vossinakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 ...και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδω http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1742&Itemid=152 Ξερει κανεις τίποτε περισσότερο? Κλέψανε το κύριο τηλεσκόπιο ή μήπως κάποιο βοηθητικό (που φαίνεται λογικότερο...)??? Βοσινάκης Ανδρέας
themis_kart Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Εμενα μου μυριζει βρωμοδουλεια....!!!Τον διευθυντη του αστεροσκοπιου τον γνωριζω προσωπικα και είχα μαθει ότι απο το κράτος πηραν επιδοτηση 500.000€ για καινουργιο εξοπλισμο και τηλεσκοπια!!!Μηπως ειναι τυχαίο? Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
ianosjoker Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 τιποτα δεν ειναι τυχαιο ρε θεμη!!!! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗΗ ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ
Alexander Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Γ@Μ@ το Κ@Λ@ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ. Αμα ξεκινήσει καποιος να σχολιάζει δεν θα τελειώσει ούτε σε 10 σελίδες τα σκάνδαλα , την αδιαφορία, κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
themis_kart Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Παιδια το αστεροσκοπειο βρισκεται μέσα στο χώρο του στρατοπεδου της αεροποριας της βασης του ρανταρ και δεν υπαρχει είσοδος για κανεναν πολίτη χωρης άδεια απο την αεροπορια οχι απο το αστεροσκοπειο. Πάντως σιγουρα καποιος το έχει καβατζωσει κανονικααπο εκει, γιατι απο ανθρωπο της νομαρχιας ειχα ακουσει οτι ειχε βγαλει κονδυλι για αγορα καινουργιου εξοπλισμου και τηλεσκοπιου.... Και εμείς καθόμασται με το 8" ουστ ρεεε Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
sevax Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δέν ζούμε σε χώρα 'μπανανία', ζούμε στήν χώρα τής κλεψιάς,λοβιτούρας,ώχ-αδελφισμού, ετσιθελισμού, τών "ξύπνιων"καί άλλα πολλά...Καί μή μου πεί κανένας ...μά καί σέ άλλες χώρες γίνονται διάφορα, Ε ΟΧΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩΣτήν χώρα μου μέ ενδιαφέρη τί γίνεται Οί πρόγονοί μας δίδαξαν, καί άναψαν τά φώτα στόν πολιτισμό,καί οί "νεοέλληνες" .......κόψαν τό ρέυμα, καί στό σκοτάδι βασιλεύουν τά "βαμπίρ καί τά τρωκτικά" Άι... Υ.Γ. Σταματάω εδώ πάω νά πάρω τό χάπι γιά τήν πίεση. Είμαι καί μιάς ηλικίας..... Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Alexander Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δέν ζούμε σε χώρα 'μπανανία', ζούμε στήν χώρα τής κλεψιάς,λοβιτούρας,ώχ-αδελφισμού, ετσιθελισμού, τών "ξύπνιων"καί άλλα πολλά...Καί μή μου πεί κανένας ...μά καί σέ άλλες χώρες γίνονται διάφορα, Ε ΟΧΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩΣτήν χώρα μου μέ ενδιαφέρη τί γίνεται συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑΕκτός των άλλων υπάρχουν 10άδες κράτη που σε μ.ο. είναι καλύτερα από εμάς σε πολοούυς τομείς (Π.Χ. εφαρμογή νόμων -με βαριές κυρώσεις σε ΟΛΟΥΣ τους παραβάτες κι όχι μόνο σε αποδιοπομπαίους τράγους, εκπαίδευση κ.τ.λ.). Μια επίσκεψη π.χ. στη Φιλανδία θα σας πείσει. Άρα αυτή η λογική "και σε άλλες χώρες" είναι άστοχη ,πρέπει να κοιτάμε τα καλά παραδείγματα κι όχι παραδείγματα 3κοσμικών χωρών. Κι σίγουρα υπάρχουν καλά παραδείγματα... Στην προκειμένη περίπτωση έπρεπε να υπάρχει φύλαξη των ακριβών αυτών εξοπλισμών. Κι όταν λέμε φύλαξη δεν εννοούμε έναν αστυνομικό που θα κοιμάται μπροστά από την πόρτα. Γιατί δλδ δεν κλέβει κανένας τον εξοπλισμό π.χ. της NASA ? Μήπως γιατί ΑΝ(αδύνατο αλλά λέμε άν) καταφέρει να τον φτάσει θα τον καταγράψουν συστήματα ασφαλείας κι θα συλληφθεί να όχι από την αστυνομία από το FBI με βαρύτατες κυρώσεις να τον περιμένουν? Μέχρι κι ένα 10χρονο παιδί μπορεί να τα αντιληφθεί αυτά... Κι γιατί δεν γίνονται αυτά σε ένα "ανεπτυγμένο" κράτος μέλος της Ε.Ε.? Γιατί δεν υπάρχουν χρήματα. Κι πού πήγαν τα χρήματα από τους φόρους (που όλοι υποτίθεται πως πληρώνουν) κι από τα κονδύλια εκατ.€ που παίρνουμε από την Ε.Ε.? Η απάντηση είναι γνωστή στο 99% των Ελλήνων ενώ το υπόλοιπο 1% μπορεί να την μάθει παρακολουθώντας 1-2 μεσημβρινά δελτία ειδήσεων. Να ένας λόγος γιατί ζητάω περισσότερα απ'ότι μου δίνει το Ελληνικό Κράτος ! Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
ARKAS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Οταν δεν λειτουργει τιποτα σε ενα κρατος αυτα ειναι λεπτομερειες!
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
elena Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δεν εχω λογια................ ...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA... Walt Whitman
agis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 ρε παιδιά θέλει μεγάλο όχημα να κουνηθεί και αν είναι και αυτό τις εικόνας ...http://eudoxos.snd.edu.gr/eudoxos/INTRO-E.html#%CE%A3%CE%95%CE%A0%CE%A0%CE%95-%CE%95%CF%8D%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%BF%CF%82νομίζω θα εντοπιζόταν και εύκολα αν ήθελαν..(δεν έχουν και πολλοί τέτοια ) http://flavors.me/agis
ianosjoker Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 μηπως λεω μηπωσ δεν πηγε ποτε στον αινο το τηλεσκοπιο Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗΗ ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ
JORDAN Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Αφιερωμενο εξαιρετικα το παντα διαχρονικο τραγουδακι τουμεγιστου Γιαννη Μηλιωκα: Τσίρκο, παράγκα, φίρμα γκρέκατέμπο, μουργέλα, αγγαρείαγκράντε μαέστρο καλαμπόρτζοράτσα μπαρούφα, ομελέτα, ιστορίαγκράντε μαέστρο καλαμπόρτζοράτσα μπαρούφα, ομελέτα, ιστορία Μασκαρά, γκρέκο μασκαράμασκαρά, γκρέκο μασκαρά Μάτσο αμάκα καπιτάλεσκάρτο, τανάλια, πολιτσίαφράγκο, ρεζέρβα, φαλιμέντοπερκέ μαντζάρε σοσιαλίστε κομπανίαφράγκο, ρεζέρβα, φαλιμέντοπερκέ μαντζάρε σοσιαλίστε κομπανία Μασκαρά, γκρέκο μασκαρά... Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλαφρένο, στραπάτσο, αραμπόλαμόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτατρόμπα, φιγουρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα Kι ο πιό μακρύς δρόμος αρχίζει με ένα απλό βήμα. www.flickr.com/photos/athlos/
sevax Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Ωραίος ο Ιορδάνης Καί μιά διαχρονική ατάκα τού 60' Κωνσταντάρας..... "κατά πού είναι ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΡΈ ΠΑΙΔΙΑ;"......... Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Altinakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2008 Χαθηκε η εντιμοτητα και η ειλικρινεια... Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 Aισχος !!!Εκει εφτασαν τα λαμογια !!! Να κλεβουν και τηλεσκοπια απο αστεροσκοπεια !Δεν τους φτανουν αυτα που κλεβουν ετσι και αλλιως... Και επειδη η λαμογια τους δεν εχει οριο (τι θα το κανουν σαμπως το τηλεσκοπιο ?) καλο ειναι να κοιταμε και στις αγγελιες...Τοσο λαμογια ειναι...Να μου τι θυμηθειτε θα το βγαλουν για πουλημα. "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 εμενα μου αρεσε που το ανεφερε τυχαια ο νομαρχης στο νομαρχιακο συμβουλιο,σου λεει ''σιγα κλοπες τηλεσκοπιων γινονται καθε μερα...''αλλα αυτοι ειμαστε κυριοι και δν αλλαζουμε! stargazeshots.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα