Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Ζητάω για αγορά Meade etx 105 ή etx 125 για να έχω την δυνατότητα μεταφοράς.Τα άλλα 2 τηλεσκ. που έχω S/W 150/750 eq5 & celestron c8-SGT είναι πολύ δύσκολο και κυρίως λόγο του παιδιού να τα μεταφέρω.Ειδικά όταν ανεβαίνω στο χωριό Τζουμέρκα Καταρράκτης 1000μ και με πράγματα απόσταση 5 ωρών από Πάτρα η προσπάθεια εύρεσης χώρου είναι απαραίτητη. Πιστεύω ότι ένα εκ των 2 τηλεσκοπίων στον χωρίς καθόλου Φώτορύπανση ουρανό θα είναι ιδανικό για παρατήρηση αλλά και αστροφωτογράφιση.Δεν με ενδιαφέρουν τα παρελκόμενα μόνο το καθεαυτό τηλεσκόπιο(τηλεσκόπιο, τρίποδας, 497) Εάν υπάρχει κάποιος ας αφήσει πμ. Ευχαριστώ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 up!!!!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
PAPOUS71 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημητρη εχω ενα ETX 125 UHTC που θελω να δωσω για να χρηματοδοτησω επομενες αγορες.Ειπες οτι θες αυτο καθ αυτο το τηλεσκοπιο. Ομως εχω καποια παρλκομενα τα οποια αν φυγει το τηλεσκοπιο, θα μου ειναι αχρηστα. Αυτα εινα MOTOFOCUS JMIGlass Solar Filter Rigel Finder Αν σ ενδιαφερει ακομα ασε μου ενα μηνυμα. Φιλικα Δημητρης
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημήτρη σ`ευχαριστώ που απάντησες. Ναι ενδιαφέρωμαι ακόμη. Δώσε μου εάν θες μια τιμή και απο που είσαι για να δω και τα μεταφορικά. Περιμένω απαντησή σου. Ευχαριστώ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2008 Φίλε μου σου απάντησα(ότι ενδιαφέρωμαι) αλλά δεν μου απάντησες? Εάν έχεις λάβει την απαντησή μου πέσμου τι γίνετε να ξέρω. (Σου έχω στείλει και πμ) Σ` ευχαριστώ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα