Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 ...ή όχι και τόσο ερασιτέχνη! O κύριος Γιάννης Ηλιόπουλος της AKTIS, περιγράφει το χρονικό της ανακάλυψης στην ιστοσελίδα της εταιρίας:http://www.aktistar.gr/pres_var/var_discov.htmΗ ανακάλυψη είναι ένα καλό παράδειγμα για το πως μπορεί κάποιος με τον εξοπλισμό και τον ενθουσιασμό ενός ερασιτέχνη να προσφέρει στη αστρονομική έρευνα.Συγχαρητήρια! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
ngc4565 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 - Felicitations στον κύριο Ηλιόπουλο !! Φιλικά, Frank http://www.oaog.ca/ http://www.rascmontreal.org/ "Imagination is more important than Knowledge"
premier Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 Πολλά συγχαρητήρια και από μένα στον κ. Γ. Ηλιόπουλο . Άρης
KC Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Συγχαρητήρια κ. Ηλιόπουλε Είναι από αυτές τις ανακαλύψεις που περνούν απαρατήρητες στους περισσότερους από εμάς. Κ.Χ. “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Και τα δικά μου θερμά συγχαρητήρια στον κ. Ηλιόπουλο για την εκπληκτική δουλειά.Και για όσους το υποβαθμίζουν θεωρώντας ότι ήταν τύχη, λέω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η τύχη παιζει το μικρότερο ρόλο, το θέμα ειναι να μπορείς να καταλάβεις και να ξέρεις τι γίνεται εκει πάνω ώστε όταν θα έρθει η ευκαιρία...να την αρπάξεις. Και ο κύριος Ηλιόπουλος την αρπαξε. Συγχαρητήρια και πάλι!!
aktistar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Σας ευχαριστώ πολύΔεν νομίζω ότι μου αξίζει κάποιο ιδιαίτερο μπράβο. Το αποτέλεσμα προέκυψε χωρίς κόπο κατά τη διάρκεια μιας ενασχόλησης που βρίσκω ιδιαίτερα ευχάριστη! Περιέγραψα τη διαδικασία αυτή για να υπενθυμίσω πόσο ευρύς είναι ο ορίζοντας διασκεδαστικών δραστηριοτήτων που προσφέρει σήμερα η ερασιτεχνική αστρονομία. Εύχομαι σε όλους.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Γιάννης Ηλιόπουλος
vtsamis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Καλό Πάσχα και συγχαρητήρια και απο εμένα!Βαγγέλης https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
Bi2L Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Νομιζω οτι...ενα Μεγαλο Μπραβο δεν φτανει να καλύψει το Μεγαλειο της ανακαλύψης κατι καινουργιου...κατι που κανεις αλλος δεν το ειχε δει!! Δεν εχω λογια...να πω...Συγχαρητήρια!! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Τα συγχαρητήρια και απο μέρους μου, κ.Ηλιόπουλε
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Συγχαρητήρια Κύριε Γιάννη για την επιτυχία καθεαυτή αλλά και για τη διακριτική στάση και το ήθος σας.Προσωπικά θεωρώ μεγάλο δυστύχημα το ότι δεν σας έχουμε στην Αθήνα.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2008 Προσωπικά θεωρώ μεγάλο δυστύχημα το ότι δεν σας έχουμε στην Αθήνα. Ε αφήστε και κανένα σε μας .... όλους κάτω θα τους έχετε? αντε γιατί θα φωνάξω τον Παναγιώτη* να σας κανονίσει εκει κάτω τους νότιους.. *νομάρχης-ZORRO
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2008 Συγχαρητήρια! Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
filiatra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2008 Προσωπικά θεωρώ μεγάλο δυστύχημα το ότι δεν σας έχουμε στην Αθήνα. Ε αφήστε και κανένα σε μας .... όλους κάτω θα τους έχετε? Ε ας έρθει χαμηλότερα στην Καλαμάτα που δεν έχουμε κανένα. Τα συγχαρητήρια μου κ έμενα Κύριε Ηλιόπουλε. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2008 Συγχαρητήρια θερμά και από εμένα.Πολύ εντυπωσιακή τόσο η ανακάλυψη, όσο και η παρουσίασή της!!! 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2008 Τα συγχαρητήρια μου και από έμενα Κύριε Ηλιόπουλε. Με τέτοιες δημοσιεύσεις και με τις δυνατότητες που υπάρχουν, η ενασχόληση με την αστρονομία μοιάζει με χόμπι που θα μας συνοδεύει ευχάριστα μέχρι τα τελευταία μας χρόνια. Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2008 Θερμά συγχαρητήρια και από εμένα κύριε Ηλιόπουλε!! Εύχομαι καλή συνέχεια με πολλές ακόμα επιτυχίες!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
KARAVATZIO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2008 Συγχαρητήρια Γιαννη και απο μενα.Η αγαπη σου για την ερευνητικη αστρονομια εφερε καρπους.Καλη συνεχεια σε οτι κι αν κανεις.
ourania Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2008 Συγχαρητήρια κι από μένα Πολύ ωραία παρουσίαση. Εξίσου ωραία ήταν και η σχετική παρουσίαση στην προηγούμενη συνάντηση της ΕΑΕ, δυστυχώς χωρίς την παρουσία του κ.Ηλιόπουλου.
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Ωραιότατη παρουσίαση και για συνέδριο, θα προσέθετα ... Μπράβο σας και καλή συνέχεια.
quendi Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2008 Αν και λίγο ετεροχρονισμένα.. ένα ακόμη μπράβο και από εμένα για το μεράκι και την προσπάθειά σας κύριε Γιάννη! Πάντα τέτοια! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα