sw1jgw Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2008 ειναι το γνωστο ανεκδοτο με τον γερμανο το γαλλο και τον ελληνα, οπου ο καθενας ειχε ενα γειτονα που ο θεος του χαρισε μια κατσικα.οι δυο πρωτοι παρακαλεσαν να τους χαρισει και εκεινων μια ενω ο ελληνας ζητησε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.τι τα ψαχνετε!! http://sw1jgw.50webs.net/
babgia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2008 Αν πεινάς & κλέψεις ένα ψωμί πας φυλακή.Αν κλέψεις το Ελληνικό Κράτος είσαι Κύριος, Βουλευτής ή Επιχειρηματίας & απολαμβάνεις την προστασία τοιυ. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
koyote Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2008 Παιδια αηδιαζω με αυτα που διαβαζω....Ευτυχως οι δικοι μου γειτονες μεχρι στιγμης μονο θετικα στοιχεια εχουν δειξει και μαλιστα πολλοι εντυπωσιαζονται με ττην ενασχοληση με την αστρονομια...Τωρα αν επιχειρησω ποτε(χλωμο προς το παρον)να φτιαξω παρατηρητηριο δεν ξερω αν θα μισησουν ξαφνικα την αστρονομια Τεσπα συμφωνω απολυτα με το Στελιο,ντροπη στην κακοψυχια αυτων που απο ολοκλρηρη αυτη τη ζουγκλα τους πειραξε το παρατηρητηριο.... Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2008 Πω πω καλά τι βλέπουν τα μάτια μου?????? ΕΛΕΟΣ!!! Υπάρχουν τόσο μικρόψυχοι γείτονες?? Από ότι είδα και από τις φωτογραφίες το παρατήριο είναι πολύ μικρό!!Τι τον πείραξε τον άλλον???Του έκοβε την θέα??Συμφώνω με τα λεγόμενα σου Στέλιο..!Εδώ άλλοι καπατούν ολόκληρες δασικές περιοχές και κάνουν βίλες πόσο τετραγωνικών μέτρων για να έχουν θέα!!! Και σας πείραξε μερικούς το μικρό παρατηριτήριο, για να κάνει αυτό που αγαπά??Φίλε μάνο εάν θέλεις να το κρατήσεις πραγματικά και να μην το πουλήσεις γιατί κρίμα είναι από εναν βλ.. γείτονα να στερείται το όνειρο σου και να χάνεται όλη η δουλειά και το μεράκι σου, από αυτόν..Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος... Πάντως και εγώ είμαι υπερ της τήρησης των νόμων και κατά της παρανομίας, αλλά πιστεύω πώς δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι πίστος στην τήρηση των νόμων!!Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άνθρωπος αυτός ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Ρε παιδιά τι είναι αυτά??? Στέλιο είναι παράνομος τι να κάνουμε τώρα? Δεκάρα δε δίνει ο άλλος αν εσύ (ο κάθε "εσύ" μη το πάρεις προσωπικά )είσαι ευτυχισμένος στη μικρή σου ιδιοκατασκευή και είναι φυσικό!Μην ακολουθείτε τη λογική του "αφού παρανόμησαν όλοι ας το κάνω και εγώ, δεν τιμά εσάς πρώτα!!!Φίλε Νίκο Πασχάλη οι νόμοι είναι για όλους και για όλα! Όπως είδες νομικά ο γείτονας είχε δίκιο! Και δεν είναι μόνο το καυσαέριο που μας τη βαράει δυστυχώς στο κεφάλι, είναι και η πολύ πυκνή δόμηση που σε φέρνει πολλές φορές σε σημείο τρέλας λόγω ηχορύπανσης και φωτορύπανσης.. Στέλιο για το δεύτερο σχόλιό σου ο νόμος πρέπει να ισχύει για όλους. Αυτό όμως δε σημαίνει πως αφού δεν τους τηρεί ο τάδε βουλευτής να μη τον τηρούμε και εμείς, ο Στάθης έχει δίκιο, τότε θα γινόμασταν πραγματική ζούγκλα! Και ξέρεις ποιόν αδίκησε ο φίλος μας? Τον ίδιο το νόμο και κανέναν άλλο!Φίλε Ηλία πόσο δίκιο έχεις στο παράδειγμά σου.. Μόλις χτες έμαθα πως κάποιος συνάδελφος του πατέρα μου μετακομίζει γιατί του έχει σπάσει τα νεύρα ο από πάνω, πρωί βράδυ σέρνει καρέκλες και τραπέζια πέρα δώθε..Φίλε sw1jgw κρίνεις και εσύ το γείτονα που ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα για αυτήν εδώ τη συζήτηση, δε τον ξέρουμε και δεν έχουμε ακούσει τη δική του πλευρά! Όμως εδώ δεν είναι δικαστήριο οπότε όλο αυτό το θέμα πρέπει να σταματήσει!Φίλε babgia συμφωνούμε όλοι σε αυτό που έγραψες αλλά που κολλάει αυτό? Αγαπητό κογιότ συγνώμη που αηδιάζεις με τα γραφόμενα εδώ μέσα, αν θέλεις μπορείς να μη ξαναδιαβάσεις αυτή τη συζήτηση ! Να σε δω όμως όταν κάνεις όντως πράξη το (χλωμό προς το παρόν) παρατηρητήριό σου και σκάσουν οι μηνύσεις από τους αγαπητούς προς το παρόν γείτονές σου! Διάβασε αυτό το κομμάτι της τελευταίας σου πρότασης:ντροπη στην κακοψυχια αυτων που απο ολοκλρηρη αυτη τη ζουγκλα τους πειραξε το παρατηρητηριο..... Να είσαι βέβαιος πως δε τους πείραξε μόνο αυτό, απλά από εκεί ξεκίνησαν! Και μπορεί να μη ξεκίνησε καν από το φίλο μας και να έχει ρίξει ανάλογες μηνύσεις σε άλλους πιο πριν!Μαρία ΔΕΝ μας πείραξε ο Μάνος ούτε το παρατηρητήριό του!! Δε μας νοιάζει τι πείραξε το γείτονα , ήταν καλυμμένος και προχώρησε νομικά..Πάντως και εγώ είμαι υπερ της τήρησης των νόμων και κατά της παρανομίας, αλλά πιστεύω πώς δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι πίστος στην τήρηση των νόμων!!Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άνθρωπος αυτός ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ!!!. Φυσικά και όλοι είμαστε κάπου παράνομοι αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να είμαστε σε όλα παράνομοι, έτσι?... Και το ξαναλέω, δεν έχουμε ιδέα τι είναι αυτός ο γείτονας, δεν τον ξέρουμε, δεν τον έχουμε ακούσει!!! Φίλε Μάνο προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, πραγματικά λυπάμαι που δε γίνεται τίποτα ώστε να κρατήσεις νόμιμα το παρατηρητήριο και να κάνεις το χόμπυ που σου αρέσει με την ησυχία σου! Ελπίζω κάποιος από όλους εσάς να αγοράσει το παρατηρητήριο, να το τοποθετήσει κάπου και να τελειώνει αυτό το θέμα!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
babgia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 ΝΑΙ είναι & το ξύλωσε & το πουλάει ο ανθρωπος.Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ το κατεδάφισε το ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Ή ισχύει ότι βολεύει τον κάθε ένα στην ΕΛΛΑΔΑ. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
dimpap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Τα πράγματα είναι απλά και επειδή μας διαβάζουν και φίλοι μικρότερης ηλικίας ας μην τους οδηγούμε στην παρανομία επειδή διαφωνούμε για κάποιον νόμο είτε μας αρέσει είτε όχι.Αν κάποιος έχει πρόβλημα με κάποιο νόμο να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.Αν πάλι κοιτάτε πόσο παράνομοι είναι οι γύρω σας και παλεύτε να τους φτάσετε γιατί σας πέρασαν στην παρανομία καλά κάνετε.Μην το προασπίζεστε δημόσια όμως και καταλύετε την νομιμότητα. ....αν τούτος ο τόπος δεν πάει μπροστά, εγώ έφταιξα, εγώ έχω την ευθύνη και κανένας άλλος....Κάπως έτσι ο Ν. Καζαντζακης προσπάθησε να μας κάνει υπεύθυνους πολίτες. Στο ζητούμενο τώρα.Ο ΜΑΝΟΣ είναι παράνομος (το ξέρει και ο ίδιος άλλωστε) και ο γείτονας του πολύ μαλά.....Τα συλλυπητήρια μου. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
babgia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Δεν υπερασπίζομαι κανέναν που παρανομή.Απλά θέλω οι νόμοι να ισχύουν για όλους. Ποιο Μεγάλο μέχρι σήμερα έχουν τιμωρήσει παραδειγματικά τουλάχιστον.Τι να κάνει ο λαός όταν βλέπει τους Βουλευτές του να παρανομών, που θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Φίλε Νίκο Πασχάλη οι νόμοι είναι για όλους και για όλα! Όπως είδες νομικά ο γείτονας είχε δίκιο! Και δεν είναι μόνο το καυσαέριο που μας τη βαράει δυστυχώς στο κεφάλι, είναι και η πολύ πυκνή δόμηση που σε φέρνει πολλές φορές σε σημείο τρέλας λόγω ηχορύπανσης και φωτορύπανσης.. Eρχεσαι στα λογια μου...οι νομοι ειναι για ολους και για ολα αλλα ισχυουν μονο για καποιους...Οσο για το αλλο οπως ξανα-ανεφερα η λυση ποια ειναι ?Μακρυα απο το μεγαλο χωριο Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα