εγω λεω να παω....ποιοι σκοπευουν να πανε? "Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 Και εγώ είναι πολύ πιθανό να πάω.. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Kinezos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Kai ego, kai i Roz tha erthoume (gia tin Roz den einai 100%sigouro akomi!). Episeis, endexomenos na erthei kai o k.Boulgaris kathos akoustike arketa enthousiasmenos otan tou to proteina! Paromios perimenoume kai apo ton k. Tompoulidi!!! E..re... laos pou tha mazeftei....!!!! Βαδίζοντας τον δρόμο προς τα αστέρια, να Ζείςτην κάθε στιμή του ονείρου σου... ...και το όνειρό σουθα γίνει η κάθε σου στιγμή... .Δημήτρης.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Και γω ειναι σχεδόν σίγουρο οτι θα κατέβω...
quendi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Θα έρθουμε και 6-9 άτομα από Φυσικό Πάτρας/Ωρίωνα. Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
roz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Αχ αχ ακομη δεν εκανα κουβεντα για το θεμα... Πεταω ολα τα καλα γεγονοτα μπροστα και οταν βρω την καταλληλη στιγμη θα την πεταξω τη βομβα. Ελπιζω οτι θα καταφερω να ερθω. Μια Αθηνα τωρα ειναι οτι πρεπει. Ειδικα αν σκεφτεισ ποιοι και ποιοι θα ειναι εκει (κινεζακι μου φερε καμερα... θα ζησουμε μεγαλες στιγμες! Ελπιζω να μην φαω πολλυ ξυλο!)
Bell Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 πω κοσμος που θα μαζευτει....κ απο φυσικο πατρας πρωτο κ δευτερο ετος θα ειμαστε γυρω στα 8 ατομα! "Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
ourania Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Ωραία! Μαζεύτηκε πληθυσμός! Θα ρθω και γω..
PapGeo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Άντε να μαζευτούμε πάλι, παλαιοί και νέοι!
ourania Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Αν χαθoύμε με τη Λαμπρινή το αμάξι του PapGeo θα μας δείξει το δρόμο
PapGeo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Αν χαθoύμε με τη Λαμπρινή το αμάξι του PapGeo θα μας δείξει το δρόμο Εντάξει, αυτή τη φορά θα είμαστε στο κέντρο της Αθήνας. Ολόκληρο Hilton Hotel, δεν χάνεται έτσι εύκολα. Πάντως, ό,τι βοήθεια χρειάζεστε, στη διάθεσή σας! Τώρα, για σκεφτείτε, τί δυνατότητες προβολής έχουμε, είτε των συλλόγων μας, είτε του astrovox, μέσα από το Συνέδριο, κι εδώ δεν εννοώ κατ΄ανάγκη για πληρωμένη προβολή. Για παράδειγμα, αρκετοί από εμάς έχουμε κάτι ωραία αστρονομικά μπλουζάκια! Για σκεφτείτε...
ourania Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Σωστός, αν και κάνει λίγο κρύο για να φαίνονται και οι πίσω στάμπες Θέλουμε και χειμερινά μπλουζάκια astrovox! Ακούτε? (όχι δε μιλάω για τον Αργύρη για τους υπόλοιπους μιλάω..)
nansy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 Στις 17, 18 και 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνέδριο Διαστημικής. Για περισσότερες πληροφορίες κοιτάξτε εδώ: www.worldspace2008.com Δεν μπορω να έρθω...!!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2008 Αν χαθoύμε με τη Λαμπρινή το αμάξι του PapGeo θα μας δείξει το δρόμο Εντάξει, αυτή τη φορά θα είμαστε στο κέντρο της Αθήνας. Ολόκληρο Hilton Hotel, δεν χάνεται έτσι εύκολα. Πάντως, ό,τι βοήθεια χρειάζεστε, στη διάθεσή σας Να στε καλά! Μάλλον θα σας χρειαστούμε!! Εγώ και η Ουρανία έχουμε έμφυτο ταλέντο στο να χανόμαστε! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2008 Πάλι στην Αθήνα!!!!! Δεν σκέφτονται και εμάς που είμαστε και 600 χιλιόμετρα μακρυά!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2008 Θα ειμαι το Σαββατο,χαιρομαι απο τωρα. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
milia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2008 Δεν ξέρω... Σαν να τα σκας για γουρούνι στο σακί μου φαίνεται. Δεν λέω, 30E δεν είναι πολλά, αλλά στο πρόγραμμα δεν λέειούτε ποιοι θα μιλήσουν (εκτός από τον κο Σιμόπουλο που θα "κόψει την πίτα"),ούτε ποια τα θέματα των διαλέξεων(προσέξτε, για τις διαλέξεις μιλάω,κ' άρα να γνωρίζουμε πως από την τάδε μέχρη την δείνα ώρα θα μιλήσειο κος Χ για το θέμα Υ). Προσωπικά μούφα μου φαίνεται...Μακάρι να κάνω λάθος... υγ: και να μην ξεχάσω πως οι διοργανωτές είναι πλήρως ανώνυμοι... δS>=0 (c.s.)
magos_ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Τι δεν έχει τσάμπα για φοιτητές ?? Οχι............. Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/
Αθανάσιος Αλευρόπουλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Πάλι στην Αθήνα!!!!! Δεν σκέφτονται και εμάς που είμαστε και 600 χιλιόμετρα μακρυά!!! Ουτε εμας που είμαστε 500.... Πριν προχωρήσεις στα μυστήρια του ουρανού μην παραλείψεις να εμβαθύνεις στα μυστήρια της μάνας Γης............
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 υγ: και να μην ξεχάσω πως οι διοργανωτές είναι πλήρως ανώνυμοι... Πάντως αυτό είναι ιδιαιτέρως άσχημο. Μπορεί να πρόκειται για παράλειψη από τους οργανωτές ή εγώ να μην το βρήκα στο site (αν και έψαξα) αλλά πώς γίνεται να μην αναφέρεται ούτε ο φορέας της διοργάνωσης ούτε τα ονόματα υπευθύνων;; «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
milia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 υγ: και να μην ξεχάσω πως οι διοργανωτές είναι πλήρως ανώνυμοι... Πάντως αυτό είναι ιδιαιτέρως άσχημο. Μπορεί να πρόκειται για παράλειψη από τους οργανωτές ή εγώ να μην το βρήκα στο site (αν και έψαξα) αλλά πώς γίνεται να μην αναφέρεται ούτε ο φορέας της διοργάνωσης ούτε τα ονόματα υπευθύνων;; Δεν ξέρω... Μάλλον το τελευταίο συνέδριο ερασ. αστρονομίας (που ήταν το πρώτο μου)με εντυπωσίασε τόσο ώστε όταν δεν βλέπω κάποια βασικά πράγματασε συνέδρια που διοργανώνονται μου κακοφαίνεται. Επικοινώνησα με τους υπεύθυνους, ή καλύτερα επικοινώνησαν οι ίδιοι μαζί μου μετά από ένα email που έστειλα θέτοντας μερικές ερωτήσεις για την εγγραφή και το πρόγραμμα. Από ότι έμαθα, πρόσφατα δώθηκεστην δημοσιότητα το πρόγραμμα των διαλέξεων καθώς και τα ονόματατων ομιλητών. Στο site δεν κοίταξα αν έβαλαν τα ονόματα κ' θέματα ομιλιών/διαλέξεων. Προσωπικά θα κάτσω σπιτάκι μου, δεν έχω χρόνο για πέταμα κ' με περιμένειμπόλικο διάβασμα αν θέλω πτυχίο τον Σεπτέβρη(at last!). Καλά να περάσετε όσοι πάτε ! υγ: είμαι σίγουρος πως θα παρευρίσκεται κ' ο κος Νανόπουλος (αρνητική διαφήμιση ) δS>=0 (c.s.)
Kinezos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Εγώ που την έψαξα λίγο παραπάνω, (με βάση τα τηλέφωνα επικοινωνίας που επάρχουν στο site, και τον αριθμό λογαριασμού που μου έδωσαν για την αποστολή των χρημάτων), κατάλαβα ότι πρέπει οι διοργανωτές να είναι από το Φυσικό της Αθήνας, μετά με κάποια σύμπραξη με το ευγενίδιο ίδρυμα...Τί να πω??? Θα πάμε και θα δούμε..... (μακάρι να βγεί κάτι καλό και πετυχημένο!) Βαδίζοντας τον δρόμο προς τα αστέρια, να Ζείςτην κάθε στιμή του ονείρου σου... ...και το όνειρό σουθα γίνει η κάθε σου στιγμή... .Δημήτρης.
roz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2008 Εγω απο την αλλη εχω αρχισει και αγχωνομαι... 4 μερες πριν το συνεδριο, μια χαρα την εκανα την αιτηση αλλα δεν εχω ιδεα που θα μεινω στην Αθηνα! Ε ρε γλεντια!!! Κατοικια: πρωτο παγκακι αριστερα καθως βγαινεις απο το Hilton.
milia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2008 Εγω απο την αλλη εχω αρχισει και αγχωνομαι... 4 μερες πριν το συνεδριο, μια χαρα την εκανα την αιτηση αλλα δεν εχω ιδεα που θα μεινω στην Αθηνα! Ε ρε γλεντια!!! Κατοικια: πρωτο παγκακι αριστερα καθως βγαινεις απο το Hilton. Googlise μην και βρεις κάποιο ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο...Σε metro κοντά αν είσαι δεν θα'χεις κανένα πρόβλημα. δS>=0 (c.s.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα