Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά συγγνώμη, αλλά πρέπει να γίνει σαφέστατο πως το δημόσιο βήμα τού astrovox ΔΕΝ είναι χώρος που επιτρέπεται να δίνουμε links παράνομου υλικού, να μιλάμε για seedαρίσματα και αλλαγές χρωμάτων του "υλικού"...

Δυστυχώς ή ευτυχώς ο νόμος έτσι είναι.

Είμαι σίγουρη πως είναι καλές οι προθέσεις σας αλλά είμαι και άλλο τόσο σίγουρη πως κανείς σας δεν θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στον Ανδρέα και στο forum...

Δημοσιεύτηκε

παιδια συγγνωμη αλλα η κατερινα εχει δικιο,γ αυτο και αποσειρω το προηγουμενο μνμ μου...μπορει οι προθεσεις μας να ειναι καλες αλλα δν θα ηταν ωραιο να δημιουργησουμε προβληματα στον κ. ανδρεα.

θεμη ευχαριστουμε παντως

Δημοσιεύτηκε
Καταρχήν δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα σε κανέναν έτσι από την στιγμή που κυκλοφορούν παντού στο ιντερνέτ δεν πιστεύω ότι βλάπτουμε κανέναν.Τέλος πάντων αφου υπάρχει πρόβλημα όποιος το θέλει ένα πμ μόνο ευχαριστώ

Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!!

http://www.astrothemis.gr

Greek Astrophotography Discord Chat!

https://discord.gg/2DUPacrNfM

Δημοσιεύτηκε

Προσωπικα προτιμω να ειμαι παρανομος στο να προσφερω προγραμματα σε αστροφιλους εδω μεσα παρα να τσακωνομαι και να ριχνω μπινελικια και να ερχομαι σε αντιπαραθεση μεσα απο το forum και αν ειπα κατι τοοοσοο σοβαρο ζητω συγνωμη.

:cry:

Δημοσιεύτηκε

To Ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης για την Canon EOS 400D είναι περίπου 18 MB και θα το βρείτε στο παρακάτω link :

http://rapidshare.com/files/12864218/Canon_EOS_400D_Greek_manual__small_size_.pdf

Αυτο τι ειναι ρε Μιχαλη στην υπογραφη, ΠΛΑΚΑ μας κανεις, Να το βρουν ολοι γνησιο

Εγω τους εσβησα τους συνδεσμους αλλα να προσεχουμε οταν την λεμε σε καποιον και κανουμε και εμεις τα ιδια

Φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Δημοσιεύτηκε

Άγγελε, πίστεψε με, κατανοώ απόλυτα τη θέση σου!!! Το θέμα δεν είναι τι θεωρούμε εμείς σωστό ή λάθος κι αν αυτός που παίρνει 680 ευρώ το μήνα δεν δύναται να διαθέσει χι ποσό για βιβλία -κι άρα εμμέσως ίσως του στερούν το δικαίωμα στη γνώση-.

Το θέμα είναι πως η διακίνηση ηλεκτρονικών βιβλίων θεωρείται παράνομη πράξη.

Η πειρατεία των βιβλίων στο διαδίκτυο έχει φτάσει σε τέτοιο μεγάλο βαθμό, που κάποιοι διαστρεβλωμένα θεωρούν αυτονόητο πως η διακίνηση βιβλίων σε ηλεκτρονική μορφή δεν αποτελεί παράνομη πράξη. Γι αυτό και μίλησα για "σαφέστατο" στο προηγούμενο μήνυμα...

Υπάρχουν όντως κάποια βιβλία, που θεωρούνται ελεύθερα πνευματικών δικαιωμάτων κι αυτό γιατί έχει παρέλθει ο χρόνος προστασίας των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων όπως βιβλία συγγραφέων και ποιητών προηγουμένων αιώνων.

Εκτός αυτού αναφέρεται στους κανόνες του astrovox:

http://www.astrovox.gr/terms.html , παράγραφος Γ, νούμερο 8.

"8. Απαγορεύονται οι αναφορές ή η βοήθεια για την απόκτηση παράνομου λογισμικού ή άλλου παράνομου υλικού ή για εκτέλεση παράνομων πράξεων".

Ξαναλέω πως είμαι σίγουρη πως οι προθέσεις όλων σας ήταν και είναι οι καλύτερες για την ενημέρωση και την προσφορά γνώσης προς τους φίλους ερασιτέχνες, με τη διαφορά όμως πως δεν πρέπει να γίνεται με αυτόν τον τρόπο μέσα από το forum.........

Λυπάμαι αν σας ξενέρωσα, κάποιους από εσάς σας γνωρίζω προσωπικά και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω, ήταν να σας στενοχωρήσω... :(

Δημοσιεύτηκε

φιλε LUNAR καταρχας ζητω συγγνωμη για την υπογραφη μου την οποια και θα αποσυρω,ομως δν υπεδειξα σε κανεναν τι και πως να κανει κατι ,εξαλου χθες ευχαριστησα τον θεμη για το λινκ το οποιο και κατεβασα,ομως οταν προσεξα το post της κ κατερινας εσβησα το δικο μου και στην θεση του εγραψα ενα αλλο ,οπως μπορεις να παρατηρησεις στην αρχη της σελιδας!Πρωτα απ ολα εγω συμορφωθηκα δηλαδη και δν επιχειρησα ουτε να υποδειξω σε καποιον κατι ουτε να το παιξω εξυπνος

οσο για την υπογραφη μου,ειναι μια διαμαρτυρια αν θελεις,διοτι το εγχειδειο της δν το εβρισκα πουθενα...στα ελληνικα παντα

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης