Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ελεεινά και τρισάθλια τα πήγα Νικόλα... Από τις 5 φάσεις του διαγωνισμού που έχω λάβει μέρος μέχρι στιγμής αυτή ήταν η χειρότερη! Έπεσε ακριβώς ότι δε θεωρούσα πως θα πέσει.

Τα θέματα τα ανέβασα για να μπορούν να εκφέρουν άποψη όλοι όσοι συμμετέχουν στη συζήτηση.

Εγώ αυτό που είχα να πω το είπα. Με έκαψαν τα θέματα.... ](*,) ](*,) ](*,) :cry:

Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
  • Απαντήσεις 196
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Και εγώ μια από τα ίδια.. :? Ήταν τα τελευταία που περίμενα να δω...

Τόσο καιρό διάβαζα τα λάθος πράγματα.. ](*,) Έστω και αν δεν μπορείς να πεις ότι "Ήταν χαμένος χρόνος", ήταν πραγματικά κρίμα..

Δεν πειράζει, του χρόνου ακόμη καλύτερα, με καλύτερη προετοιμασία...

Δημοσιεύτηκε

Ε ναι.. Εσείς έχετε και άλλες ευκαιρίες! Εμένα ήταν η τελευταία μου... :cry: :cry: ...

Και εγώ sithonas ασχολήθηκα πιο πολύ με άλλες εφαρμογές, με αστερισμούς και γενικότερα δεν κινήθηκα καθόλου σε αυτό το στυλ άσκησεων...

Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
Δημοσιεύτηκε
παιδια θα κλαψω! Αστε το καλητερα! Ολυμπιαδας παιδια ψαχνουν δεν ειχαμε τσ καταληλες γνωσεις!

Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνει

Oχι για να μας απομακρύνει.....

Δημοσιεύτηκε

Εγω μπορω να πω πως εγραψα καλα,αλλα παντα τα αποτελεσματα δειχνουν!

Οσοι παντως εχετε κι αλλη ευκαιρια του χρονου μην πτοειστε,τπτ δεν παει χαμενο!

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
εσυ αν ελεγες οτι δεν εγραπσεσ καλα θα αυτοκτονουσα! Εγω στο ξανα λεω θα σ στειλω λευτα να μ παρεις μια ωραια μπλουσα νασιοτικη να εχω να λεω! αχαχχ :)

Δημοσιεύτηκε

αντε παιδια μην απογοητευεστε!!ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια!

ελπιζω τουλαχιστον να περασατε καλα μετα τον διαγωνισμο να κανατε γνωριμιες κλπ κλπ :wink: γιατι μετα αυτα μενουν πιο πολυ!

οσο για τα θεματα καλα φαινονται(δεν εχω επιχειρισει να τα λυσω ακομα :lol: ) αν και η αληθεια ειναι οτι θα μου αρεσε να εβαζαν και ενα θεματακι πιο "φυσικο" δηλαδη καποια ερωτηση σχετικα με μηχανισμους παραγωγης ενεργειας σε αστερες ή κατι παρομοιο δηλ την περιγραφη καποιου τετοιου μηχανισμου...

καλα αποτελεσματα λοιπον!!!

"Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
Δημοσιεύτηκε

Πες τα ρε Bell!! Και εγώ τέτοια περίμενα και διάβαζα.. και μόλις είδα τα θέματα μου πέσαν τα μαλλιά! (ευτυχώς που έχω πολλά :cheesy: :cheesy: )

Είναι ωραίο να πετυχαίνεις θέματα αλλά η ύλη είναι τόοοσο μεγάλη που σπάνια το καταφέρνεις...

Όντως, εκτός από το διαγωνισμό, μένουν και οι γνωριμίες μετά. Χάρηκα που φέτος ήμουν στην ευχαριστή θέση να κάνω μερικές αν και εκτός από αυτές, είχα -προσωπικά- κάποιες τραυματικές εμπειρίες που δεν είναι κατάλληλος χώρος το forum να τις αναλύσω.

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Anyway, καλή επιτυχία σε όλους και με το καλό να πάνε οι εκπρόσωποι στην Ολυμπιάδα. Αντε να δούμε αν το νέο αίμα θα τα πάει καλά φέτος..

:D

Δημοσιεύτηκε

Καλά αποτελέσματα σε όλους σας εύχομαι... 8)

Φυσικά θα μου επιτρέψετε, όμως, να στηρίξω πιο πολύ την πατρίδα...

Πάμε φίλε Γιώργο για την κορυφή... Σε εσένα πιστεύουμε... :mrgreen:

Και να κανονίσουμε αν είναι να βρεθούμε το πάσχα και από κοντά όταν θα είμαι Τρίκαλα, γιατί καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι λίγο μακρυά από Βόλο το καλοκαίρι για το θερινό!

Φιλικά,

Μιχάλης Μπακώσης

Δημοσιεύτηκε

Kαλά αποτελέσματα σε όλους.Τα θέματα όντως έπρεπε να ήταν λίγο διαφορετικά.Περισσότερο ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ.Κάτι στο επίπεδο της Ολυμπιάδας για να είχατε και μια 1η ιδέα και να είχατε μια α'προετοιμασία.Αλλά τέλος πάντων..Το 5ο ήταν κάπως δύσκολο, αλλά τα άλλα ήταν βατά και καλά κατα τα άλλα. :-k

Από ότι έμαθα από την πόλη μου που έδωσαν κάλα έγραψαν, είναι ευχαριστημένοι.Θα δειξει.

Καλά αποτελέσματα σε όλους και πάλι. :)

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε

Φυσικά θα μου επιτρέψετε, όμως, να στηρίξω πιο πολύ την πατρίδα...

Πάμε φίλε Γιώργο για την κορυφή... Σε εσένα πιστεύουμε... :mrgreen:

Και να κανονίσουμε αν είναι να βρεθούμε το πάσχα και από κοντά όταν θα είμαι Τρίκαλα, γιατί καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι λίγο μακρυά από Βόλο το καλοκαίρι για το θερινό!

Ευχαριστω ρε πατριδα!!Το πασχα βεβαιως να τα πουμε :wink:

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Με έχεις και friend στο fb, μπες και δες... :P :P

Αnyways, ένας που καθόταν πάνω γωνία, ήταν κάπως ψηλός, φορούσε μια ριγέ ζακέτα και καθόταν συνέχεια μόνος του, τον είδες;;

Ε, αυτός είμαι... :D

Δημοσιεύτηκε

Ρε φιλε γιατι δεν ειπες κανα γεια? =Ρ

Εγω ημουν μια κοπελα ψηλη με καπελο!

Ωραια ηταν..

Αν και περιμενα να παω καλυτερα.. Τεσπα θα δουμε!

Ωραια εμπειρια!

:cheesy:

No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,

no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!

16/5/09

Δημοσιεύτηκε
aa ok σε εντοπισα! Δεν σε πολυ θυμαμαι! Αλλα εστω εμεις δεν γνωριστικαμε! εσυ γτ δεν ηρθες να πιασουμε κουβεντα π μασταν ολοι εκει??

Δημοσιεύτηκε
Βλακια σ! Εμεις σε καλα παιδια δεν κανουμε εξερεσεις ετσι Vroxh??? Τεσπα ελπιζω τν αλλη φορα να τα πουμε!!! :lol: 8)

Δημοσιεύτηκε
Ναι βγηκαμε μονο με καποια παιδια που ετυχε να τα πουμε..

No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,

no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!

16/5/09

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης