danny Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2008 ΠΩΛΕΙΤΑΙ SKYWATCHER DOB 8άρι με θήκη GEOPTIK για το σωλήνα, αγορασμένα το Πάσχα. Το τηλεσκόπιο έχει βγει 2 βόλτες και ο λόγος που το πουλάω είναι ότι λόγω δουλειάς, δεν υπάρχει χρόνος για ενασχόληση με το hobby. Τιμή μαζί με τη θήκη: 300Ε - δώρο ένα φίλτρο σελήνης SKYWATCHER (Τιμή dob: 299E, τιμή θήκης: 98Ε). Βρίσκομαι στα Γιαννιτσά, 40 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη. Ιορδάνης cthugr@hotmail.com6997127820
Alexandros164 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2008 η θηκη ειναι σε καλη κατασταση?
danny Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2008 Φίλε μου, και το τηλεσκόπιο και η θήκη αγοράστηκαν καινούργια το Πάσχα όπως γράφω. Έχουν βγει από το σπίτι 2 φορές. Αν είσαι Θεσσαλονίκη ή κάπου κοντά, μπορούμε να κανονίσουμε να το τσεκάρεις.
Alexandros164 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2008 pm πηγα να σου στειλω, δεν ξερω πως τελικα βγηκε μηνυμα κανονικo.. συνεχιζω με pm.
danny Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2008 Νέα τιμή για το τηλεσκόπιο και τη θήκη: 250Ε
elli Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2008 Mακάρι να έμενες Αθήνα να τα αγόραζα εγώ Astronomy compels the soul to look upwards and leads us from this world to another. Plato http://http://nightskyastro.blogspot.com/
danny Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2008 Όντως, για Αθήνα είναι λίγο μακριά Δεν έχω ιδέα με τι τρόπο να το στείλω τόσο κάτω, άσε που είναι καλύτερα να δεις από κοντά αυτό που αγοράζεις! ΥΓ. Εννοείται πως μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα eyepieces της skywatcher, σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς
sw1eig Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 ΟΚ κρατησαται θεση στον ουρανο διοτι αγοραστικαι και το αναμενουμε με χαρα.........jordan περιμενω το δεμα... sw1eig@yahoo.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα