Sotirios Bouzaras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 Δείτε πληροφορίες στην διεύθυνση: http://astronomy.bouzaras.info/lxd75-sc8-used-forsale.htm Η τιμή στο κάτω μέρος της σελίδας φυσικά δεν ισχύει, είναι πολύ παλιά. Και ο κατάλογος με τα συνοδευτικά αξεσουάρ έχει ανανεωθεί (αλίμονο), όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει μήνυμα ή εμαιλ για να μιλήσουμε για περισσότερα. Το τηλεσκόπιο αυτό πάντως μαζί με τη βάση χάρισε απίστευτες φωτογραφίες και παγκόσμια αναγνώριση στον πρώτο κάτοχό του (Γιώργος Ταρσούδης - www.lunar-captures.com), εγώ απλώς το χρησιμοποίησα σε λίγες παρατηρήσεις, πριν αγοράσω ένα πολύ μεγαλύτερο και το πουλάω ακριβώς επειδή δε μπορώ να έχω δύο μεγάλα τηλεσκόπια. Είναι για "επαγγελματική" χρήση (ικανής διαμέτρου 8 ιντσών, μπορεί να τοποθετηθεί και σε observatory σε κάποια φιλόξενη ταράτσα να είναι μόνιμα τοποθετημένο) αλλά λόγω του χαμηλού του βάρους είναι και η τέλεια λύση για κάτι φορητό, αφού πάει παντού, εύκολα και γρήγορα. Παρακαλώ μόνο: δεν είναι μπιμπελό να μπει στην βιβλιοθήκη ή να κρεμά κάποιος ρούχα, μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά για την παρατήρηση και αστροφωτογράφηση. "Οδοιπόρε δεν υπάρχουν δρόμοι,τους δρόμους θα τους ανοίξεις με το περπάτημά σου" Σωτήρης ΜπουζάραςΟμάδα Αστροπαρατήρησης Θράκης - Ο.Α.Θ.www.oath.gr
xref Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ.ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ ΣΤΟ 6932380485 Η΄ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ EMAIL ΣΤΟ xref@hol.grΑΠΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΑ,BARLOW ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑ ?ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις