filiatra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2008 Γιάννη 1000 ευχαριστώ για την προθυμία σου.Κάτσε να δω πρώτα τι θα πάρω. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
sheliak Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 Πρόσφατα παρατήρησα οτι και ο δικός μου εστιαστης δεν εστιάζει με 2-ιντσα προσοφθάλμια..(βεβαία αυτο γιατι έχω κόψει τον σωλήνα του τηλεσκοπίου..)Έτσι λοιπόν απο ένα μηχανουργείο (γνωστό) βρήκα την προέκταση που φαίνεται παρακάτω.Δεν έχει τελειώσει ακόμα πρέπει να φτιάξω και μια τρύπα με σπείρωμα για να ''κλειδώνει'' το προσοφθάλμιο, αυτό θα το κάνω μόνος μου καποια στιγμη
filiatra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 Ωραίος ο sheliak Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
sheliak Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Παντως δεν το υπολογισα και ακριβως, ελπιζω να μην ειναι μεγαλη η προεκταση..επισης αν το σκεφτομουν απο την αρχη θα εφτιαχνα και ενα δαχτυλιδι για το ''κλειδωμα'' αντι για την βιδα που θα εχω τωρα.. Υ.Γ. δεν εχω 2-ιντσα προσοφθαλμια απλα θελω απο τεχνικης πλευρας να μπορω να εχω
sheliak Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2008 Τελειωσε..τωρα μου μενουν τα 2-ιντσα προσοφθαλμια..Προσοχη στον δακτυλιο συγκρατησης
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2008 Σταμάτη μην μπεις στο "τρυπάκι" των 2-ιντσων προσοφθάλμιων!Όχι τίποτα άλλο...θα παρασύρεις και εμένα Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα