50mm Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2008 Καλησπερα παιδια .Ειμαι κατοχος εδω και δυο βδομαδες ενος μικρου τηλεσκοπιου 4,5 ¨ .Το μονο που καταφερα να δω ως τωρα ειναι ο Κρονος.Αν καταλαβα καλα τελικα ειναι και το μονο που θα δω απο τον Πειραια.Εσεις βλεπετε τιποτα περισοτερα εδω στην Αττικη με παρομοια τηλεσκοπια?Ευχαριστω. Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
seti Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 θα δειs αρκετα αρκει αν ψαξειs καλα χαρτη με τουs αστερισμουs εχειs?κανα βιβλιο αστρονομιαs για να σε βοηθησουν να διακρινειs αστερεs διπλουs,μεταβλητουs.Αυτα ειναι ωραια θεαματα,να φανταστειs εγω με 3,5 τηλεσκοπιο τα βλεπω.καλη συνεχεια.
50mm Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 δηλαδη με χαρτες θα τα καταφερω ? Συγνωμη αλλα δεν βλεπω τιποτα και λογω αγνοιας φοβαμαι πολυ οτι ακομα και ενας χαρτης δεν θα με βοηθησει.Τον κρονο τον βρηκα με το στελαριουμ και στην συνεχεια αφου υπολογισα στο περιπου ποσο απεχει απο το φεγγαρι τον βρηκα .Το τηλεσκοπιο ειναι ρομποτικο αλλα εχω μεγαλο προβλημα στο να το ευθαγραμμισω μια και δεν βλεπω η καλυτερα δεν ξερω πιο ειναι το πολικο αστερι...Εχω μολις παραλαβει απο το ebay ενα προσοφθαλμιο 32μμ και εχω επισης ενα 25 και ενα 9μμ .Στην μεγαλη μεγενθυση του 9μμ δεν βλεπω τιποτα και ετσι χρησιμοποιω το 32μμ και στην συνεχεια το 25μμ.Εχθες ειδα κατι νοτιοανατολικα που εμοιαζε με το φεγγαρι αλλα σιγουρα δεν ηταν , και με εντυπωσιασε η λαμροτητα του.Τελος παντων αυτα για την ωρα ... Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 Πήγαινε και αγόρασε απ'το Πλανητάριο (Πανεπιστημίου 56) ή από ένα Παπασωτηρίου, το βιβλίο "NightWatch" του Dickinson.Διάβασε το καλά και θα σου λυθούν πολλές απορίες για το πώς να βρίσκεις πράγματα.Από Πειραιά θα μπορέσεις να δεις πλανήτες,Σελήνη και κάποια φωτεινά αντικείμενα βαθέως ουρανού. Μην απογοητεύεσαι από τώρα!Οπωσδήποτε να αγοράσεις το βιβλίο που σου είπα. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
50mm Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 Το εχω το βιβλιο και δεν απογοητευομαι απλα δυσκολευομαι πολυ... Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
Gliko_Dakri Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 Εχθες ειδα κατι νοτιοανατολικα που εμοιαζε με το φεγγαρι αλλα σιγουρα δεν ηταν , και με εντυπωσιασε η λαμροτητα του.Τελος παντων αυτα για την ωρα ... To Δία εννοείς? Είναι πολύ λαμπερός πλανήτης... Έλπις
50mm Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 δεν ξερω αν ηταν ο Διας αλλα με το φεγγαρι δεν εμοιαζε αλλαπαρολα αυτα μιας και το ειδα για πρωτη φορα ...ειναι ο Διας τοσο μεγαλος και φωτεινος? Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
seti Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Ναι κατα πασα πιθανοτητα ειδεs τον γιγαντιο αεριο πλανητη του ηλιακου μαs συστηματοs,ευγε!! τωρα με περισσοτερη προσοχη ανοιγειs τον χαρτη τηs ανοιξηs nightwatch αλλα πριν να εχειs διαβαση για την χρηση τουs,ετσι θαμπορεσειs να ξεχωρισειs τα πιο λαμπρα αστρα και κατα βαση τουs αστερισμουs,όσο, και αν, σε βοηθαει ο νυχτερινοs ουρανοsτου πειραια.καλη συνεχεια
50mm Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 καλησπερατελικα μαλον ηταν ο Διας ...Σημερα θα παρατηρησω λιγο κρονο απο το μπαλκονι μιας και ειναι στο γνωστο του σημειο φωτεινος φωτεινος Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
50mm Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 τελικα ειναι πολυ περιεργα τα πραγματα με την θεα τυχη.μολισ ελενξα το ebayaccount μου και ακουστε τι εγινε.Το πρωι εκανα μια προσφορα σε δημοπρασια στην αμερικη για ενα βαλιτσακι με κομπλε προσοφθαλμια σειρα 4000 της meade , στην συνεχεια ρωτησα τον πωλητη για τα ταχυδρομικα σε περιπτωση που κερδισω.Μου απαντησε ο αμερικανος σε απταιστα Ελληνικα (αδερφε μου Ελληνα για σενα 60 δολλαρια). Τελικα Ελληνας της αμερικης ο πωλητης Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα