roryt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Αποφάσισα να επαναφέρω την αγγελία για το ποιό πάνω φίλτροhttp://www.telescope-service.com/baader/accessories/accessories.html#semi Σχεδόν καινουργιο, προσεχτικά διατηρημένο, με τα κουτάκια του κλπ 50 ευρώ και πληρώνω τα μεταφορικάπουλήθηκε
Altinakis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Roryt ενδιαφερομαι, ειναι αυτο που λεγεται οτι εχει και IR/UV Cut καθως και τις επιστρωσεις απο το Moon & Skyglow? Αν ναι, δηλωνω ενδιαφερομενος. Σου στελνω και PM με τα στοιχεια μου. Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Altinakis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 roryt, τελικως μου φαινεται οτι δεν το χρειαζεται αυτο το φιλτρο το SCT μου. Ετσι τουλαχιστον μου συστησανε (δεν ξερω γιατι βασικα). Αν γνωριζεις πες μου και μενα να μαθαινω! Οποτε οποιος ενδιαφερεται παιδια, εγω αποσυρομαι... Συγνωμμη και παλι... Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
roryt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Αμ, δεν το είξερα οτι μιλαγαμε για SCT, φυσικά και δεν κάνει. Ειναι για αχρωματικά διοπτρικά, όχι για κατοπτρικα, τα κατοπτρικα δεν εχουν χρωματικό σφάλμα (μπορεί να έχουν κόμη ή σφαιρική παραμόρφωση, αλλά εκεί θέλεις άλλα πράγματα, πχ ενα flattner)
Altinakis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2008 Σε ευχαριστω και παλι για την ενημερωση. Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα