elena Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 1). 'Ελενα ελα Βορεια Ελλαδα (Θεσσαλονικη, Χαλκιδικη, Σερρες κ.τ.λ.) που προσεχουμε και λιγο περισσότερο τις γυναικες. Ειμαστε λιγο πιο να το πω, gentlemen!ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ................. ΤΙ ΛΕΣ.............ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΠΜ ΣΟΥ ...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA... Walt Whitman
Altinakis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Ελενα με χαρα να σε περιμενω... ΕΓΩ!!! Η γυναικα μου δεν ξερω με τι χαρα θα σε περιμενει!!!! Πλακα κανω οποτε μπορεις να ανεβεις Θεσσαλονικη, να ξερεις οτι παντα θα εχεις καποιον να μιλησεις για τα αστερια, ΟΚ? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
dimpap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 1). 'Ελενα ελα Βορεια Ελλαδα (Θεσσαλονικη, Χαλκιδικη, Σερρες κ.τ.λ.) που προσεχουμε και λιγο περισσότερο τις γυναικες. Ειμαστε λιγο πιο να το πω, gentlemen!ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ................. ΤΙ ΛΕΣ.............ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΠΜ ΣΟΥ Ψάχνω ένα τηλεσκόπιο και θα ήθελα πληροφορίες από κάποια που συμπεριφέρεται καλά στους άντρες.ΚΟΙΤΑΧΤΕ τα πμ σας Ρε παιδιά, μου φαίνεται ότι δουλευόμαστε.Ο Γιώργος για άλλο λόγο άνοιξε το θεμα. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
filiatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Παναγιωτη ειμαι πολυ ατυχη γιατι αυτο το τριημερο θα λειπω ευχαριστω πολυ για την προσκλησηΔεν είναι πρόσκληση.Συμβουλή είναι.Ο χώρος είναι ανοιχτός για όπιον το επιθυμει.Μπορείς να πας το άλλο μήνα. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
filiatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Καλά στο προφίλ σου λέει πως έχεις Skywatch dob 8''.Το μισό φόρουμ στο έχει προτείνει?Γιατί δεν το λες?Μας κοροιδεύεις? Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
milia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Eυχαριστω για το avatar.Εσυ δλδ προτεινεις dobsonian Παιδια ας καταληξουμε καπου γιατι θελω να το παραγγειλω ΒΟΗΘΕΙΑ ψΤο καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε 5-10 αστροπαρατηρήσεις. Μετά από αυτά, εσύ θα καταλήξεις στο τι εσύ θέλεις. Ο καθένας εδώ μέσα λέει την γνώμη του.Αλλά το να ακούς γνώμες δεν αρκεί. Θα πρέπει να σκεφτείς τι σου αρέσεινα παρατηρείς και πώς. Και πιο συγκεκριμένα, γιατί θέλεις να αγοράσεις τηλεσκόπιο. Τώρα, για να απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα χρειαστεί να αποκτήσεις τις κατάλληλες εμπειρίες. Οπότε συμβουλή μου είναι να πας σε 5-10 αστροπαρατηρήσεις, να δοκιμάσειςκαι από dobsonian και από τηλεσκόπια σε στηρίξεις, και έπειτα μόνη σουνα καθήσεις να σκεφτείς τι σου άρεσε περισσότερο. Να βάλεις την θέση σου στην θέση των παρατηρητών, να σκεφτέις πωςγια να παρατηρείς με dob εκτός σπιτιού θα χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο(δικό σου ή φίλων), ομοίως και για όποιο τηλεσκόπιο θέλεις. Συνεπώς μην βιάζεσαι. Η αγορά τηλεσκοπίου δεν είναι αγορά παπουτσιών.Δεν είναι ευχάριστο να θελήσεις να το αλλάξεις μετά από μια μέρα.Όλα αυτά με καθαρά φιλική διάθεση. Τώρα το ότι πήγες διακοπές κ' όχι σε αστροπαρατηρήσεις (αν κατάλαβακαλά) ίσως να δείχνει πως δεν σε καίει και πολύ το θέμα, ή πως δεν έχειςκαταλάβει πως μόνο μέσω εμπειριών θα καταλάβεις τι σου αρέσει και τι όχι. Όπως και να'χει καλό ψάξιμο. δS>=0 (c.s.)
milia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Καλά στο προφίλ σου λέει πως έχεις Skywatch dob 8''.Το μισό φόρουμ στο έχει προτείνει?Γιατί δεν το λες?Μας κοροιδεύεις? Ας μην σκεφτόμαστε αρνητικά Μπορεί να ενθουσιάστηκε τόσο από τις προτάσεις, που να έγραψε ότι έχει Dob εννοώντας ότι θα αγοράσει δS>=0 (c.s.)
elena Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Συμφωνω για το οτι παρασηρθηκα με το dob και ζητω συγγνωμη αλλα το γεγονος οτι το τριημερο επρεπε να παραστω καπου αλλου δεν σημαινει οτι δεν με ενδιαφερει.Οταν σου αρεσει κατι αφιερωνεσαι σε αυτο χωρις ομως να επηρεαζει τις ευρυτερες υποχρεωσεις σου. ...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA... Walt Whitman
darkmaster Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Να το πουμε απλα και ξεκαθαρα, με τα χρήματα που διαθετεις φτάνουν μονο για dob είναι πολύ απλό. Αν ανεβάζεις το budget σε κανενα χιλιαρικο το συζητάμε για κατι άλλο. Κι εγω ψάχνομαι για κατι διαφορετικο απο dob αλλα έχω ήδη ένα --
elli Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2008 Εγώ παρήγγειλα σήμερα το dob 8 μου! θα το έχω την άλλη εβδομάδα! Astronomy compels the soul to look upwards and leads us from this world to another. Plato http://http://nightskyastro.blogspot.com/
epsilon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 Ρώτησα και σε άλλη κατηγορία αλλά νομίζω ότι εδώ είναι το καταλληλότερο μέρος.Θέλω να αγοράσω ένα τηλεσκόπιο γύρω στα 300-400 ευρώ.Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό μοντέλο?Μάλλον θα το πάρω από το πλανητάριο γιατί είμαι και Θεσσαλονίκη.
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2008 Καλώς ήρθες... Θα σου πρότεινα με θέρμη να μην αγοράσεις ακόμη τηλεσκόπιο, αλλά να αρχίσεις να μαθαίνεις τον ουρανό με ένα ζευγάρι κυάλια και κάμποσα βιβλία.Μπορεί να σου φαίνεται χαζό, αλλά αν πας κατευθείαν για τηλεσκόπιο χωρίς να ξέρεις πολλά για τον ουρανό είναι πολύ πιθανόν να παρατήσεις την ενασχόληση σύντομα. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
epsilon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2008 Καλώς ήρθες... Θα σου πρότεινα με θέρμη να μην αγοράσεις ακόμη τηλεσκόπιο, αλλά να αρχίσεις να μαθαίνεις τον ουρανό με ένα ζευγάρι κυάλια και κάμποσα βιβλία.Μπορεί να σου φαίνεται χαζό, αλλά αν πας κατευθείαν για τηλεσκόπιο χωρίς να ξέρεις πολλά για τον ουρανό είναι πολύ πιθανόν να παρατήσεις την ενασχόληση σύντομα.Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ.Έχεις δίκιο.Θα αγοράσω μερικά καλά βιβλία για να μάθω τον ουρανό και να εξοικειωθώ με ένα ζευγάρι καλά κυάλια και παράλληλα θα μαζεύω μερικά χρήματα ώστε να πάρω ένα τηλεσκόπιο αργότερα.Περίπου πόσα χρήματα χρειάζονται για να πάρω αργότερα ένα καλό τηλεσκόπιο?
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 Περίπου πόσα χρήματα χρειάζονται για να πάρω αργότερα ένα καλό τηλεσκόπιο? Πολλά! Δεν έχει όριο προς τα πάνω! Η λέξη "καλό" ωστόσο επιδέχεται πολλές ερμηνίες. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
angelos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 Το "καλό" τηλεσκόπιο που ταιριάζει σε σένα θα το βρείς μόνος σου, διαβάζοντας το Nightwatch, παρατηρώντας με κυάλια και συμμετέχοντας σε star parties. Φιλικά, angelos
epsilon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2008 Πολλά! Δεν έχει όριο προς τα πάνω! Η λέξη "καλό" ωστόσο επιδέχεται πολλές ερμηνίες.Εννοώ τα ελάχιστα που απαιτούνται για ένα καλό τηλεσκόπιο.Πχ με 400 ευρώ μπορείς να πάρεις ένα καλό?Το "καλό" τηλεσκόπιο που ταιριάζει σε σένα θα το βρείς μόνος σου, διαβάζοντας το Nightwatch, παρατηρώντας με κυάλια και συμμετέχοντας σε star parties. Φιλικά, angelosΑυτό αποφάσισα και εγώ.Ρωτάω για τηλεσκόπια για αργότερα.Έχω ένα ζευγάρι κυάλια 16x50 θα πάρω και κάποια καλά βιβλία και χάρτες και θα αρχίσω Star parties?Υπάρχουν τέτοια?
korineto Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2008 Πολύ καλή ενημέρωση, ευχαριστούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα