Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

...ή όχι και τόσο ερασιτέχνη! O κύριος Γιάννης Ηλιόπουλος της AKTIS, περιγράφει το χρονικό της ανακάλυψης στην ιστοσελίδα της εταιρίας:

http://www.aktistar.gr/pres_var/var_discov.htm

Η ανακάλυψη είναι ένα καλό παράδειγμα για το πως μπορεί κάποιος με τον εξοπλισμό και τον ενθουσιασμό ενός ερασιτέχνη να προσφέρει στη αστρονομική έρευνα.

Συγχαρητήρια!

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Συγχαρητήρια κ. Ηλιόπουλε

Είναι από αυτές τις ανακαλύψεις που περνούν απαρατήρητες στους περισσότερους από εμάς.

Κ.Χ.

“The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.”

― William Shakespeare, Julius Caesar

ALBIREO OBSERVATORY

Αlbireoobservatory

Δημοσιεύτηκε

Και τα δικά μου θερμά συγχαρητήρια στον κ. Ηλιόπουλο για την εκπληκτική δουλειά.

Και για όσους το υποβαθμίζουν θεωρώντας ότι ήταν τύχη, λέω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η τύχη παιζει το μικρότερο ρόλο, το θέμα ειναι να μπορείς να καταλάβεις και να ξέρεις τι γίνεται εκει πάνω ώστε όταν θα έρθει η ευκαιρία...να την αρπάξεις.

Και ο κύριος Ηλιόπουλος την αρπαξε.

Συγχαρητήρια και πάλι!!

Δημοσιεύτηκε

Σας ευχαριστώ πολύ

Δεν νομίζω ότι μου αξίζει κάποιο ιδιαίτερο μπράβο. Το αποτέλεσμα προέκυψε χωρίς κόπο κατά τη διάρκεια μιας ενασχόλησης που βρίσκω ιδιαίτερα ευχάριστη!

Περιέγραψα τη διαδικασία αυτή για να υπενθυμίσω πόσο ευρύς είναι ο ορίζοντας διασκεδαστικών δραστηριοτήτων που προσφέρει σήμερα η ερασιτεχνική αστρονομία.

Εύχομαι σε όλους.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Γιάννης Ηλιόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Καλό Πάσχα και συγχαρητήρια και απο εμένα!

Βαγγέλης

https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc

"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε

Νομιζω οτι...ενα Μεγαλο Μπραβο δεν φτανει να καλύψει το Μεγαλειο της ανακαλύψης κατι καινουργιου...κατι που κανεις αλλος δεν το ειχε δει!! Δεν εχω λογια...να πω...

Συγχαρητήρια!!

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Προσωπικά θεωρώ μεγάλο δυστύχημα το ότι δεν σας έχουμε στην Αθήνα.

:-s :-s

Ε αφήστε και κανένα σε μας .... όλους κάτω θα τους έχετε?

αντε γιατί θα φωνάξω τον Παναγιώτη* να σας κανονίσει εκει κάτω τους νότιους.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

*νομάρχης-ZORRO

Δημοσιεύτηκε
Προσωπικά θεωρώ μεγάλο δυστύχημα το ότι δεν σας έχουμε στην Αθήνα.

:-s :-s

Ε αφήστε και κανένα σε μας .... όλους κάτω θα τους έχετε?

Ε ας έρθει χαμηλότερα στην Καλαμάτα που δεν έχουμε κανένα. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Τα συγχαρητήρια μου κ έμενα Κύριε Ηλιόπουλε. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε

Συγχαρητήρια θερμά και από εμένα.

Πολύ εντυπωσιακή τόσο η ανακάλυψη, όσο και η παρουσίασή της!!!

1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
Δημοσιεύτηκε

Τα συγχαρητήρια μου και από έμενα Κύριε Ηλιόπουλε. :D

Με τέτοιες δημοσιεύσεις και με τις δυνατότητες που υπάρχουν,

η ενασχόληση με την αστρονομία μοιάζει με χόμπι που θα μας συνοδεύει ευχάριστα μέχρι τα τελευταία μας χρόνια.

Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος

*Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.

Prem Rawat

Δημοσιεύτηκε

Συγχαρητήρια κι από μένα =D>

Πολύ ωραία παρουσίαση. Εξίσου ωραία ήταν και η σχετική παρουσίαση στην προηγούμενη συνάντηση της ΕΑΕ, δυστυχώς χωρίς την παρουσία του κ.Ηλιόπουλου.

Δημοσιεύτηκε
Αν και λίγο ετεροχρονισμένα.. ένα ακόμη μπράβο και από εμένα για το μεράκι και την προσπάθειά σας κύριε Γιάννη! Πάντα τέτοια!

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης