Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

θα το επαιρνα αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι μπορει να παιξει χωρις σπασιματα αρχεια βιντεο με αναλυση 1280x720 με codec h264.

Επειδη το ψαχνω ακομα σχετικα με αυτο δεν μπορω να σου απαντησω. Αν το εχεις ομως δοκιμασει με τετοια ακριβως αρχεια (h264) υψηλης αναλυσης, πες μου το για να το κανονισω.

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut

>Destination Space!

Δημοσιεύτηκε
den to exw testarei me 720p h264, den to eixa parei kan gi auto ton skopo. einai netbook. to software pou epaikse pantws htan photoshop 7, visual web designer 2008, stellarium kai office. auta toulaxiston eixa egkatasthsei egw kai epaize apsoga.
Δημοσιεύτηκε
Ασε να το ψαξω καμια 2-3 μερες και θα σου πω εκτος και αν με προλαβει αλλος και στο παρει. Οκαy???

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

>Destination Space!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Συγνωμμη που δεν σου απαντησα αλλα ετρεχα (τρεχω) με την μπεμπα μου για την βαπτιση της!

Τελικα δεν θα το αγορασω αφου τελικα πηρα ενα λαπτοπ 15.4 της Siemens.

και παλι συγνωμμη που το ξεχασα... =;

>Destination Space!

Δημοσιεύτηκε
Πωλείται σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση (2 εβδομάδων - πωλείται γιατί αγοράστηκε ένα μεγαλύτερο λάπτοπ για δουλειά)

320 ευρώ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904114

Γεια χαρα =;

Το εχεις ακομα το laptop??

Με ενδιαφερει για αγορα αμεσα.

kosm3@mail.gr

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης