Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Καλησπερα.Σκεφτομαι να παρω DSLR.Ειμαι οικονομικα σχετικα ζορισμενος,αλλα κατι θα κανω.Μεχρι στιγμης την παλευω με την compact Olympus που εχω.Διαβασα παλαιοτερα αρθρα στο φορουμ.Το τηλεσκοπιο που εχω ειναι nextstar 4se.Τι εχετε να μου προτεινετε; :? :?
...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
Δημοσιεύτηκε

Ψαξε για τα διαοφρα μοντελα που κυκλοφουν και συγκρινε τα χαρακτηριστικα καθως και τις τιμες τους .

Τι στους σκευτεσαι ; Λογικα θα χρειαστεις κι εναν μειωτη εστιακου λογου για να εχεις μεγαλυτερο πεδιο .

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε
Το nextstar 4se δεν παιρνει μειωτη εστιακου λογου,οποτε,και λογω μικρης διαμετρου,ειναι για φωτογραφιση μονο πλανητων.Τωρα χρησιμοποιω την OLYMPUS SP350,η οποια μπορει να ειναι μεν κομπακτ,αλλα εχει manual ρυθμισεις.Το κακο ειναι οτι εχει iso μεχρι 400 μονο και,ενω εχει bulb μεχρι 8 λεπτα.πρεπει να κρατας το κουμπι πατημενο για ολο αυτο το διαστημα.πραγμα ανεφικτο ,λογω κραδασμων.Ψαχνω για κανενα κιτ με φακο ζοομ,18-55mm,μαλλον CANON η΄΄ NIKON.οχι μεταχειρισμενο,αλλα θα μπορουσε να ειναι και παλαιοτερο μοντελο
...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
Δημοσιεύτηκε

Μπορεις να αλλαξεις το σπειρωμα ή να παρεις ενα καταλληλο ανταπτορα .

Αφου σκευτεσαι για πληνητικη δε θα ηταν καλυτερα να παρεις μια webcamera ; Βεβαια υπαρχει και το θεμα του υπολογιστη .Μετα το μονο που θα χρειαστεις , αν δεν το εχεις, ειναι ενας ωραιος Barlow .

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε
Το nextstar 4se δεν παιρνει μειωτη εστιακου λογου,οποτε,και λογω μικρης διαμετρου,ειναι για φωτογραφιση μονο πλανητων.

Φωτογράφιση πλανητών δεν κάνουμε με DSLR.Με web camera κάνουμε όπως πολύ σωστά σου έγραψε ο βολιωτης.

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε

αν θελεις να φωτογραφησεις πλανητες και σεληνη καλυτερα θα ηταν μια webcam,παντως κατα την αποψη μου επειδη μια dslr πρεπει να αποτελει σοβαρη επενδυση,δεδομενου οτι μια καλη ριφλεξ τραβαει και απιστευτες επιγιες φωτο,θα σου συνηστουσα να περιμενεις και να επενδυσεις ενα σεβαστο ποσο της ταξης των 600-700 ευρω, με το οποιο ,παντα κατα την αποψη μου,θα αποκτησεις μια πολυ καλη μηχανη για αστροφωτογραφηση...

προσωπικα εχω την 400d(CANON)και αν και δν εχω αρχισει αστροφωτογραφηση σοβαρη(ειμα στα σπαργανα)εχω ξετρελαθει με τις δυνατοτητες της!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης