βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Εχει βουηξει το Νοτιο-Νοτιοανατολικο Αιγαιο . Λενε οτι εγινε η νυχτα μερα ! Εγω δυστυχως ημουν στο καραβι και δεν ειδα τιποτα Ειδε κανεις αλλος τιποτα ;Ειχε κατευθυνση προς Ανατολη και η ουρα ειχε στην αρχη πορτοκαλι , υστερα κιτρινο και στο τελος πρασινο σμαραγδι χρωμα .Αρα ειχε και καποια μεταλλα . Γυρω στις 12 &20 . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
zaqxsw Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΑΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΗ http://www.proodos.net/details.asp?ID=3945&catID=6
Bi2L Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΑΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΗ http://www.proodos.net/details.asp?ID=3945&catID=6 ένας μεγάλος μετεωρίτης εισήλθε στην ατμόσφαιρα με μεγάλη ταχύτητα 80.000 χλμ. την ώρα, αποσπάστηκε σε πολλά κομμάτια και στο τέλος εξερράγη στον αέρα.Στην έκρηξη του μετεωρίτη οφείλεται η δυνατή λάμψη, που έγινε ορατή σε όλο το νησί μας και κυρίως στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αταβύρου και στα δημοτικά διαμερίσματα Ελεούσας, Διμυλιάς και Απολλακιάς. Την έκρηξη ακολούθησε εκκωφαντικός θόρυβος ο οποίος διήρκησε 5 δευτερόλεπτα Χαλαρα!!! Θελω και εγω να δω τετοιο ...... Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
dimidour Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Μου κάνει εντύπωση που κανένα ειδησεογραφικό δελτίο δεν το ανέφερε... Όταν όμως ήταν για το chain letter με τον Άρη τότε όλοι οι άσχετοι το αναμετάδωσαν.... Και εγένετω φως....
Drafier Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 ...και είχα την εντύπωση πως τα έπαιξαν τα μάτια μου...Ημουν στην Σκύρο, σε ανατολική παραλία, και είδα την λάμψη πίσω από βουνό, κατεύθυνση περίπου ΝΑΑ, εκεί που βγαίνει το φεγγάρι όταν είναι 10-12 ημερών. Αλλος κανείς δεν παρατήρησε την λάμψη ;
Achilleas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Ρε παιδιά για ποια μερα και ώρα ακριβώς λέτε? βράδυ πέμπτης ή παρασκευής? Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Μου κάνει εντύπωση που κανένα ειδησεογραφικό δελτίο δεν το ανέφερε... Όταν όμως ήταν για το chain letter με τον Άρη τότε όλοι οι άσχετοι το αναμετάδωσαν.... αντε για να μην παραπονιομαστε....το ειπαν στον αντ1 σημερα κατα τις 9 οπου εδειξαν και βιντεο απο τοπικο σταθμο οπου στο υποβαθρο φενεται η λαμψη Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Nadagir Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 πως και δεν το ειχε υπολογισει κανενας οτι καποιος μετεωριτης θα ''χτυπησει'' τη γη?
Alderamin Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2008 Είμαστε τόσο σίγουροι πως πρόκεται για μετεωρίτη; Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο διαστημικό σκουπίδι; Περίεργο μου φαίνεται που δεν το πρόβαλλαν πολύ το θέμα. Πρόβαλαν όμως τον κλασικό αστικό μύθο περί του αυγουστιατικού φεγγαριού! Λες και τα υπόλοιπα φεγγάρια δεν είναι...ολόγεμα (όπως είπαν και στη ΝΕΤ...) Τελικώς ειδοποίησε κάποιος κάποια αστρονομική αρχή για το συμβάν;
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2008 Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες ! Παντως τα Σαμιωτικα και Ροδιτικα ΜΜΕ το ανεφεραν . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
ourania Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Είχα κάποιες επιφυλάξεις για τη βολίδα, αλλά σήμερα τα διασταύρωσα και γω όλα από κάτι φίλους από Ρόδο. Για το χρώμα, τη διάρκεια και την εκτυφλωτική λάμψη. Είδαν λέει κάτι να πέφτει στη θάλασσα (νότια; δεν κόβω και το χέρι μου) . Έγινε η νύχτα μέρα για κλάσματα του δευτερολέπτου Πολύ ενδιαφέρον. Θα θελα πολύ να το δώ.
Achilleas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Μέρα και ώρα κανείς? Πότε έγινε γιατι έχω και γω μαρτυρίες αλλα υποψιάζομαι οτι αλλη ώρα μου ειπαν Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Παρασκευη προς Σαββατο 12:20 περιπου . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Gaus4ever Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Εγω ειδα απο την Ανδρο μια τεραστια βολιδα(διατοντα αστερα) αλλα δεν ακουσα τοσο δυνατο θορηβο οσο λενε.. βεβαια απο το μεγεθος που ειχε νομιζα οτι θα πεσει στο απεναντι βουνο....Δεν μπορω να εξακρυβωσω αν ειναι αυτος που αναφερετε γιατι δεν θημαμαι αν τον ειδα στις 23, παντος ηταν η σαββατο βραδυ η παρασκευη...
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 παιδες και απο ναξο εχω μαρτυριες για μια εξαιρατικα μεγαλη λαμψη η οποια εγινε ορατη απο τα ορεινα χωρια της τα οποια βρισκονατι σε αρκετα μεγαλο υψομετρο(600-650Μ)η ημερομηνια περιπου πρεπει να ηταν εκει που ανεφερετε και εσεις χωρις ωστωσο να μπορω να μιλησω με απολυτη βεβαιοτητα!!! stargazeshots.com
pascal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 Έτυχε και ήμουν στη Νάξο για διακοπες αρχες Ιουλιου και καθως πηγαιναμε προς την ορεινη πλευρα του νησιου περιπου 6 το απογευμα ειδαμε μια φωτεινη γαλαζοπρασινη βολιδα να πεφτει πισω απο το βουνο ,φυσικα δεν το είπαμε σε κανενα γιατι θα μας περναγαν για ..lol . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
pascal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 βεβαια εγω πως ειδα κατι αντιστοιχο τον ιουλιο και οι υπολοιποι μεσα Αυγουστου ..δεν ξερω.. . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
RaQua Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2008 Χαιρετώ! Ήταν Παρακευή βράδυ πάντως το γεγονός, για την ώρα δεν είμαι σίγουρος (το 12:20 είναι πιθανό όμως) κια καθώς είμουνα ξαπλωμένος (όντας σε διακοπές στη Σϊφνο) είδα την λάμψη (και φυσικά τον ενθουσιασμό των υπολοίπων!!) και γύρισα. Δεν το πρόλαβα αλλά φώτισε πραγματικά όλο τον ουρανό παρόλο που έπεσε κοντά από τη Σελήνη (αρκετά φωτεινη και εκείνη). Είναι ενδιαφέρον να συλλέξουμε ότι μπορούμε από αυτή τη βραδιά. Αν έχετε links απο μέσα δώστε τα εδώ. Φιλικά,Γρηγόρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα