roryt Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2008 Λοιπον τα λάθη πληρώνονται. Καινουργιος, φίλτρα δεν του εχω βιδώσει ουτε μια φορά, στις T2 άκρες του έχω βιδώσει μόνο μια φορά την μηχανή από την μία και εναν off-axis απο την άλλη, ισα για να δω πως ταιριάζουν. Το βρήκα λίγα βαρύτερο από ότι θα είθελα για τον υπαρχων εξοπλισμό μου. Συν της άλλης ειναι 1.25" , και εγώ θέλω σε λίγο να περάσω σε 2". Τελείως παρορμητική αγορα, δεν το σκέφτηκα καλά . Οπότε αγόρασα ένα Astronomik filter holder και δίνω αυτό. Εχει και τον αντάπτορα Τ2->1.25. Τιμή 110 ευρώ (καινούργια ειναι 160 χωρίς τα μεταφορικά).
dark nebula Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2008 Καλημερα μα σε ρωτησω υπαρχει περιπτωση να δουλεψει και με canon eoso τροχος ? μπωρει να ειπα και βλακια αλλα ρωταω ευχαριστω [DARK DARK SKY BY DARK NEBULAhttp://www.spartastronomy.gr/
roryt Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2008 Φυσικά, εγω ειθελα να συνδεσω ΟΤΑ->off-axis->τροχο->EOS O τροχός εχει Τ2 σπειρωμα για την μηχανη.
roryt Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 Νεα τιμή, 100 ευρώ και δικά μου τα μεταφορικά
glamt Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Ενδιαφέρομαι.Καμμια φωτογραφία αν είναι δυνατον; Στον τρελλό έδειχναν το φεγγαρι κι αυτός κοιτούσε το δάχτυλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις