Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.telescope.com/control/product/~category_id=astro-imaging_camera/~pcategory=astro-imaging/~product_id=52084;jsessionid=6F5B1684473492194537DD8AD4D485D0.ivprod2

Μιλάμε για large format CCD (23.4mm x 15.6mm), θερμοηλεκτρικά ψυχόμενο (και με ανεμιστηράκι) στα 6 Megapixel !!!

Οι προδιαγραφές του επίσης αναφέρουν θερμοκρασία χρήσης 30 βαθμούς κάτω από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος!

Η τιμή του αναμένεται στα $1300. Ακόμα και αν η ισοτιμία δολαρίου-ευρώ μεταφραστεί ένα προς ένα μέχρι να φτάσει στην Ευρώπη, η συγκεκριμένη καμερα παραμένει μια συμφέρουσα αγορά.

Όπως και να έχει θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ από τον Αύγουστο, οπότε έχουμε καιρό για να φτάσει σε μας...

Δημοσιεύτηκε

Ωωωχ, όχι πάλι, ότι έλεγα ότι θα μείνω σε ότι έχω, και ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΩ για την HR, και τώρα μιλάμε για 6Mpixel σε 1.8" format, με ψύξη;

Αρνούμαι [-X Θέλω να έχω βράδια χωρίς σύννεφα !! (αμ, δεν θα σκάσουν μύτη στο Αστρομαρτ , ε, δεν θα σκασουν :mrgreen: )

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Παιδια ειναι η πρωτη φορα που βλεπω καμερα 6μεγα, σε τιμη 1μεγα.

Με αυτην οι αστροφοτογραφιες δεν θα μοιαζουν σαν ζωγραφιες, οπως με τις meade dsi...

Και εδω που τα λεμε αυτη ειναι μια κανονικη τιμη για καμερα.

Δηλαδη οι αλλες που κοστιζουν 7000$ απο χρυσαφι ειναι??

Κοστιζει τοσο ο αισθητηρας??

Σιγα! [-X

Απλα την τιμη αυτης της καμερας θα επρεπε να την διαφημιζουν οπως την coca cola zero:

Mε τιμη, οπως θα επρεπε να ειναι!!!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης