Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Φίλε magos δε νωρίζω αν το... χτιστό σκυλόσπιτο είναι αυθαίρετο!! :lol: :lol:

Του δικού μου του έχω μιλήσει ήδη δύο φορές και δεσμεύτηκε πως θα το κατεβάσει μόνος του το αυθαίρετο μέχρι το καλοκαίρι. Του είπα πως αν χρειαστεί βοήθεια, είμαι διατεθιμένος να τον βοηθήσω. Και δεσμεύτηκα να κάνω και αστροπαρατήρηση για να μάθω στα παιδιά του παρατηρησιακή αστρονομία με το τήλε μου.

GeoΑstrix αν η ερωτηση σου πάει σε μένα, πρώτα θα του έσπαγα τα μούτρα και μετά θα μου έκανε αυτός μήνυση! Και πίστεψέ με, ΔΕ λέω λόγια του αέρα.. =;

MANOS γιατί δε μπορείς να βγάλεις άδεια?? Αν θες απαντάς πάντα... 8-[

Πιστεύω πως μπορείς να το κρατήσεις το σπιτάκι νόμιμα και ωραία.. :-k

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
  • Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
Αργύρη ξέρεις που πιστεύω οτι είναι το μεγάλο πρόβλημα? Οτι η γραμμή που χωρίζει το νόμιμο με το παράνομο είναι κατασκευασμένη με 50 ευρα που προορίζονται για την τσέπη του υπαλληλου της πολεοδομίας.

Hellooooooo, my name is Ηλίας. :-note

http://astrocom.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς συμφωνώ..

Αλλά και έτσι να είναι, το θέμα είναι ο MANOS να κρατήσει το σπιτάκι νόμιμα και όλα να λήξουν εκεί...

Και άσε τον παράξενο να χτυπιέται.. :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Και άσε τον παράξενο να χτυπιέται..

Το καλυτερο μετα την νομιμοποιηση ειναι, να τσιγκλας τον γυφτονα σου και να του περιφανευεσαι οτι το σπιτακι ειναι παρανομο τελικα, αλλα εσυ δεν προκεται να βγαλεις αδεια, που να χτυπιεται κατω!

Να στελνει ξανα την αστυνομια, να βλεπουν τα χαρτια, να φευγουν και εσυ παλι να περιφανευεσαι: ειναι φιλαρακια μου οι αστυνομοι, δεν μου κανουν τιποτα και το σπιτακι θα το κρατησω για παντα, αν και παρανομο. Ειμαι ιδιος ο λησταρχος Νταβελης και δεν με συνεφερει καμια αστυνομια εμενα!

Σατανικος?

Δημοσιεύτηκε

Όχι μόνο σατανικός, αλλά σκάς και τον διάολο έτσι!! :evil:

Κάποτε είχα διαβάσει σε εφημερίδα, ότι η πολεοδομία θεωρεί παράνομα ακόμα και τις εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών!! :shock: :shock: Φυσικά δεν έχω ακούσει να γίνεται καμιά καταγγελία για κάποιον!

Μήπως είμαστε λίγο off topic;

....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....

Ψαλμός 135

Δημοσιεύτηκε
Νομίζω ότι τα προβλήματα που προκύπτουν από την πολεοδομία σε οποιονδήποτε θα ήθελε να φτιάξει ένα παρατηρητήριο είναι ασφαλώς σχετικά και χρήσιμα!
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
  • 5 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Και γιατί είναι κακός και γύφτονας ρε παιδιά??? :shock:

Είδε κάτι παράνομο και έκανε καταγγελία!

Έτσι ξεκίνησε ο δικός μου γείτονας και έχτισε σπίτι από λαμαρίνες περίπου 60 τετραγωνικά!!

Αυτό που έπρεπε να κάνεις είναι να βγάλεις μια άδεια και να τελειώσει το θέμα εκεί!!

Υπάρχουν νόμοι παιδιά και πρέπει να τους σεβόμαστε... =;

Εγω ξερω κατι πιο απλο "Αμα δεν με ενοχλεις δεν σε ενοχλω" και τελειωσε το θεμα.Παντως εμενα ειναι ολο χωρις αδεια αλλα απο την αρχη το ειχα ξεκαθαρισει με την γειτονια και αφου δεν ειχαν προβλημα το ξεκινησα

Νίκος Πασχάλης

Αστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθος

www.nunki.gr

Δημοσιεύτηκε
Φίλε LASKOS αυτή η κατασκευή ΕΙΝΑΙ παρόνομη εκτός και αν έχεις βγάλει άδεια. Επίσης παράνομη είναι και η κατασκευή θερμοκηπίου.

Ρε παιδιά επειδή έχουμε την τρέλα μας να τον γράψουμε το νόμο και να χτίσουμε όλοι αυθαίρετα παρατηρητήρια??

Τελικά φταίει ο γείτονας που μας κατείγγειλε και όχι εμείς που κάναμε αυθαίρετη κατασκευή??

ΔΕΝ είναι ρουφιανιλίκι φίλε ΜΑΝΟS, πρέπει να τηρούνται οι νόμοι έστω και αν μας χαλάνε!! ΔΕΝ τα τραβάς αυτά επειδή αγαπάς κάτι αλλά επειδή ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΣ. Αν έχει κάνει και αυτός παρανομίες το σωστό είναι να κάνεις καταγγελία! Αν δε την κάνεις ενώ μπορείς βάσει νόμου, δίνεις την άνεση κάποιος να ξανακάνει παρανομία και μάλιστα χειρότερη (αφού δεν ασχολήθηκε κανείς με τον "τάδε" σιγά μην ασχοληθούν με μένα..) =; =; =;

Και όσο για τα αναψυκτήρια και τις βίλλες, και εκεί όπως είδατε (πχ με το Σουφλιά) πέφτουν οι μηνύσεις της αρκούδας! Για μπείτε λίγο στη θέση του γείτονα, καλό είναι...

Και αυτή η λογική "σιγά μην είναι νομοταγής αυτός" είναι πραγματικά λόγια του αέρα.. [-( ΔΕΝ είμαστε όλοι παράνομοι!!

Συγγνωμη αλλα εδω να γελασω η να κλαψω?

Σοβαρολογουμε τωρα?Για ποιους νομους μιλαμε εδω στην Ελλαδα, που οι ιδιοι που τους περνουν ειναι οι πιο παρανομοι ,που οι ιδιοι οι πολιτικοι δεν τουσ υπακουν ή που εχουν ενα καρο ασαφειες?.Μην τρελαθουμε ρε παιδια τωρα ...Το ζητημα στη ολη ιστορια ειναι οτι υπαρχουν ΚΑΚΟΙ ανθρωποι με ολη τη σημασια της λεξης και ενας απο αυτους ειναι και ο γειτονας.Δε νομιζω οτι το εκανε γιατι ειναι λατρης του νομου...

Νίκος Πασχάλης

www.nunki.gr

Δημοσιεύτηκε
Αλλα γιατι ειναι κακος ανθρωπος.Εγω συμφωνω με τον paschalis

...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA...

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

Επειδή πριν μερικά χρόνια είχε χρειαστεί να το ψάξω, σας λέω ότι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπαίνει πρόσθετο σε ένα οικοδόμημα θέλει άδεια.

Με το οτιδήποτε εννοώ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, συμπεριλαμβανομένων κλιματιστικών εκτός μπαλκονιού, δορυφορικά πιάτα, κεραίες τηλεόρασης και ραδιοφώνου εκτός της κεντρικής και πολλών άλλων.

Πέρα από την άδεια της πολεοδομίας, χρειάζεται και μελέτη ότι το πρόσθετο δεν επηρεάζει αρνητικά το περιβάλλον και την αισθητική της περιχής στην οποίο βρίσκεται.

Το κόστος του προστίμου είναι μόνο η μία μεριά, καθώς το "αδίκημα" έχει τρείς όψεις και 3 δικαστήρια. Ένα της πολεοδομίας, ένα στο ΙΚΑ καθώς δεν πληρώθηκαν εισφορές για τις εργασίες (ναι ακόμα και αν τις έκανες μόνος), και τέλος το ποινικό δικαστήριο στην αστυνομία. Τώρα δεν ξέρω αν αυτά είναι μόνο για μεγαλύτερες προσθήκες ή αν έχουνε αλλάξει από τότε που το έψαξα εγώ.

Πάντως επειδή με κάτι τέτοιους ψευτο-νόμιμους τα παίρνω πολύ άγρια, δές αν έχει οτιδήποτε στην ταράτσα ή και γενικά στην οικοδομή του και στείλ του και συ πεσκέσι την αστυνομία. Αν μη τι άλλο, τους υμιυπαίθριους θα τους έχει κλειστούς... :twisted:

Δημοσιεύτηκε

Νίκο άλλο Σκιάθος και άλλο Αθήνα.

Εδώ δυστυχώς δε μιλάμε για μονοκατοικίες αλλά για πολυκατοικίες και μάλιστα κολλητές πολλές φορές μεταξύ τους.

Η λογική σου "αφού δε με ενοχλείς δε σε ενοχλώ" είναι για γέλια και για κλάματα μαζί..

Τον γείτονα τον ενοχλεί αλλά δε το δέχεσαι, τον λες κακό ( :shock: :shock: ) άνθρωπο.

Κακός είναι αυτός που κάνει την παρανομία και όχι αυτός που παραπονιέται!! [-X [-X [-X

Σε συνέχεια της προηγούμενης απάντησής μου μάθε πως λόγω του μάγκα με το αυθαίρετο πήγε ο σουβλατζής ακριβώς κολλητά στην πολυκατοικία του και άλλαξε αεραγωγό και έβαλε 3 μέτρα χοντρή καμινάδα και μοτέρ στην ταράτσα για να τραβάει την τσίκνα!

Έτσι ακούω ένα μοτέρ να ρουφάει σα σκούπα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ!

Η όλη εργασία έγινε Κυριακή με παράνομους εργάτες και εδώ και ένα μήνα μας έχει τρελάνει.

Ποιός είναι ο κακός, εγώ που κοντεύω να φρικάρω από το θόρυβο ή ο καραγκιόζης που ακολούθησε τη λογική σου?

Απορώ πως μπορείς και υποστηρίζεις τόσο άνετα παράνομες κατασκευές..

Αλλά όπως είπες, και εσύ παράνομος είσαι... :-$ :-$ Επειδή κάνουν όλοι τα ίδια έτρεξες και εσύ να προλάβεις?? ](*,) ](*,) ](*,)

Δημοσιεύτηκε

Το ότι χρειάζεται άδεια για να βάλεις air condition πρώτη φορά το ακούω. Δεν νομίζω να ισχύει.

Όσο για τα άλλα, κάθε κτίσμα επιπλέον πρέπει να είναι νόμιμο και με τις άδειές του. Αλλά ακόμη και παράπηγμα να βάλεις που μπορεί να μήν χρειάζεται άδεια, καλό είναι να ρωτάς τους γείτονες.

starrynights.blog
Δημοσιεύτηκε
Νίκο άλλο Σκιάθος και άλλο Αθήνα.

Εδώ δυστυχώς δε μιλάμε για μονοκατοικίες αλλά για πολυκατοικίες και μάλιστα κολλητές πολλές φορές μεταξύ τους.

Η λογική σου "αφού δε με ενοχλείς δε σε ενοχλώ" είναι για γέλια και για κλάματα μαζί..

Τον γείτονα τον ενοχλεί αλλά δε το δέχεσαι, τον λες κακό ( :shock: :shock: ) άνθρωπο.

Κακός είναι αυτός που κάνει την παρανομία και όχι αυτός που παραπονιέται!! [-X [-X [-X

Σε συνέχεια της προηγούμενης απάντησής μου μάθε πως λόγω του μάγκα με το αυθαίρετο πήγε ο σουβλατζής ακριβώς κολλητά στην πολυκατοικία του και άλλαξε αεραγωγό και έβαλε 3 μέτρα χοντρή καμινάδα και μοτέρ στην ταράτσα για να τραβάει την τσίκνα!

Έτσι ακούω ένα μοτέρ να ρουφάει σα σκούπα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ!

Η όλη εργασία έγινε Κυριακή με παράνομους εργάτες και εδώ και ένα μήνα μας έχει τρελάνει.

Ποιός είναι ο κακός, εγώ που κοντεύω να φρικάρω από το θόρυβο ή ο καραγκιόζης που ακολούθησε τη λογική σου?

Απορώ πως μπορείς και υποστηρίζεις τόσο άνετα παράνομες κατασκευές..

Αλλά όπως είπες, και εσύ παράνομος είσαι... :-$ :-$ Επειδή κάνουν όλοι τα ίδια έτρεξες και εσύ να προλάβεις?? ](*,) ](*,) ](*,)

Πρωτον δεν μιλησε για σενα προσωπικα κανενας δεν καταλαβαινω το λογω που στραβωνεις αλλα στο κατω κατω προβλημα σου...

Δευτερον δεν μιλησα για τη δικη σου την ιστορια που απο την αλλη δεν τη γνωριζα καν, και στο φιναλε δεν εχει καμια σχεση με αυτα που ανεφερα παραπανω,αφου εγω μιλησα με τους γειτονες μου και δεν ειχε κανενας προβλημα(θα μπορουσες να κανει και συ το ιδιο).

Και τελος προσεξε λιγο τα λογια σου για "καραγκιοζιλικια" και σια γιατι ουτε κολλητοι ειμαστε ουτε και φανταροι μαζι πειγαμε οκ?

Νίκος Πασχάλης

www.nunki.gr

Δημοσιεύτηκε

Φυσικά και απάντησες σε εμένα προσωπικά αφού στο δικό μου post έκανες απάντηση στυλ "εδώ να γελάσω ή να κλάψω"..

Το να κάνεις κάτι παράνομο δεν είναι σωστό και το ξέρεις. Εκεί μπορεί να επικρατεί άλλη λογική, εδώ λόγο πυκνότητας χτισμάτων δυστυχώς ή ευτυχώς και η πιο απλή παρανομία σε κτίσμα συνήθως καταλήγει σε μήνυση.

Ο γείτονάς μου είναι καραγκιόζης, ακολούθησε δεν ακολούθησε τη λογική σου. Κακώς συνδοίασες την πρόταση μου σε προσωπικό επίπεδο!

Στάθη η τοποθέτηση air condition εξαρτάται από το καταστατικό της κάθε πολυκατοικίας. Π.χ. στου αδερφού μου απαγορεύεται να τοποθετήσεις το εξωτερικό μηχάνημα οπουδήποτε εκτός από το πάτωμα του μπαλκονιού σου. Δε το κρεμάς ψηλά ούτε σε οποιοδήποτε άλλο χώρο του κτίσματος όπως πρόσοψη, ταράτσα κτλ.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με το θέμα, όποιος θέλει ας αγοράσει την κατασκευή του φίλου και ας τελειώνει η υπόθεση.

Δημοσιεύτηκε

Ο κανονισμός της πολυκατοικίας δεν δημιουργεί έννομη υποχρέωση.

Αντίθετα ο αντίστοιχος νόμος και οι αναθεωρήσεις του ορίζουνε (του 2000 ήτανε αλλά δεν θυμάμαι αριθμό) ότι τα κλιματιστικά στις προσόψεις υπαρχόντων κτιρίων τοποθετούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 26 αν θυμάμαι καλά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούνε να εξέχουνε πάνω από 40 εκατοστά από την επιφάνεια του ιδεατού στερεού του κτιρίου, και πάντα μετά από γνωμοδότηση της Επιτροπής Αρχιτεκτονικού Ελέγχου.

Και για επιβεβαίωση, ο Παπαδάκης είχε ένα τέτοιο θέμα για καταγγελία και πρόστιμο ύψους 1500 ευρό για κλιματιστικά τον Ιούνιο του 2007

Για μένα αυτή είναι ίσως η μόνη περίπτωση που δικαιολογεί και απαιτεί άδεια χωρίς δικαιολογίες, μιας και αν δεν γίνει σωστή μελέτη και τοποθέτηση, μπορεί να σκάσει το κλιματιστικό σε κανένα ανυποψίαστο κεφάλι...

Αλλά η περίπτωση του Μάνου είναι απλή και καθαρή κακία...

Ζητώ συγγνώμη για τη συνέχιση του off-topic. Μάνο ελπίζω να βρείς σύντομα κάποιον να αγοράσει το παρατηρητήριό σου.

Δημοσιεύτηκε
Φίλε Μάνο έχεις όλα τα δίκια πάνω σου. Δυστηχώς υπάρχουν και τέτοιοι ,άνθρωποι και το κακό έίναι ότι υπάρχουν πολλοί. Όπως και όλοι οι άλλοι εδώ έτσι και εγώ θα βοηθήσω στην εκτέλεση του γείτονα.
ΑΣΤΡΟΝΌΜΟΣ
Δημοσιεύτηκε
Δε πάει άλλο, Αντρέα σε παρακαλώ φτιάξε αν γίνεται ένα θέμα με τίτλο "πολεοδομικά θέματα" αν θες και μετέφερε το 99% των απαντήσεων σε αυτή την αγγελία, που πια δεν είναι αγγελία...Αλλού η κουβέντα, υπάρχουν μερικοί κανόνες πιστεύω...Κ ο καθένας πρέπει να σεβαστεί την αγγελία του φίλου μας και να μην γίνεται αυτό το απαράδεκτο πράμα!!
Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Τρελέ επιστήμονα θα σου κάνω μήνυση για απειλή σωματικής ακεραιότητας και πιθανή οπλοκατοχή με πιθανότητα παράνομης οπλοχρησίας!!! :mrgreen:

Εντάξει ρε Παναγιώτη, καλό είναι να ρίχνουμε και κανένα off-topic, μπορεί το συγκεκριμένο θέμα να βοηθήσει κάποιους!

Πάντως το ξαναλέω: μακάρι να γίνεται να βγάλει μια άδεια ο φίλος μας και να μη χρειαστεί να πουλήσει το σπιτάκι.. :D

Δημοσιεύτηκε
Hey Manos,

If the law operated strictly by the law, everyone would be in violation of something and we would all end up behind bars. The way I see it, if your structure is a temporary one and not an actual addition, it should stay. I believe that that is why these small storage sheds are sold. When one moves you simply take it down. I feel sorry that your neighbor doesn't have much else to do with his time. Perhaps you could invite him over and show him the wonders of the night sky and the work that you do. I am certain that a view of Saturn or even the good old Moon would make him say "Wow!".

-Fred

Hi Fred,

I am afraid that the engineer is right. I am an engineer myself, so unfortunately I know. There is no distinction between temporary and permanent constructions in the Greek law. May be because our Greek spirit would lead us to baptize everything as temporary !

So, the best for Manos would have been to invite THE NEIGHBOR to see the marvel of the Heavens. But now it is over !

Regards, and good luck to Manos.

ILIAS

Δημοσιεύτηκε

Επειδη θελω να κατασκευασω μια παρομοια κατασκευη και ξερω ποσο μελετη θελει και ποση προσπαθεια (και οχι μονο) εξοργιζομαι με αυτα που διαβαζω και λυπαμαι τρομερα για το οτι ο φιλος μας το πουλαει.

Δυστηχως καποια --- λογο ελειψης προσωπικοτητας ονειρων και ζωης εχουν σαν σκοπο την δυστηχια των υπολοιπων.

Δεν ειναι δυνατον να ενοχληται το "νομικο" αισθημα του Χ γειτονα επειδη εγω ειμαι ευτυχισμενος μεσα στην μικρη μου ιδιοκατασκευη !!!

Και εσυ φιλε (νομιζω Αργυρης) και οι αποψεις σου με αφηνουν εκπληκτο !

Στην σημερινη Ελλαδα οπου Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ εχει φτασει σε απιστευτα επιπεδα και εμεις (και εσυ και ο γειτονας Αργυρη) δεν κανουνε απολυτως τιποτα γι αυτο, αντιθετα ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ αυτο το συστημα με καθε μεσο ( με το κυριοτερο την ψηφο μας) ξαφνικα μιας πιανει ΚΡΙΣΗ ΗΘΙΚΗΣ και διαθεση ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ σε τετοιο βαθμο ωστε να ξεκιναμε την σταυροφορια μας απο το σπιτακι του φιλου μας !!!!

Ρε πατε καλα ????

Το θεμα δεν ειναι αν ειναι ή οχι παρανομο.Αλλα εαν αυτο το σπιτακι ή οχι και ή επιβολη και η τηρηση του νομου στην περιπτωση του, θα επιφερουν την οποιαδηποτε αλλαγη στο συστημα (ουτε καν το γενικοτερο το κοινωνικο αλλα ακομη και στο μικροκοσμικο συστημα της γειτονιας).

Ελεος ρε ! Κλεβουν καταπατουν τα παντα καταστρεφουν τις αξιες λεηλατουν τα λαμογια και εμεις ηθικολογουμε για το αστροσπιτο του φιλου μας ! Μα τετοια ξεφτιλα !

Και το κυριοτερο ολων.Οι καταγγελιες και ολα αυτα εχουν λογικη οταν το συμφερον καποιου ερχεται σε αντιθεση με το συμφερον των υπολοιπων.Και οχι μονο.Οταν το συμφερον καποιου γινεται εις βαρος καποιων αλλων. Ποιον ενοχλει ο φιλος μας ? Εις βαρος ποιου ηταν το αστροσπιτο του ?

Μα φυσικα του κενου γειτονα που απλα δεν μπορουσε να ανεχθει τον ευτυχισμενο γειτονα του ! Που το ξερω ? Τους βλεπω καθε φορα που στηνω τον εξοπλισμο μου...Τα σχολια, οι μπιχτες τους και δεν συμαζευται !

Ελεος ρε ! Ελεος

"ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"

Ορφικα κειμενα.[/b]

Δημοσιεύτηκε

Στέλιο, δεν γίνεται όμως και να κοιτάμε τα μεγάλα που γίνονται στην Ελλάδα και να λέμε, έ εδώ οι άλλοι καταπατούν κλπ, τι πειράζει άμα κάνω εγώ αυτό το μικρό. Έτσι δεν θα υπήρχε καθόλου σεβασμός προς κανέναν. Τώρα υπάρχει. Δεν είναι όλοι έτσι, ασεβείς προς τους άλλους. Εξάλλου αυτοί οι νόμοι μπαίνουν ακριβώς για να μήν γίνεται η κοινωνία ζούγκλα.

Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα θέλουν να κάνουν την τσατσιά και αυτοί που θα θέλουν να κάνουν το σωστό.

starrynights.blog
Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια δεν ειπαμε να καταργησουμε τους νομους , αλλα οχι να τους τηρουμε μονο οποτε θελουμε και μας συμφερει...

Αλλα στην προκειμενη περιπτωση του Μανου θα επαναλαβω οτι ο ανθρωπος-γειτονας ειναι "κακος"και οπως αλλιως ερχεται του καθενος στο μυαλο .Στην παρουσα φαση λοιπον δεν νομιζω οτι τον ενοχλουσε το αστεροσκοπειο απλα οτι δεν μπορει να το αποκτησει ο καθενας προσπαθει να κανει και τον διπλανο του να μην το αποκτησει.

Η αλλη λυση ειναι μαζεψτε τα οσοι μπορειτε και μακρια απο την Αθηνα γιατι οπως φαινεται πολλους το καυσαεριο τους βαραει στο κεφαλι ](*,) ](*,)

Νίκος Πασχάλης

www.nunki.gr

Δημοσιεύτηκε

Aγαπητε φιλε Ευσταθιε.

Ο νομος εχει αξια οταν ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.Οταν ενας οποιοσδηποτε νομος ΔΕΝ ισχυει για ολους, ή γινεται επιλεκτικη χρηση αυτου του νομου, τοτε ο νομος αυτος ΠΑΥΕΙ να ειναι νομος.Χανει την ουσια του, χανει την δυναμικη του.

Ας δουμε τι πιστευει ο ΠΛΑΤΩΝ ενας απο τους μεγαλυτερους εγκεφαλους της ανθρωποτητος.Κατα πολλους ο μεγαλυτερος.

"Ο ΜΗ ΑΔΙΚΩΝ ΟΥΔΕΝΟΣ ΔΕΙΤΑΙ ΝΟΜΟΥ"

"αυτος που δεν αδικει δεν εχει αναγκη νομου"

Ποιον αδικησε αραγε ο φιλος μας με την αστροπαραγκα του ? Ποιον ?

Φιλικα Στελιος

"ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"

Ορφικα κειμενα.[/b]

Δημοσιεύτηκε
Ρε παιδια δεν ειπαμε να καταργησουμε τους νομους , αλλα οχι να τους τηρουμε μονο οποτε θελουμε και μας συμφερει...

Αλλα στην προκειμενη περιπτωση του Μανου θα επαναλαβω οτι ο ανθρωπος-γειτονας ειναι "κακος"και οπως αλλιως ερχεται του καθενος στο μυαλο .Στην παρουσα φαση λοιπον δεν νομιζω οτι τον ενοχλουσε το αστεροσκοπειο απλα οτι δεν μπορει να το αποκτησει ο καθενας προσπαθει να κανει και τον διπλανο του να μην το αποκτησει.

Η αλλη λυση ειναι μαζεψτε τα οσοι μπορειτε και μακρια απο την Αθηνα γιατι οπως φαινεται πολλους το καυσαεριο τους βαραει στο κεφαλι ](*,) ](*,)

Δυστυχώς τέτοιες ακραίες καταστάσεις δεν είναι καθόλου σπάνιες στην Αθήνα τον τελευταίο καιρό.

Γνωρίζω περιπτώσεις ανθρώπων που αναγκάστηκαν να φύγουν από τις πολυκατοικίες τους και να αγοράσουν μονοκατοικίες στα πέριξ (και μάλιστα με στεγαστικά δάνεια) προκειμένου να απαλλαγούν από τους κακούς γείτονες! Το καλύτερο είναι να είναι κανείς όσο το δυνατό πιο ανεξάρτητος για να μην πέφτει θύμα των οποιωνδήποτε κομπλεξικών. Όχι ότι βέβαια αυτό είναι εύκολο, αφού ένα στεγαστικό με μηνιαία δόση των 1000 Ευρώ μπορεί να αποδειχθεί πιο εξοντωτικό από τον κακό γείτονα!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης