Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Θυμάται κάνεις πόσο καιρό μετά τον Ίππαρχο βγήκαν τα αποτελέσματα; Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ... :?

Πέρυσι έκαναν ακριβώς 11 ημέρες!!!26 Μαρτίου είχαν βγεί....!!Πάντως τα θέματα φέτος στη Γ φάση και ας μου επιτραπεί να εκφέρω γνώμη ήταν άψογα,πολύ ωραία θέματα,ήθελαν σκέψη και διάβασμα...!!!Αυτά τα θέματα περίμενα πέρυσι να πέσουν και πέσαν φέτος...Δεν πειράζει...Σημασία έχει ότι ο καθένας έκανε την προσπάθεια του και έκανε το καλύτερο...Αγαπητέ mangelo νομίζω πως άδικα στεναχωριέσαι που δεν έγραψες καλά...Πιστεύω ότι τα πήγες τέλεια!!! :mrgreen: Μην κρίνεις πρίν τα αποτελέσματα..Πάνω από το άριστα δεν υπάρχει για να γράψεις :mrgreen: Καταλαβαίνω απόλυτα πώς είναι η τελεύταια σου φορά και πίστεψε με σε νιώθω απόλυτα...!!!Τα έχω περάσει και εγώ..!!!Αλλά μην στεναχωριέσαι γιατί ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα..!!! :cheesy: Το πολύ σε 15 μέρες θα μάθεις!!! :cheesy: Πάντως το σημαντικό είναι να κάνεις γνωριμίες και να περνάς υπέροχα γνωρίζοντας καινούργιους ανθρώπους!!! \:D/ Και εγώ πάντα νομίζω πώς όταν κάνω κάτι λέω πως θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα...αλλά μαθαίνω από αυτά!!! :cheesy: Πάντως εγώ πιστεύω πώς τα πηγές περίφημα και άδικα χαλιέσαι!!! :cheesy: Όσο για το ποιος φταίει για κακή προετοιμασία είναι άλλο καπέλο...!!Δεν θα ανακατευτώ στη παραπάνω κουβέντα και δεν θα σχολιασω κανενός την γνώμη του απλά θα ας μου επιτραπεί να εκφέρω τη δική μου..!!Δεν νομίζω πως φταίει το εκπαιδευτικό σύστημα,οι καθηγητές και όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εμάς...Έχουμε και εμείς μερίδιο σε αυτό...Νομίζω παραπάνω ειπώθηκε πώς επειδή οι καθηγητές δεν μας διδάσκουν τα κατάλληλα πράγματα όπως αναφέρθηκε για την στερεομετρία,θα συμφωνήσω σε αυτό..αλλά και ο μαθητής δεν πρέπει να τα περιμένει όλα από τον καθηγητή,αλλά πρέπει να ψάχνει,να μαθαίνει καινούργια πράγματα από μόνος του,να μην τα περιμένει όλα έτοιμα!!Στον διαγωνισμό που έγραψα πέρυσι ότι έγραψα το είχα μάθει από μόνη μου,δεν περίμενα από κανένα να μου πεί ''μάθε αυτό και αυτό'',τους τύπους που έγραψα στο 4ο θέμα τους διάβασα από μόνη μου όπως και άλλα,δεν θέλω να επεκταθώ και κουράσω...Όταν κοπιάζεις και κουράζεσαι μόνος σου,τότε όταν πετυχαίνεις κάτι η ικανοποιήση είναι μεγαλύτερη και σκέφτεσαι "ναι το έκανα μόνος μου χωρίς να με βοηθήσει κανείς"!!Βέβαια είναι δύσκολο για ένα παιδί Γ λυκείου να έχει χρόνο για να ψάξει και να μάθει μόνος του...Πάντως όταν κάνεις κάτι όση προσπάθεια καταβάλεις τέτοιο αποτέλεσμα θα έχεις!!Αν δεν προσπαθήσεις καθόλου δεν θα έχεις και το ανάλογο αποτέλεσμα,είναι γνωστό αυτό!!Βέβαια μερικές φορές είναι και θέμα τύχης οπότε...είναι άλλο καπέλο..!

Πάντως πρέπει να τα βλέπετε όλα αισιόδοξα,ακόμα και τις αποτυχίες,γιατί αποτυχία είναι μόνο μια άτυχη στιγμή και τίποτα παραπάνω!! :cheesy: :cheesy:

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!!!!

Όλα τα παραπάνω τα έγραψα με κάθε καλή διάθεση και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ...Αν είπα κάτι λάθος διορθώστε με!!Και όσο για σένα αγαπητέ mangelo όταν βγούν τα αποτελέσματα θα τα έχεις πάει τέλεια και θα ανοίγουμε σαμπάνιες!!!!!!! :cheesy: :cheesy:

Πωπω Ελένη, ειλικρινά, από που αγοράζεις αισιοδοξία να πάω να πάρω λιγη;;; :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Χαίρομαι και σε ευχαριστώ εκ βάθος καρδίας για όσα λες αλλα κατά τη γνώμη μου απέχουν από την πραγματικότητα. Δεν είμαι απαισιόδοξος. Απλά ξέρω πως πραγματικά δεν τα πήγα καλά. Δεν είχα διαβάσει καλά μεταβλητούς και στις ασκήσεις ειλικρινά δεν τα πήγα καλά. Δεν κλαίγομαι, απλά στεναχωρέθηκα πραγματικά γιατί η τρίτη θέση με είχε χαροποιήσει πάρα πολύ και προσγειώθηκα πολύ απότομα.

Έχεις δίκιο σε όσα λες για το εκπαιδευτικό, δε λέω, αλλά είναι κάτι τόσο βασικό αυτό που δεν ήξερα που δεν μπορώ να μην εκνευριστώ. Και εγώ όπως όλοι μας κάθησα και διάβασα από μόνος μου για το διαγωνισμό αλλά δεν άνοιξα σχολικά βιβλία για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου.

Anyway, δηλαδή, πάνω-κάτω έμειναν 8 ημέρες. Όσο θα κάνω περίπου για να ξαναποστάρω στο forum γιατί αύριο φεύγω 7ήμερη στην Ιταλία!!!!!! Σας χαιρετώ όλους, λοιπον, και εύχομαι για μια ακόμα φορά καλή επιτυχία. Ελπίζω, το επόμενο post μου να εύχεται συγχαρητήρια στο δίδυμο της NASA και στην Ολυμπιακή Ομάδα.

arrivederci figliolanza....

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
  • Απαντήσεις 196
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Προς θέου αγαπητέ μου Βαγγέλη(mangelo) αν μπορώ να σε λέω έτσι,όταν έδινα στον διαγωνισμό ήμουν και εγώ σαν και σένα!!!Στο 3ο θέμα όταν έγραψα αντίστροφα τον τύπο που ήθελε, μου στέρησε την ολυμπιάδα πραγματικά ήταν πολύ άσχημο για αυτό σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! :cheesy: :cheesy: Αλλά καταλάβα πως ένας διαγωνισμός δεν σε κρίνει και θα δείξεις και αλλού την αξία σου..Δεν θα πω πανελλήνιες γιατί είναι πολύ σύντομα και δεν θέλω να σε αγχώσω!! :cheesy: :cheesy: Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες!!Εξάλλου σε ξέρω από πέρυσι αλλά δυστηχώς δεν είχαμε προσωπική επαφή για να σε μάθω καλύτερα,είμαστε μόνο 1 ώρα δρόμος!!!

Σου εύχομαι να περάσεις τέλεια στη εκδρομή θα σου μείνει αξέχαστη!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Και δεν σε είπα απαισιόδοξο απλά να μην στεναχωριέσαι!!! :cheesy: :cheesy: Θα τα πας τέλεια!!!Και θέλω δωράκια από Ιράν!!!! :cheesy:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Ελενη ασε τωρα τους παλιους καλους διαγωνισμους! Τωρα ερχονται νεα καλητερα! Ξερεις εσυ! Φιλια........... :D

Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνει

Oχι για να μας απομακρύνει.....

Δημοσιεύτηκε
Ελενη ασε τωρα τους παλιους καλους διαγωνισμους! Τωρα ερχονται νεα καλητερα! Ξερεις εσυ! Φιλια........... :D

Aν δεν έχω αυτά να θυμάμαι τι να θυμάμαι?? :cheesy: :cheesy: Σε παρακαλώ 2 αναμνήσεις έχω και εγώ με τη μία να τις σβήσω??Ντροπή!! :cheesy:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

Δημοσιεύτηκε
Είδες...οπότε.... :-$ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Πριν απο λιγο ελαβα ενα απροσδοκητο τηλεφωνημα.Βγηκαν τα αποτελεσματα,ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗ NASA!!!! =D> :cheesy: ,οποτε και στην ολυμπιαδα!Δεν εμαθα τη συνθεαη της ομαδας,ουτε καν με ποια θα παω....

Περισσοτερα αυριο στο site!

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Mπράβο ρε Γιώργο... =D>

Κάνε τα Τρίκαλα περήφανα!!!

Τα συγχαρητήρια μου... Άντε και εις ανώτερα... :D

Σου έυχομαι ότι καλύτερο!!!

Και πάλι μπράβο!!!! =D>

Φιλικά,

Μιχάλης Μπακώσης

Δημοσιεύτηκε

Mπράβο καμάρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheesy: :cheesy: Πόσο χαίρομαι για σένα!!!Στο έλεγα 2 χρόνια τώρα και δεν με πίστευες!!!!! :mrgreen: :mrgreen: Μπράβο μπράβο!!!!!!!

\:D/ \:D/ =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Δημοσιεύτηκε
Ευχαριστω παιδια!!!!!!!!!!!!!

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Πόσα συγχαρήτηρια να σου πω??? :cheesy: 1 εκατομμύριο,1 δισεκατομμύριο??Και πάλι λίγα είναι.... :cheesy: :cheesy: Το ήξερα ότι θα πάς.Δεν στα έλεγα?? :mrgreen: Είσαι από τα πιο άξια παιδιά που υπάρχουν στην αστρονομία,ξέρω ότι θές να προσφέρεις πολλά και θα το κάνεις!!!!!!! :cheesy: :cheesy: Κάνε μας για ακόμα μια φορά περήφανους στη ΝΑΣΑ και στην 3η ολυμπιάδα όπως μας έκανες πέρυσι!!!

Μην ακούς κανέναν!!!Κάνε αυτό που αγαπάς πιο πολύ!!!! :cheesy: :cheesy:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Ευχαριστω!Αυτη τη φορα θα προσπαθησω να παρω ενα μεταλλιο,δεσμευομαι!!!!!!!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 14ΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ 2009 (3η φάση Ίππαρχος):

http://www.astronomos.gr/IPPARXOS.html

Να πω πολλά συγχαρητήρια και κάλο ταξίδι, στους 5 πρώτους που θα πάνε στην 3η Ολυμπιάδα!Παιδιά εκπροσωπήστε μας επάξια στο Ίραν, όπως έγινε τις 2 προηγούμενες φορές!!!Μετάλλια περιμένουμε! :cheesy:

Και βέβαια να πώ καλό ταξίδι στους νικήτες που θα πάνε στην ΝΑΣΑ!!!Να ξέρετε παιδιά είναι μια αξέχαστη εμπειρία και θα μάθετε πάρα μα πάρα πολλά! :mrgreen:

Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους νικητές της Γ' φάσης!!!Νίκο, Αλέξανδρε θα τα πάτε καλύτερα του χρόνου!!Εσείς είστε οι επόμενοι νικητές κανονίστε!! :wink:

Κρίμα που φέτος στην ολυμπιάδα δεν είναι ούτε μια κοπέλα....

Βέβαια παράλειψη μου θα ήταν να μην πώ συγχαρητήρια και στον mangelo!!Ξέρω ότι ήταν η τελευταία σου φόρα και παρόλο που όπως λες δεν τα πήγες καλά!!!6η θέση μεγάλε!!Μια χαρά!!!Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες! :cheesy:

Βέβαια θα ήθελα ακόμη μια φόρα να πώ προσωπικά συγχαρητήρια στον Γιώργο Βαλογιάννη (Koyote) που πραγματικά έσκισε στον διαγωνισμό!!!Γιώργο, όπως καταλαβαίνεις θα ζήσεις 2 αξέχαστες εμπειρίες!!!Σίγουρα θα τα πας και στα δυο καλά!!!Περίμενουμε μετάλλιο από την Ολυμπιάδα!!Αλλά τώρα είναι οι πανελλήνιες και επικεντρώσου εκεί!! :cheesy: Καλή σου επιτυχία στις πανελλήνιες!!

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Ευχαριστω και παλι!!!!!Συγχαρητηρια σε ολους τους επιτυχοντες και οσοι δεν πετυχαν να μην απογοητευτουν!!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Μπράβο στους επιτυχόντες, και σε αυτούς που θα παν στην Ολυμπιάδα, περιμένουμε να μας κάνετε υπερήφανους !

Μαρία ευχαριστώ...

Παιδιά εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη θέση που πήρα, για Α Λυκείου μια χαρά είναι \:D/

Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοί

από εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.

S.P. Langley

Δημοσιεύτηκε

Με τη σειρά μου θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και ιδιαίτερα στα παιδιά που θα μας εκπροσωπήσουν στο Ιράν... Εγώ από αυτόν το διαγωνισμό κρατάω το ότι αποτέλεσε το έναυσμα για την πρώτη σοβαρή ενασχόλησή μου με την Αστρονομία καθώς και όλες τις γνώσεις που αποκόμισα από την έως τώρα μελέτη μου, άσχετα αν δεν μου φάνηκαν χρήσιμες στην Γ' Φάση. Στα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην Γ' Λυκείου τους εύχομαι καλό διάβασμα για την πανελλήνιες και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς θα συνεχίσετε να προσφέρετε στην Αστρονομία και γιατί όχι κάποιοι να πάτε όχι απλά για ένα 10ήμερο στη ΝΑSA αλλά για μόνιμη εγκατάσταση! Στα μικρότερα παιδιά(και εγώ μαζί), υπομονή, μελέτη, ας το χαρούμε και του χρόνου ακόμη καλύτερα!!

Φιλικά,

Σάλιαρης Κωνσταντίνος

Δημοσιεύτηκε
Φιλαρες Συγχαριτηρια σε ολουυυυυυςςςςςςςς και εγω χαρικα για την θεση μ!!!! Αλεξανδρε και Βαγγελη μπραβο μας ρε..θα τα πουμε στην απονομη! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Αντε ρε παιδες συγχαρητηρια!

Κυριε κογιοτ σκησατε! \:D/

Εγω δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενη παντως απο τον εαυτο μου.. Τι να πω..?

To be continued???

:|

No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,

no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!

16/5/09

Δημοσιεύτηκε

Δεν μπορείτε να πείτε...!!

Σας κάναμε μεγάλη έκπληξη!!! Δεν περιμένατε τα αποτελέσματα σε λιγότερο από 1 βδομάδα... ε;;

Είπαμε να μην κρατάμε σε αγωνία τους υποψήφιους!

Συγχαρητήρια κατ' αρχάς σε όλα τα παιδιά, και στα 40, που ήρθανε από όλη την Ελλάδα (αλλά και από το Βέλγιο)!

Χαρήκαμε για μια ακόμη φορά που συναντήσαμε, μιλήσαμε και γνωρίσαμε καλύτερα αυτά τα παιδιά που "διψάνε" για την επιστήμη της Αστρονομίας.

Και τους ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους.

Να συγχαρούμε, λοιπόν, τον καταπληκτικό Γιώργο (Koyote) Βαλογιάννη!

Γιώργο νιώθω πολύ τυχερός που σε γνώρισα! Και είμαι σίγουρος πως θα πας πολύ ψηλά. Όχι μόνο στη NASA το καλοκαίρι, αλλά πολύ πιο πάνω.

Να συγχαρούμε τον Άγγελο Τσιάρα από τη Δράμα. Μπράβο Άγγελε!

Να συγχαρούμε τον Ορφέα Βουτυρά από την Αθήνα. Μπράβο Ορφέα!

Να συγχαρούμε τον Θανάση Μητράκη από τις Βρυξέλες. Μπράβο Θανάση (και χαλάλι η ταλαιπωρία του ταξιδιού)!

Να συγχαρούμε τον Γιώργο Λιούτα από τα Τρίκαλα. Μπράβο Γιώργο. Έτσι... Να μην χαλάει η πατροπαράδοτη παράδοση... να θέλει δύο Γιώργηδες στην πεντάδα της Ολυμπιάδας!! (συνεννοημένοι είσασταν;;)

Και να συγχαρούμε την Ελευθερία Δρακοντειδή από την Κεφαλονιά. Μπράβο Ελευθερία. Αν και 12η, είναι η πρώτη απ' τα κορίτσια και θα πάει στη NASA με τον Γιώργο (να την προσέχεις Γιώργο!!)

Βέβαια, όπως αναφέρεται και πιο πάνω στη συζήτηση, φέτος είχαμε μόνο 7 κορίτσια!! Γιατί έτσι βρε κορίτσια; Μάλλον το άρθρο που θα δείτε στο προσεχές τεύχος του ΟΥΡΑΝΟΥ, θα δώσει την απάντηση (υπομονή... το πολύ σε ένα μήνα θα βγούμε και πάλι, να μην μας ματιάσω, στον μήνα μας!!)

Και να κλείσω, δίνοντας πάλι συγχαρητήρια σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά (που δεν αναφέρω αναλυτικά πιο πάνω) για την προσπάθειά τους. Όσοι ξαναδώσετε του χρόνου (και εύχομαι να είσαστε ακόμη περισσότεροι) να ξέρετε πως θέλουμε τους καλύτερους! Άρα; Διαβάζουμε καλά τα θέματα των τριών τελευταίων Πανελλήνιων Διαγωνισμών! Και κυρίως διαβάζουμε καλά Μαθηματικά και Φυσική που είναι οι βάσεις της Αστρονομίας. Μην ακούσω πάλι απορία στον τελικό: "κ. Ζαχείλα... ποιος είναι ο τύπος του όγκου σφαίρας;;" :D

Το επόμενο ραντεβού μας είναι αρχές Ιουλίου στο 10ο Θερινό Σχολείο, που όπως υποσχεθήκαμε, θα έχει αρκετές εκπλήξεις και βελτιώσεις!

Γιώργο και οι λοιποί της Γ' Λυκείου που δίνετε Πανελλήνιες, τα κεφάλια τώρα μέσα και βαθειά ανάσα για το μεγάλο μακροβούτι μέχρι τέλος Μαΐου.

Λ. Ζαχείλας

Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου

http://www.astronomos.gr

Δημοσιεύτηκε
χαχαχα πητε τα κ Ζαχειλα!!! Κ Εγω χαρηκα πολυ που σας γνωρισα ολους!!! Ραντεβου λοιπον στο θερινο!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Κυριε Ζαχειλα ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!Επισης ευχαριστω και ολοκληρη την εταιρεια που κανει τα ονειρα μου πραγματικοτητα!!!!Δεσμευομαι οτι θα βγαλω ασπροπροσωπη την ελληνικη αστρονομια και θα φερω το πολυποθητο μεταλλιο!Θα τα πουμε στο θερινο!

Συγχαρητηρια και παλι σε ολους!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

(sorry gia ta greeklish alla vriskomai stin italia)

eixa tin atixi efkairia na mpw sto net... distixws... exw stenaxwrethei arketa tolmw na pw, oso axaristo kai an akoygetai. tha protimoysa tin teleftea thesi para tin ekti....

kserw pws isws einai katakriteo afto poy lew alla pragmatika aisthanomai poli asxima. Einai apaisio afto to sinaisthima toy "eftasa mexri tin pigi kai nero den hpia."

kserw opws exoyme pei pws enas diagwnismos de mas krinei san anthrwpoys alla opws kai na exei stenaxwriemai. kai distixws moy xalaei kai i ekdromi. den exw oreksi gia tipota. olo to sxoleio exei bgei kai egw kathomai se ena internet cafe dipla sto ksenodoxeio.

Anyway, poli milisa gia emena.

thelw na efxithw kai egw me ti seira moy para polla sigxaritiria ston koyote o opoios pragmatika tin aksize tin prwtia. me to kalo giwrgo na pas kai sti nasa kai stin olympiada. Den thigw to thema "metallia" gt einai to mono sigoyro... ;) fisika sygxaritiria kai sta alla paidia kai kali proetoimasia. oso gia tin 20ada, opws eipe kai o nick, tha ta poyme ton oktomvri. :wink:

Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
Δημοσιεύτηκε
Βαγγελη αν πω οτι δε θα ενιωθα ετσι στη θεση σου θα πω ψεματα...Ειναι πολυ ατιμη αυτη η 6η θεση,πραγματικα!Τωρα απολαυσε τη συνεχεια της εκδρομης και αφοσιωσου στις πανελληνιες!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης