Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Με αφορμή την πρόσφατη συζήτηση για τη χιουμοριστική λίστα "AINTNO 100" της Barbara Wilson, ο KonstantinosM μας έδωσε ένα link με το ιστορικό δημιουργίας της. Στην ίδια ιστοσελίδα ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα βρίσκεται και ένα γράμμα του αστροναύτη Frank Culbertson από τον Διεθνή Αστρονομικό Σταθμό (ISS) που περιγράφει τις πανέμορφες σκηνές - ουράνιες και γήινες - που βλέπει κανείς από τον ISS. Διαβάστε το όλο και θα βρεθείτε πολύ κοντά στο όνειρο της διαστημικής πτήσης. Άπιαστο όνειρο για μας, εξαιρετική και σπάνια τύχη για ελάχιστους κάτοικους του πλανήτη...

http://spacsun.rice.edu/~has/5ObservingGuide/Articles.html#IIS

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Για λίγο πέταξα και εγώ. Είναι πολύ καλός στην περιγραφή και σε κάνει να νιώθεις ότι ζεις την στιγμή που περιγράφει.

Είναι τελικά, όπως φαίνεται, τόσα πολλά που μπορείς να δεις από εκεί πάνω και τόσο δύσκολο να βρεις λόγια να τα περιγράψεις.

Μου θύμισε την Τζόντι Φόστερ στην «Επαφή» που είπε το απαράμιλλο:

« Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Ποίηση! Θα έπρεπε να έχουν στείλει ένα ποιητή. Τόσο όμορφο... Δεν είχα ιδέα. »

Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος

*Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.

Prem Rawat

Δημοσιεύτηκε
Θα συμφωνήσω απόλυτα ήταν πολύ ''μαγευτικό'' και σε πηγαίνε για λίγο εκεί που ήταν αυτοί..

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Μου άρεσε επίσης η περιγραφή του για τα αποτελέσματα που είχε η έλλειψη ατμόσφαιρας στην παρατήρησή του με τα κιάλια.

Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος

*Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.

Prem Rawat

Δημοσιεύτηκε

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης