Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 Εσύ έχεις ξανακάνει 3 τετακέ και να έχεις παραμείνει στον δρόμο; :-note Εσύ παρέμεινες στο δρόμο αλλά ευτυχώς το δικό μου σταματάει... Γιατί ποιός άκουγε την Κυριακή μετά Κυριακή πρωί Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 Αλήθεια πως έγινε αυτό; Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 μαθήματα οδήγησης και διατριβής στα τετακέ,Εσύ έχεις ξανακάνει 3 τετακέ και να έχεις παραμείνει στον δρόμο; 5 έχω κάνει αλλά δεν ξέρω αν πιάνεται γιατί στο πέμπτο βρέθηκα επάνω σε ένα βράχο.Ισχύει http://www.astropixel.gr
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 Αλήθεια πως έγινε αυτό; Βρε Γιάννη όλα θες να τα μαθαίνεις.Θα στα πούμε στην επόμενη εξόρμηση για να έχουμε και κάτι να κουβεντιάζουμε. http://www.astropixel.gr
Planetary Assault Systems Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 Κρίμα που το έμαθα κι εγώ με καθυστέρηση...ελπίζω να περάσατε καλά και να άξιζε τον κόπο. Περιμένω με αγωνία την επόμενη εξόρμηση!! plz keep the sky clear!!
sevax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Αν ήξερα για τετ-α-κέ, δέν θα είχα φύγη πρώτος, επόμενη συνάντηση στην πίστα Μεγάρων, καί μετά παρατήρηση γιά νά έχουμε νά κουβεντιάζουμε.Εγώ πάντως μετά τα τέτ-α-κέ δέν πατάω φρένα, πάντα υπάρχει δένδρο,μάνδρα,κολόνα,βράχοςκ.τ.λ.π. Γιάννη τό κινητό δέν έχει κόκκινο φακό; Δημήτρη άν είχες καί τό πιλίκιο θα είσουν όνομα καί πράγμα Ανδρέα τό βαλιτσάκι τό βρήκες; καλή εβδομάδα σέ όλους Υ.Γ. Πώς σάς φάνηκε ή ατμόσφαιρα στό γυρισμό; Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
sheliak Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Πολύ ωραία βραδιά και πολύ ωραία τοποθεσία! Να εβλεπα και το m27.. καλα θα ηταν.. Γιάννη τό κινητό δέν έχει κόκκινο φακό; Για κόκκινο φακό χρησιμοποιεί εναν άλλο φωτορυθμικό..!
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Για κόκκινο φακό χρησιμοποιεί εναν άλλο φωτορυθμικό..! Προδότη sheliak! Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
ammonite Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 άλλοι εκπαιδέυονταν στήν στήρηξή τους, οί έμπειροι βοηθούσαν τά "στραβάδια". χμμμμ φωτογραφίες που καήκανε στο ψήσιμο(ποιανού ήτανε το κινητό???#@#!*)Εγώ δεν ξέρω τίποτα για το μπλε Nokia κινητό με τον φακό... Να πώ ότι όλες οι φωτογραφίες μου καταστράφηκαν από το φώς κινητού τηλεφώνου που έπαιζε ρόλο φακού Καλά ποιος άσχετος θα έφερνε φακό σε αστροφωτογράφηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα