akmakas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2008 Πωλείται Mio P350 Windows mobile 5 άριστος σχεδιασμός αχρησιμοποίητο στο κουτί του μαζί με όλα τα καλώδια και βιβλία.Η κατάστασή του άψογη χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά.Πωλείται λόγο αγοράς συσκευής GPS αποκλειστικά για το αυτοκίνητο.Τιμή 140 ευρώ μόνο. P350 SpecificationsHardware CPU Samsung 2440 – 400MhzGPS Chipset SiRFStarIIITMC External, OptionalMemory / ROM 128MBMemory / RAM 64MBMemory Slot SD/MMC. SD/IO compatibleDisplay Type Touchscreen, 3.5" color Resistive LCD, LED Backlighting, 65K colors, Anti-glareDisplay Resolution 320x240Display Orientation Landscape/PortraitBattery Embedded Lithium lon BatteryBattery Capacity 1200mAhBattery Life app. 4.5 hours with active GPS antennaUSB USB 1.1Micprophone Built-in MonoSpeaker Built-inEarphone Jack 2.5" jackDepth 17.8 mmWidth 72 mmHeight 115 mmWeight 170 gSoftware Operating System Microsoft Windows Mobile 5.0Navigation Software Compatible with most Windows Mobile 5.0 on-road or off-road navigationsoftware in portrait or landscapeVideo Player YesPicture Viewer YesAudio Player YesMicrosoft Office Mobile YesCalculator YesCalendar YesContacts Synchronization Yes Επίσημη σελίδα http://www.mio-tech.be/en/gps-navigation-device-Mio-P350-specifications.htm www.retrovisions.grwww.retrosystem.gr
akmakas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2008 Η συσκευή πουλήθηκε... www.retrovisions.grwww.retrosystem.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα