tomhel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 Καλησπερα σε ολους σας..Αν και παρακολουθωτο astrovox εδω και ενα χρονο περιπου αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ . Εως τωρα απλα παρακολουθουσα τις πολυ ενδιαφερουσες συζητησεις σας , και πιστευω πως συντομα ( μετα την αγορα του πρωτου μου τηλσκοπιου ) θα μπορω και εγω να συμμετεχω στην κουβεντα.. Ο λογος ομως αυτου του ποστ δεν ειναι για την αγορα καποιου τηλεσκοπιου ( εχω καταληξει σαν αρχη να εκμεταλευτω την προσφορα του lidl για το meade etx70 ) , αλλα κυριως για την αγορα dvd με θεμα το διαστημα ....Ηδη εως τωρα εχω ξεκοκαλισει τα planets 1,2 και το space του bbc καθως κια ορισμενα vcd απο εφημεριδες ( discovery ) , και ψαχνω για νεο υλικο . Εχετε κατι να μου προτηνετε ? και εαν ναι , μπορειτε να μου πειτε και την πηγη ...?Ευχαριστω... Τασος.
aristarchus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 Τασο, Οπως περιγραφεις, οι εφημεριδες ειναι μια πολυ καλη πηγη για διαστημικα DVD της National Geographic κα. Οποτε μπορω, αφηνω ανακοινωση εδω στη παρεα για τετοιες ευκαιριες. Το ΒΗΜΑ της Κυριακης ειναι ιδιαιτερα μια σπουδαια πηγη. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Han Solo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 Γεια χαρα φιλε μου.(και εγω καινουργιος ειμαι στο post. Τσεκαρε τις σειρες του BBC και Discovery channel, ειναι απλα καταπληκτικα.Δες το Οδυσσεια του διαστηματος του BBC και ψαξε τα DVD της Imax (Hail Columbia κλπ.) Καλη θεαση!! Ad Astra Per Aspera
Flashy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2005 η γη απο το διαστημα poli kalo dvd!!! exei tin gi se video apo to diastima apo polles troxies xamiles psiles se perierges kairikes sinthikes... einai ligo vareto kathoti den exei sxoliasmo i kati mono video deixnei 2 ores alla oi thea eiani teleia fantastiki Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
Odysseus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 Αν και το thread αυτό είναι ενός έτους, παρόλα αυτά ίσως βοηθήσει κι άλλα μέλη.Καταπληκτική είναι η σειρά του BBC, The Planets. Πρόκειται για δύο DVD.Επίσης πολύ καλά είναι τα ντοκυμαντέρ του National Geographic. Δυό από αυτά που ξεχώρισα, είναι η Μοιραία Σύγκρουση κι ένα που αναφέρεται στον Ήλιο αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή τον ακριβή τίτλο.Κατά καιρούς έχω βρεί και κατεβάσει απ' το Internet διάφορα ντοκυμαντέρ της Imax τα οποία με μία λέξη είναι "μαγεία".Απ' τις εφημερίδες δεν με εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα γιατί οι ποιότητα είναι πολύ χαμηλή. Στην ουσία μερικά απ' αυτά είναι VCD και όχι DVD. Για παράδειγμα το πρώτο VCD της σειράς του Discovery Channel που παρουσιάζει η Ελευθεροτυπία. Αυτό το ντοκυμαντέρ κυκλοφόρησε το χειμώνα του 2004 και αναφέρεται στη δημιουργία της Γης. Εκπληκτικό περιεχόμενο, αλλα ποιότητα χάλια.
boofy Θ.Κ. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2005 Αγαπητοί φίλοιΒρείτε το "from the earth to the moon". Παραγωγή Tom Hanks!!.Θα εκπλαγείτε! eL NiNo www.pandorawebdesign.co.uk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα