hunters Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 Πωλειται το εν λογο τηλεσκοπιο δοκιμασμενο με αριστα φωτογραφικα αποτελεσματα.Μαζι περιλαμβανει δακτυλιους και dovetale που δεν φαινονται στη φωτογραφια τωρα.Ειναι βαμμενο λευκο υστερα απο οδηγιες φαναριτζη και οι παρακατω φωτογραφιες ληφθησαν απο το συγκεκριμενο τηλεσκοπιο μετα την βαφη του. http://astroforum.gr/forum/album_comment.php?pic_id=2048http://astroforum.gr/forum/album_comment.php?pic_id=2047 Πωλειται λογω αναβαθμισης Τιμη 300 ευρω
hunter155 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2008 Άσχετο αλλα οι φωτό είναι φανταστικές!! Άλεξ Λομπάνοβ
Laskos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2008 Άσχετο αλλα οι φωτό είναι φανταστικές!!Eεε, επισης και εγω εχω να πω οτι μου φανηκαν εκπληκτικες...Δεν κοιταω σχεδον ποτε τις αστροφωτο που δημοσιευονται στο astrovox (μπορει να ειναι και πολυ καλες, δεν ξερω!) αλλα αυτες ειναι ομοιες με τις καλυτερες που βλεπω σε site του εξωτερικου!!!
hunters Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Αντε δωρο τα μεταφορικα
hunters Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2008 Η αγγελια αποσυρεται!!!Αποφασισα να το κρατησω, οι τιμες πλεον εχουν πεσει τοσο που δεν αξιζει τον κοπο να το πουλησω!!
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Υπάρχει πιο όμορφη Ζωγραφιά απο τις φωογραφίες αυτές.
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2009 φιλε δηλαδη δεν το πουλας τςρα πλεων ετσι? Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
hunters Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2009 Εχει ηδη πουληθει εδω και πολλους μηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα