Altinakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2008 Πωλειται φιλτρο Baader Moon & SkyGlow (Neodymium) 1 1/4' σε τιμη 25 ευρω. Αγοραστηκε πριν απο ενα μηνα. Μεσα στο κουτακι του και με την αποδειξη του. Κανει και για πλανητες αλλα και για DSO. Φιλτραρει αποτελεσματικα την αλω της Σεληνης. Οποιος ενδιαφερεται ας απαντησει με καποιο post εδω. Τα μεταφορικα (~2 ευρω) θα επιβαρυνουν τον αγοραστη. Θα σταλει με ταχυδρομικη αντικαταβολη. Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
asterios1978 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Το έκλεισα! Σου στέλνω πμ για τις λεπτομέρειες. Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ και σβήνε να παρατηρώ-κανα deep sky
Altinakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Ενταξει Asterios1978. Κατοχυρωνεται σε σενα!!! Καλοριζικο απο τωρα. Ειμαι απο θεσσαλονικη και θα κρατησω τα στοιχεια σου να βρεθουμε καποια στιγμη την αλλη εβδοβαδα, οκ?? Θα το κουβαλαω μαζι μου οποτε οποτε μπορεσεις βρισκομαστε καπου. Και παλι καλοριζικο! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα