Sotirios Bouzaras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 Δείτε πληροφορίες στην διεύθυνση: http://astronomy.bouzaras.info/lxd75-sc8-used-forsale.htm Η τιμή στο κάτω μέρος της σελίδας φυσικά δεν ισχύει, είναι πολύ παλιά. Και ο κατάλογος με τα συνοδευτικά αξεσουάρ έχει ανανεωθεί (αλίμονο), όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει μήνυμα ή εμαιλ για να μιλήσουμε για περισσότερα. Το τηλεσκόπιο αυτό πάντως μαζί με τη βάση χάρισε απίστευτες φωτογραφίες και παγκόσμια αναγνώριση στον πρώτο κάτοχό του (Γιώργος Ταρσούδης - www.lunar-captures.com), εγώ απλώς το χρησιμοποίησα σε λίγες παρατηρήσεις, πριν αγοράσω ένα πολύ μεγαλύτερο και το πουλάω ακριβώς επειδή δε μπορώ να έχω δύο μεγάλα τηλεσκόπια. Είναι για "επαγγελματική" χρήση (ικανής διαμέτρου 8 ιντσών, μπορεί να τοποθετηθεί και σε observatory σε κάποια φιλόξενη ταράτσα να είναι μόνιμα τοποθετημένο) αλλά λόγω του χαμηλού του βάρους είναι και η τέλεια λύση για κάτι φορητό, αφού πάει παντού, εύκολα και γρήγορα. Παρακαλώ μόνο: δεν είναι μπιμπελό να μπει στην βιβλιοθήκη ή να κρεμά κάποιος ρούχα, μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά για την παρατήρηση και αστροφωτογράφηση. "Οδοιπόρε δεν υπάρχουν δρόμοι,τους δρόμους θα τους ανοίξεις με το περπάτημά σου" Σωτήρης ΜπουζάραςΟμάδα Αστροπαρατήρησης Θράκης - Ο.Α.Θ.www.oath.gr
xref Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ.ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ ΣΤΟ 6932380485 Η΄ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ EMAIL ΣΤΟ xref@hol.grΑΠΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΑ,BARLOW ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑ ?ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα