Hawkwind78 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Καλημέρα σε όλους. Το ΣΚ βρισκόμουν στην Ηλεία στο χωριό Κούμανι. Δεν έχω μετανοιώσει ποτέ τόσο πολύ όσο ότι δεν πήρα μαζί μου το τηλεσκόπιο. Ηταν λές και βρισκόμουν στο δικό μου προσωπικό πλανητάριο, ότι ήθελες έβλεπες ακόμα και με γυμνό μάτι. Αν ποτέ βρεθείτε πρός τα εκεί θαυμαστε το δρυίνο δάσος (πλούτος φυσικής ομορφίας) και τον απίθανο έναστρο ουρανό με απόλυτο σκοτάδι και χωρίς φωτορύπανση. ΑΣΤΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΤΕ Ειμαι νέος αστροπαρατηρητής
babgia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Καλή πληροφορία.Οπότε νομίζω ότι όλη η ευρήτερη περιοχή θα ε'ιναι μια χαρά, δηλ. Λάλα, Δίβρη, Τριπόταμα από τη μια μεριά & κάποια Km προς Ολυμπία θα είναι πολύ καλά. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Hawkwind78 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Σωστός έτσι είναι σε όλα τα χωριά της περιοχής, απόλυτο σκοτάδι, υψόμετρο σχετικά καλό και τέλειο ουράνιο θόλο. Αν βρεθείτε προς τα εκεί παρτε και το τηλεσκόπιο μαζι αξίζει. ΑΣΤΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΤΕ Ειμαι νέος αστροπαρατηρητής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα