Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Οσο ποιο μεγαλη η παρε τοσο ποιο γα..........τα!!!!!! Επρεπε! (του πεφτει του πεφτει) 0χα0χα0χα0χα0χα0χα0 Για σ ρε αλεξαντρε κοριφη!

Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνει

Oχι για να μας απομακρύνει.....

• Απαντήσεις 196
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
mangelo στα χω μαζεμενα! Κανονισε! :-#

Θα κάνω πως δεν το άκουσα.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Κρίμα πάντως, sithonas που δεν γνωρίστηκες με κανέναν... Δεν πειράζει, εσύ έχεις περιθώρια για next time... :wink:

Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
Δημοσιεύτηκε

Γεια σας :mrgreen: ! Κι εγώ δεν έμεινα απολύτως ικανοποιημένος με αυτά που έγραψα αλλά εντάξη ένας απλός διαγωνισμός είναι,χαλαρώστε ...

Όποιοι φύγατε νωρίς και δεν καθήσατε να τα πούμε, εσείς φταίτε, μετά από 10 λεπτά σχεδόν είχε αδιάσει το παν/μιο :P

Τεσπα καλή μας επιτυχία ... :-({|=

Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοί

από εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.

S.P. Langley

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά δεν το πιστεύω... Κάθησα και έλυσα μόνος μου το θέμα 5 πριν λίγο και μου βγήκε κανονικά! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Είναι τραγικό!... Αν θυμόμουν τον τύπο για τον όγκο σφαίρας ίσως το έβγαζα και εκεί!.. Είναι τραγικό.... :cry: :cry: :cry: :cry: Δεν μπορώ να το πιστέψω... ](*,) ](*,) ](*,) :cry: :cry:

Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
Δημοσιεύτηκε

Πολύ κατάκαρδα δεν το έχετε πάρει????Ότι έγινε έγινε βρε παιδιά!Δεν μπορείτε να αλλάξετε το αποτέλεσμα. Να ξέρετε ότι ένας διαγωνισμός μόνο, δεν μπορεί να σας κρίνει ούτε σαν επιστήμονες ούτε σαν ανθρώπους. :wink:

Τώρα τα αποτελέσματα θα δείξουν. :) Αισιόδοξια και πίστη στον εαυτό σας. :)

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε

Εξαρτάται. Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτή η αποτυχία;; Εγώ, για παράδειγμα, για το συγκεκριμένο θέμα δεν ήξερα τον τύπο για τον όγκο της σφαίρας. Ποα είναι η πρώτη σκέψη;; Πως ήταν κάτι γελοίο και είναι λάθος μου;;;

Και όμως δεν είναι έτσι. Γιατί γυρνάμε σε αυτά που λέγαμε λίγες σελίδες πίσω σχετικά με το εκπαιδευτικό σύστημα. Γιατί η στερεομετρία ήταν σε πολλά βιβλία του γυμνασίου και του λυκείου και μάλιστα μέσα στην ύλη. Αλλά ποτε -μα ποτέ- δεν πρόλαβαν οι καθηγητές να τη διδάξουν! Γιατί αραγε;;;

Ξέρω πως φαίνομαι σαν ένας ανώριμος που ρίχνει την άγνοια του στο σχολείο και το εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Δεν είναι δικό μου λάθος το ότι δεν τα διδάχτηκα....

Όσο για το αν το εχουμε πάρει κατάκαρδα ή όχι, δε σε θυμάμαι να ασχολείσαι λιγότερο και με λιγότερο πόθο τις προηγούμενες χρονιές.

Κάθε αποτυχία είναι αποτυχία. Ανεξάρτητα από το αν είναι μεγάλη ή μικρή. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαιώμα να επιλέγει το δικό του τρόπο να την αντιμετωπίζει.

Φιλικά,

Βαγγέλης

Δημοσιεύτηκε
+φωνω ρε βαγγο! =D> ](*,)

ΩΩΩΧΧ!! Πρέπει μήπως να ανησυχήσω??????? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

σημασια εχει το ταξιδι και καποιες φορες περισσοτερο και απο τον ιδιο τον προορισμο :D

και εγω καπως ετσι αντιδρω στις αποτυχιες,η αληθεια ειναι οτι δν αρεσει σε κανεναν να κανει λαθη(και δη στις πανελληνιες) αλλα ενα μυαλο το χουμε χειμωνα- καλοκαιρι!

παντως ειστε αξιεπαινοι μονο και μονο για την προσπαθεια σας,και μπραβο σ ολους ,περασατε δν περασατε σημασια εχει οτι διαβασατε ,δοκιμαστικατε και καποιοι διακριθηκατε σ εναν τομεα που αγαπατε,αλλωστε η αγαπη για κατι ειναι που φερνει την ευχαριστηση.

Δημοσιεύτηκε
Και όμως δεν είναι έτσι. Γιατί γυρνάμε σε αυτά που λέγαμε λίγες σελίδες πίσω σχετικά με το εκπαιδευτικό σύστημα. Γιατί η στερεομετρία ήταν σε πολλά βιβλία του γυμνασίου και του λυκείου και μάλιστα μέσα στην ύλη. Αλλά ποτε -μα ποτέ- δεν πρόλαβαν οι καθηγητές να τη διδάξουν! Γιατί αραγε;;;

Όσο για το αν το εχουμε πάρει κατάκαρδα ή όχι, δε σε θυμάμαι να ασχολείσαι λιγότερο και με λιγότερο πόθο τις προηγούμενες χρονιές.

Κάθε αποτυχία είναι αποτυχία. Ανεξάρτητα από το αν είναι μεγάλη ή μικρή. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαιώμα να επιλέγει το δικό του τρόπο να την αντιμετωπίζει.

Φιλικά,

Βαγγέλης

Καταρχήν για να τελιώνει το θέμα, για το πώς το πηρατε κατάκαρδα το είπα με μια δόση χιούμορ και τίποτα παραπάνω.Ο καθένας βέβαια εκφράζεται όπως νιώθει..Κανείς δεν τον εμποδίζει..:)Αααα, για διευκρίνηση δεν αναφερόμουν σε εσένα! =;Αμέσως να θιχτείς και να προσπαθείς να μας την πεις...:Ρ.Δεν έδωσες μόνο εσύ στο διαγωνισμό εξάλλου, γενικά αναφερόμουν.:mrgreen: Όσο για το εκπαιδευτικό σύστημα δεν θα το συνεχίσω παραπάνω ο καθένας έχει την γνώμη του.

Όσο για την στερεομετρία που λές, ναι όντως δεν μας την διδάσκουν στο σχολείο όπως και πολλά άλλα.Βέβαια, εάν όμως κάποιος θέλει να μάθει κάτι παραπάνω μπορεί άνετα να διαβάσει και μόνος του.Όπως και με την αστρονομία.Δεν υπάρχει λόγος για γκρίνια.

Ξέρω πως φαίνομαι σαν ένας ανώριμος που ρίχνει την άγνοια του στο σχολείο και το εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Δεν είναι δικό μου λάθος το ότι δεν τα διδάχτηκα....

Το μόνο που θα πώ είναι ότι, μην τα περιμένουμε όλα από το εκπαιδευτικό σύστημα διότι όπως και να έχει είναι για τα μπάζα και αυτό δεν αλλάζει.Πρέπει να στηρίζεσαι και στις δικές σου δυνάμεις για να τα καταφέρεις.Έτσι είναι είτε μας αρέσει είτε όχι.

δε σε θυμάμαι να ασχολείσαι λιγότερο και με λιγότερο πόθο τις προηγούμενες χρονιές.

Μπααα, βλέπω και ότι διαβάζεις με προσοχή τα δικά μου πόστ..Με κάνεις να συγκινούμαι. :P :ΡΔιάβαζε πιο προσεχτικά την επόμενη φόρα διότι από ότι θυμάμαι εγώ, που τα έγραψα κιόλας, στις προηγούμενες φορές που έγραψα στο διαγωνισμό ποτέ δεν κλάφτηκα για την θέση μου και ποτέ δεν γκρίνιαξα. =; :-note

Κλείνοντας, τον μονόλογο :P , για να μην το κουράζουμε , ένα πράγμα έχω ακόμη να πω.Mangelo εάν έχεις διάθεση να προσπαθείς να μου την πείς ή να τσακωθείς (απομονώνοντας φράσεις που άλλα εννόω και άλλα καταλαβαίνεις) συγνώμη αλλά εγώ δεν την έχω.Να ξέρεις ότι όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται!:mrgreen:Αυτά.

Πάντως παιδιά, (για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι και νιώθουν θιγμένοι :mrgreen: :P ) να ξέρετε, πώς δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης εάν δεν τα πήγατε τόσο καλα. :) Σίγουρα, έχετε και άλλες ευκαιρίες που θα τις αξιοποιήσετε στο έπακρο.Σημασία έχει ότι περάσατε καλά και αποκτήσατε εμπειρίες.Αλλά ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα μιας και δεν βγήκαν ακόμα τα αποτελέσματα.Υπομονή.:cheesy:

Καλά αποτελέσματα σε όλους και πάλι.

:mrgreen:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Δημοσιεύτηκε

Το ποιος έχει όρεξη να παρεηγήσει, να παρερμηνεύσει και να τσακωθει, ας το κρίνουν οι υπόλοιποι.

Χαίρομαι που εσύ απομονώνεις μία μία τις φράσεις μου και τις αναλύεις λες και τις έχει γράψει ο Καβάφης. Επισης, χαίρομαι που με έχεις σε τόση εκτίμηση και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αλλά απαξιώ -για άλλη μια φορά- να απαντήσω στην έκθεση ιδεών σου γιατί δε θέλω να με παρασύρεις -για άλλη μια φορά- Off topic. Ωστόσο, θέλω να τελειώσω με μια ρητορική ερώτηση: "Γιατί άραγε όλοι οι άλλοι έχουν το πρόβλημα και όλοι οι άλλοι παρεξηγούν τα λόγια σου και όλοι οι άλλοι...κτλ κτλ;;" ας μην το συνεχίσω, το έπιασες το νόημα.

Θέλω, πάντως, να ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ πως την επόμενη φορά που θα με προσβάλλεις λέγοντας πως "κλαίγομαι" και γκρινιάζω για τη θέση μου, κάθε άλλο παρά μια ευγενική απάντηση θα λάβεις. Καλό είναι, ξέρεις, να έχουμε κάποια όρια και να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε.

Το τελειώνω εδώ γιατί ειλικρινά δεν έχω καμία όρεξη να το συεχίσω.

Δημοσιεύτηκε
Καλά εσύ βγαίνεις ποτέ offline?? Όλη την ώρα astrovox είσαι... Διάβασμα δεν έχεις;;; :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε
Το ποιος έχει όρεξη να παρεηγήσει, να παρερμηνεύσει και να τσακωθει, ας το κρίνουν οι υπόλοιποι.

Χαίρομαι που εσύ απομονώνεις μία μία τις φράσεις μου και τις αναλύεις λες και τις έχει γράψει ο Καβάφης. Επισης, χαίρομαι που με έχεις σε τόση εκτίμηση και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αλλά απαξιώ -για άλλη μια φορά- να απαντήσω στην έκθεση ιδεών σου γιατί δε θέλω να με παρασύρεις -για άλλη μια φορά- Off topic. Ωστόσο, θέλω να τελειώσω με μια ρητορική ερώτηση: "Γιατί άραγε όλοι οι άλλοι έχουν το πρόβλημα και όλοι οι άλλοι παρεξηγούν τα λόγια σου και όλοι οι άλλοι...κτλ κτλ;;" ας μην το συνεχίσω, το έπιασες το νόημα.

Θέλω, πάντως, να ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ πως την επόμενη φορά που θα με προσβάλλεις λέγοντας πως "κλαίγομαι" και γκρινιάζω για τη θέση μου, κάθε άλλο παρά μια ευγενική απάντηση θα λάβεις. Καλό είναι, ξέρεις, να έχουμε κάποια όρια και να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε.

Το τελειώνω εδώ γιατί ειλικρινά δεν έχω καμία όρεξη να το συεχίσω.

Εεεεεεεεεε????Όντως φαίνεται. :) Διότι πότε δεν ανέφερα προσωπικά εσένα εάν κλαίγεσαι ή όχι και ούτε εγώ ξεκίνησα την επίθεση.Προς θεού, διάβασες κάτι τέτοιο πουθενά??Αλλά όντως θα το κρίνουν οι άλλοι.Προς θεού, διάβασες κάτι τέτοιο πουθενά??Όντως να σκεφτόμαστε τι γράφουμε.=; :)Απλά διευκρίνησα την δική μου θέση σε ότι αναφορά στα προηγούμενα μου ποστ για τον διαγωνισμό. =;

Όσο για το ποιος προσπάθησε να βγει εκτός τοπικ καλύτερα να διαβάζεις τις απαντήσεις μου.Εσύ ξεκίνησες και όχι εγώ.... =;

Όρίστε και η προηγούμενη απαντήση μου:

Όσο για το εκπαιδευτικό σύστημα δεν θα το συνεχίσω παραπάνω ο καθένας έχει την γνώμη του.

Όπως είπα δεν έχω όρεξη να διαπλεκτιστώ μαζί σου πραγματικά. Δεν είμαι αυτή που το ξεκίνησε ούτως ή άλλως ούτε αυτή που θα το συνεχίσει. =; Και όντως υπάρχουν και κάποια όρια. =;

Συμφώνω ότι ο γραπτός λόγος παρερμηνεύεται πολλές φορές γι'αυτό να είμαστε πιο προσεκτικοί πριν απαντήσουμε. =;

Αααα, σε ευχαριστώ για την παρομοιώση σου των λεγόμενων μου με αυτά του καβάφη.. :cheesy: Τελικά δεν είμαι και τόσο χάλια στην έκθεση όπως πίστευα.. :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

εε??? ποιος??? μα καλά υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;;;; :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ανοιχτό ναι, αλλά χωρίς το χρήστη στην καρέκλα... :wink:

Δημοσιεύτηκε

Καλώς Μαρία. Φταίω εγώ. Φταίμε όλοι οι άλλοι αλλά σταμάτα το επιτέλους και μπες ΕΝΤΟΣ TOPIC γιατί και οι υπόλοιποι έχουν αρχίσει να αγανακτούν και έχουν δίκιο. Αν τόσο πια καίγεσαι να αποκρούσεις την "επίθεση" μου (έλεος!!) πες τα μου προσωπικά. Είναι κρίμα τα παιδιά να κάθονται να (σε) ακούν.

Αλλάζω θέμα επι τόπου.

Θυμάται κάνεις πόσο καιρό μετά τον Ίππαρχο βγήκαν τα αποτελέσματα; Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ... :?

Δημοσιεύτηκε

Εγω τα εμαθα το τελευταιο σαββατο των αποκριων.. υπολογισε..

ιππαρχος;; εκεινος ο δημαρχος;; χαχαχαχα :lol:

No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,

no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!

16/5/09

Δημοσιεύτηκε
Όχι, για τον σέρφερ μιλάω ρε! Εκείνος ο Ίππαρχος που κάνει water ski στην Καραϊβική κάθε καλοκαίρι... :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε
Θυμάται κάνεις πόσο καιρό μετά τον Ίππαρχο βγήκαν τα αποτελέσματα; Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ... :?

Πέρυσι έκαναν ακριβώς 11 ημέρες!!!26 Μαρτίου είχαν βγεί....!!Πάντως τα θέματα φέτος στη Γ φάση και ας μου επιτραπεί να εκφέρω γνώμη ήταν άψογα,πολύ ωραία θέματα,ήθελαν σκέψη και διάβασμα...!!!Αυτά τα θέματα περίμενα πέρυσι να πέσουν και πέσαν φέτος...Δεν πειράζει...Σημασία έχει ότι ο καθένας έκανε την προσπάθεια του και έκανε το καλύτερο...Αγαπητέ mangelo νομίζω πως άδικα στεναχωριέσαι που δεν έγραψες καλά...Πιστεύω ότι τα πήγες τέλεια!!! :mrgreen: Μην κρίνεις πρίν τα αποτελέσματα..Πάνω από το άριστα δεν υπάρχει για να γράψεις :mrgreen: Καταλαβαίνω απόλυτα πώς είναι η τελεύταια σου φορά και πίστεψε με σε νιώθω απόλυτα...!!!Τα έχω περάσει και εγώ..!!!Αλλά μην στεναχωριέσαι γιατί ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα..!!! :cheesy: Το πολύ σε 15 μέρες θα μάθεις!!! :cheesy: Πάντως το σημαντικό είναι να κάνεις γνωριμίες και να περνάς υπέροχα γνωρίζοντας καινούργιους ανθρώπους!!! \:D/ Και εγώ πάντα νομίζω πώς όταν κάνω κάτι λέω πως θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα...αλλά μαθαίνω από αυτά!!! :cheesy: Πάντως εγώ πιστεύω πώς τα πηγές περίφημα και άδικα χαλιέσαι!!! :cheesy: Όσο για το ποιος φταίει για κακή προετοιμασία είναι άλλο καπέλο...!!Δεν θα ανακατευτώ στη παραπάνω κουβέντα και δεν θα σχολιασω κανενός την γνώμη του απλά θα ας μου επιτραπεί να εκφέρω τη δική μου..!!Δεν νομίζω πως φταίει το εκπαιδευτικό σύστημα,οι καθηγητές και όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εμάς...Έχουμε και εμείς μερίδιο σε αυτό...Νομίζω παραπάνω ειπώθηκε πώς επειδή οι καθηγητές δεν μας διδάσκουν τα κατάλληλα πράγματα όπως αναφέρθηκε για την στερεομετρία,θα συμφωνήσω σε αυτό..αλλά και ο μαθητής δεν πρέπει να τα περιμένει όλα από τον καθηγητή,αλλά πρέπει να ψάχνει,να μαθαίνει καινούργια πράγματα από μόνος του,να μην τα περιμένει όλα έτοιμα!!Στον διαγωνισμό που έγραψα πέρυσι ότι έγραψα το είχα μάθει από μόνη μου,δεν περίμενα από κανένα να μου πεί ''μάθε αυτό και αυτό'',τους τύπους που έγραψα στο 4ο θέμα τους διάβασα από μόνη μου όπως και άλλα,δεν θέλω να επεκταθώ και κουράσω...Όταν κοπιάζεις και κουράζεσαι μόνος σου,τότε όταν πετυχαίνεις κάτι η ικανοποιήση είναι μεγαλύτερη και σκέφτεσαι "ναι το έκανα μόνος μου χωρίς να με βοηθήσει κανείς"!!Βέβαια είναι δύσκολο για ένα παιδί Γ λυκείου να έχει χρόνο για να ψάξει και να μάθει μόνος του...Πάντως όταν κάνεις κάτι όση προσπάθεια καταβάλεις τέτοιο αποτέλεσμα θα έχεις!!Αν δεν προσπαθήσεις καθόλου δεν θα έχεις και το ανάλογο αποτέλεσμα,είναι γνωστό αυτό!!Βέβαια μερικές φορές είναι και θέμα τύχης οπότε...είναι άλλο καπέλο..!

Πάντως πρέπει να τα βλέπετε όλα αισιόδοξα,ακόμα και τις αποτυχίες,γιατί αποτυχία είναι μόνο μια άτυχη στιγμή και τίποτα παραπάνω!! :cheesy: :cheesy:

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!!!!

Όλα τα παραπάνω τα έγραψα με κάθε καλή διάθεση και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ...Αν είπα κάτι λάθος διορθώστε με!!Και όσο για σένα αγαπητέ mangelo όταν βγούν τα αποτελέσματα θα τα έχεις πάει τέλεια και θα ανοίγουμε σαμπάνιες!!!!!!! :cheesy: :cheesy:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης