JOXARY Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 Καλημέρα φίλοι μου και Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Χτες λοιπόν το βράδυ συναρμολόγησα το νέο μου (και πρώτο) τηλεσκόπιοΚατοπτρικό SKYWATCHER 150 EQ3-2 6 ιντσών f/5.... Μετά από μια απολαυστική συναρμολόγηση βέβαια το έβγαλα έξω και απόλαυσα την πανέμορφη χτες Σελήνη Μετά από καμία ώρα όμως μου μπήκε ο πειρασμός να δοκιμάσω να αποθανατίσω αυτή την εικόνα που έπαιρνα για πρώτη φορά από το τηλεσκόπιο ΜΟΥ!!!!! Πάω λοιπών και φέρνω την ψηφιακή μου (Canon Digital IXUS IIs 3,2 Megapixel) και αποπειράθηκα με ανορθόδοξο νομίζω τρόπο (αλλά ξέρεται ο ενθουσιασμός της στιγμής κάνει πολλά) να κάνω την πρώτη μου άστρο φωτογράφηση (να την κάνει ο Θεός)... Που είναι το ανορθόδοξο;;; Φωτογράφισα μέσα από το προσοφθάλμιο με το χέρι... Δηλαδή κράταγα την μηχανή και εστίασα σε αυτό που φαινόταν από το προσοφθάλμιο(25mm).... Τα αποτελέσματα φυσικά θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας και περιμένω τα σχόλια σας.... 1. http://img91.exs.cx/my.php?loc=img91&image=picture0219zt.jpg 2. http://img91.exs.cx/my.php?loc=img91&image=picture0260bk.jpg ... και μην ξεχνάμε ότι πρέπει να κοιτάμε πάντα ψηλά... εκεί ψηλά... Αξίζει! Γιάννης-----------------SKYWATCHER 150 EQ3-2
Fragostafylo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 ΚΑΛΟ! ΚΑΛΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΕΤΣΙ!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ (ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΟΛΩΜΑ) ΑΛΛΑ ΓΙΑΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. \"Οι ευθύνες αρχίζουν από τα όνειρα...\" Γ.Σεφέρης
Heal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 Οτι είναι ανορθόδοξη η τεχνική, είναι! Αλλά δεν νομιζω να υπάρχει κανείς που να μην την έχει δοκιμάσει! Πολύ καλές οι φώτος, για πρώτη φορά! Κώστας
JOXARY Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 Σας ευχαριστώ πολύ!!!! ... και μην ξεχνάμε ότι πρέπει να κοιτάμε πάντα ψηλά... εκεί ψηλά... Αξίζει! Γιάννης-----------------SKYWATCHER 150 EQ3-2
constantinos1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 Για πρώτη φορα ειναι πάρα πολυ καλέςεμένα μου άρεσαν παρα πολυκι εγω ειμαι παρα πολυ αρχάριος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα