Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Κατερίνα έχω αυτές που μου χάρισες (γιατί είχες πολλές) αλλά μου πέφτουνε! (Ευτυχώς που πουλήθηκαν οι φακοί γιατί την αγγελία την κάναμε αγνώριστη... Αν συνεχίσουμε έτσι θα την κλειδώσω! ) "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Θυμάμαι άλλη μία (όχι ποια) που είχε μεγαλύτερη έκταση αλλά κ εκεί είχα βάλει το χεράκι μου. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Ετοιμάσου κι εσύ ζιζάνιο! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
takis63 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Μπράβο σας ρε μάγκες, τα καλύτερα γενέθλια μου κάνατε. Την άλλη βδομάδα στον Πάρνωνα θα έχω...τούρτα!! Κάποιοι που θα είναι...διακοπές ή θα έχουν...συναυλία θα χάσουν. Ακούς μαέστρο? Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Ακούω ακούω Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Τάκη, ο Pentax XW 10mm είναι εξαιρετικός σε όλα του! Μάλιστα στο μικρό αποχρωματικό με το ζόρι ξεχωρίζεις κάποια μείωση ποιότητας στα άκρα του πεδίου. Και η άνεση παρατήρησης κορυφαία! Απο τις καλύτερες αγορές μου! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
takis63 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Τάκη, ο Pentax XW 10mm είναι εξαιρετικός σε όλα του! Μάλιστα στο μικρό αποχρωματικό με το ζόρι ξεχωρίζεις κάποια μείωση ποιότητας στα άκρα του πεδίου. Και η άνεση παρατήρησης κορυφαία! Απο τις καλύτερες αγορές μου! Ακούς μαέστρο??? Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Τάκη, ο Pentax XW 10mm είναι εξαιρετικός σε όλα του! Μάλιστα στο μικρό αποχρωματικό με το ζόρι ξεχωρίζεις κάποια μείωση ποιότητας στα άκρα του πεδίου. Και η άνεση παρατήρησης κορυφαία! Απο τις καλύτερες αγορές μου! Ακούς μαέστρο??? Ακούω ρε.Αφού έχω τον 7mm κ ξέρω.Σε σύγκριση με τον 7mm nagler που δοκίμασα στον Πάρνωνα ο pentax υπερέχει.Εχω τον nagler 11mm κ αν προλάβαινα τώρα θα σου χτυπούσα τον 10mm.Υπερβολή το ξέρω αλλά..... Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2008 Πράγματι, κι ο 7mm Pentax XW είναι ανάλογης ποιότητας με τον 10mm XW όπως είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω στον Πάρνωνα. Τρομερή σειρά φακών!Και αποχρωματικών... http://www.optcorp.com/productList.aspx?mid=49&uid=1-600-1038 "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
takis63 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2008 Πιστεύω πραγματικά ότι η Pentax είναι μια απο τις πιο παρεξηγημένες εταιρείες. Τόσο τα φωτογραφικά της όσο και τα αστρονομικά της προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας. Ένα apo της Pentax είναι στόχος για το απώτερο μέλλον Έτσι για να μην μιλάμε μόνο για Tak & WO Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2008 Δεν θα έλεγα παρεξηγημένη, τουλάχιστον όσον αφορά τα αστρονομικά προϊόντα, απλά μάλλον δεν στοχεύει στην ευρωπαϊκή αγορά (σίγουρα δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα) και επιλέον τα προϊόντα της είναι πολύ ακριβά για τον μέσο ερασιτέχνη. Έχουν όμως την ανάλογη ποιότητα και αργά ή γρήγορα θα γίνουν πιο δημοφιλή κι εδώ. Άλλωστε, ακόμη και για τα Tele Vue πριν από τρία-τέσσερα χρόνια σχεδόν κανένας δεν μίλαγε στο astrovox. Κι όταν μιλούσα για Nagler οι αντιδράσεις ήταν περίπου "ναι, καλοί είναι αλλά αξίζει να δώσει κανεις τόσα λεφτά για προσοφθάλμιο;" Σήμερα η απάντηση είναι γνωστή σε πολύ κόσμο και μάλιστα στην πράξη. Εκ των πραγμάτων όμως από κάποιες τιμές και πάνω ελάχιστοι μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ιδίως τα μεγάλα και πολύ ποιοτικά αποχρωματικά (5"-6") είναι απλά όνειρο για τους περισσότερους αν όχι για όλους μας. Είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να βάλεις σε προτεραιότητα ένα τέτοιο τηλεσκόπιο με αξία συχνά πάνω από 5.000 ευρώ. Εγώ τουλάχιστον θα περιμένω να φθηνήνουν σημαντικά! Πάντως τα ποιοτικά 4ιντσα έχουν γίνει προσιτά, ιδίως μετά τη σημαντική πτώση του δολαρίου. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
glamt Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Ενδιαφερομαι για τον πενταξ που έμεινε .Υπάρχει ; Στον τρελλό έδειχναν το φεγγαρι κι αυτός κοιτούσε το δάχτυλο
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Αγαπητέ glamt, πουλήθηκε κι αυτός την πρώτη μέρα της αγγελίας! Ο τυχερός αγοραστής είναι ο υποφαινόμενος.Φιλικά, Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα