pepito Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2008 Πως τους καθαριζετε;Εγω αρχικα τους φυσαω με το φυσερο για να φυγουν τα πολλα -πολλα,αλλα αυτα που απομενουν,η¨ ακομη χειροτερα,καμμια δακτυλια,πως τα βγαζετε;Καμμια βοηθεια!!!! ...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
dimkasta Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Αγόρασε ένα πανάκι micro-fiber. Είναι φανταστικά και καθαρίζουνε τα πάντα προστατεύοντας τις επιστρώσεις αφού είναι πολύ μαλακά. Μπορείς να πάρεις και ένα υγρό από ένα εξειδικευμένο μαγαζί για πιο δύσκολους λεκέδες, αλλά μην ψεκάζεις απευθείας πάνω στο φακό. Ψεκάζεις πάνω στο πανάκι και μετά καθαρίζεις.Εναλλακτικά, το "χουχούλισμα" είναι καλή λύση αν δεν έχεις υγρό. Σημείωση, δεν φυσάμε με το στόμα τα σκουπιδάκια (έχεις φυσερό οπότε μάλλον το ήξερες, απλά το βάζω για λόγους "πληρότητας"). Simple Photography
pepito Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Εγω μια φορα που καθαρισα τον φακο απο ενα επιμονο στιγμα,το εκανα με βαμβακι,αφου πρωτα συμβουλευτηκα φωτογραφο.Ο λεκες εφυγε,εκεινο ομως που με τρομαξε ειναι οτι καθως τον καθαριζα,χωρις να ασκω πιεση στο φακο,ακουγονταν το βαμβακι να τριζει πανω στο γυαλι.Λες να το εγδαρε; ...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
jsmirlis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Καθαρή Ακετόνη από φαρμακείο, πάνω σε μαλακό πανί ή βαμβάκι που δεν αφήνει χνούδι και εφαρμογή χωρίς εξάσκηση πίεσης. Δουλεύει μια χαρά και η ακετόνη δεν επιτίθεται στην επίστρωση. Killing under the cloak of war is no different than murder.- Albert Einstein
magos_ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2008 Φίλε μου εγώ την EOS που έχω την καθαριζω με πανάκια που έχω πάρει απο κατάστημα οπτικών. Δεν ξέρω αν είναι ο πιο σωστός τρόπος αλλά είναι βολικός και γρηγορος. Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2008 Αυτα τα πανακια ειναι καλα . Αλλιως υπαρχει και το σετ καθαρισμου της Baader . Το υγρο που εχει μαζι με ενα βαμβακι ή μπατονετα κανουν κανουν καλη δουλεια . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα