ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω για το τηλέ μου(skylux).Πιστεύετε θα έχει καλά αποτελέσματα ή θα τα χαραμίσω άδικα;Και εσείς σε ποια τιμή περίπου το αγοράσατε;Το έχω βρει στα 22euro....Ευχαριστώ
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Ας μου δώσει κάποιος μια συμβουλή...
petrosl Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Εγώ σου προτείνω να το πάρεις. Η τιμή είναι καλή ( παλιότερα νομίζω οτι ήταν πιο ακριβό) και το σίγουρο είναι πως όταν ο ήλιος έχει κηλίδες εσύ θα μπορείς να τις βλέπεις.
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Να το πάρεις.Το bresserάκι θα κάνει μια χαρά δουλειά στον ήλιο.22 ευρώ είναι μία πολύ καλή τιμή. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.Έκλεισε.Θα το πάρω.
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Πριν το πάρεις.Ελπίζω να έχεις ιδέα πως φαίνεται ο Ηλιος μέσα απ το φίλτρο ε?Μονόχρωμος κ από λεπτομέρειες μόνο τις κηλίδες θα δεις. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Επίσης να ξέρεις ότι την κατασκευή του φίλτρου θα πρέπει να την κάνεις μόνος σου. Το Astrosolar είναι ένα απλό φύλλο Α4. Δημήτρης
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Πριν το πάρεις.Ελπίζω να έχεις ιδέα πως φαίνεται ο Ηλιος μέσα απ το φίλτρο ε?Μονόχρωμος κ από λεπτομέρειες μόνο τις κηλίδες θα δεις. Τις ηλιακές προεξοχές για να τις δούμε φαντάζομαι θα απαιτούνται πανάκριβα φίλτρα Ηα? Σωστά ή κάνω λάθος? Και ποιά η τιμή τους? EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα