eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Τελικά αποφάσισα ότι η κάμερα πρέπει να φύγει. Ούτως ή άλλως είναι κρίμα να μαζεύει σκόνη. Πρόσθεσα ακόμα μερικά αξεσουάρ που δεν θα χρειαστώ για να κάνω το πακέτο πιο ελκυστικό και ταυτόχρονα στρογγύλεψα την τιμή Έτσι λοιπόν έχουμε προς πώληση τα παρακάτω: - Σώμα Canon 300D body modified με το φιλτράκι της Baader (part num. 245 9211). Φοράει το "πειραγμένο" firmware (μεταξύ άλλων επιτρέπει εκθέσεις στα 3200 ISO και το βασικότερο προσθέτει τη λειτουργία shutter lock. Για όποιον το επιθυμεί η επαναφορά στο εργοστασιακό firmware είναι απλή διαδικασία. Το σώμα δεν έχει σημάδια χρήσης, ενώ το CMOS είναι καθαρό. - Τηλεκοντρόλ υπερύθρων (συμβατό με Canon),- 2 μπαταρίες και φορτιστής,- μνήμη 2 GB,- καλώδιο USB,- καλώδιο για σύνδεση με τηλεόραση/βίντεο- καλώδιο σειριακό (απαραίτητο για προγραμματισμένες εκθέσεις άνω τν 30" και για χρήση με το πρόγραμμα DSLR focus) - Αντάπτορας t-ring για σύνδεση με το τηλεσκόπιο- Αντάπτορας που επιτρέπει τη σύνδεση και χρήση φθηνών φακών με μοντούρα M42- Εγχειρίδιο χρήσης, συσκευασία, CD οδηγών, κλπ, συμπεριλαμβάνονται Η κάμερα με τα παραπάνω έτοιμη για χρήση στο τηλεσκόπιο πωλείται στα 300 ευρώ. Ευχαριστώ, Ηλίας (6972375266).
raxxla Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Έγκλημα...!!Τι θες να αγοράσεις να σε χρηματοδοτήσουμε, μόνο μην την πουλάς... Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 Ηλία δεν έχεις και άδικο, κι εγω το σκέφτομαι ...Αλλά είναι το μόνο αναλώσιμο μέρος του εξοπλισμού μου Έχω να τη χρησιμοποιήσω πάνω από χρόνο και σκέφτομαι να αναβαθμίσω το giro 2 με μια alt/az Hercules. Άσε που αν κάνω κάτι φωτογραφικά σκέφτομαι να ξαναγυρισω στο DSI, αυτή τη φορά στο μονόχρωμο της έκδοσης 3.Αν πάλι δεν πουληθεί, δεν με στεναχωρεί - θα την κρατήσω και θα τη χρησιμοποιώ ευκαιριακά μετά την παρατήρηση...Όπως και νάχει σε ευχαριστώ Νάσαι καλά και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!
roryt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 Το ξέρω ότι εισαι προσανατολισμένος στην παρατήρηση, αλλα τέτοια προδοσία ;;;;
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 Γιάννη αν δεν πουληθεί μετράει ως προδοσία ; Σκάσε προδότη ... ε προδότη!!
roryt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 Ηλία σου εύχομαι να πουληθεί και ας είναι προδοσία Μάλιστα οπως ξέρω ότι εισαι τυπικός με τον εξοπλισμό σου, αυτός που θα την αγοράσει θα είναι σίγουρα ευχαριστημένος (αν δεν ειχα αγοράσει άλλη θα στην αγόραζα εγω σίγουρα).
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2008 Τι να πω.... Με κάλυψαν οι φίλοι..... Ό,τι καλύτερο εύχομαι...... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2008 Μια και η αγορά της hercules πάγωσε, έτσι δεν υπάρχει λόγος πώλησης της κάμερας και η αγγελία αποσύρεται. Σε αυτή την περίπτωση τελικά ίσως ισχύει το ..."κάθε εμπόδιο για καλό" Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!Φιλικά,Ηλίας.
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2008 (ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ) Τελικά αποφάσισα ότι η κάμερα πρέπει να φύγει. Ούτως ή άλλως είναι κρίμα να μαζεύει σκόνη. Πρόσθεσα ακόμα μερικά αξεσουάρ που δεν θα χρειαστώ για να κάνω το πακέτο πιο ελκυστικό και ταυτόχρονα στρογγύλεψα την τιμή Έτσι λοιπόν έχουμε προς πώληση τα παρακάτω: - Σώμα Canon 300D body modified με το φιλτράκι της Baader (part num. 245 9211). Φοράει το "πειραγμένο" firmware (μεταξύ άλλων επιτρέπει εκθέσεις στα 3200 ISO και το βασικότερο προσθέτει τη λειτουργία shutter lock. Για όποιον το επιθυμεί η επαναφορά στο εργοστασιακό firmware είναι απλή διαδικασία. Το σώμα δεν έχει σημάδια χρήσης, ενώ το CMOS είναι καθαρό. - Τηλεκοντρόλ υπερύθρων (συμβατό με Canon),- 2 μπαταρίες και φορτιστής,- μνήμη 2 GB,- καλώδιο USB,- καλώδιο για σύνδεση με τηλεόραση/βίντεο- καλώδιο σειριακό (απαραίτητο για προγραμματισμένες εκθέσεις άνω τν 30" και για χρήση με το πρόγραμμα DSLR focus) - Αντάπτορας t-ring για σύνδεση με το τηλεσκόπιο- Αντάπτορας που επιτρέπει τη σύνδεση και χρήση φθηνών φακών με μοντούρα M42- Εγχειρίδιο χρήσης, συσκευασία, CD οδηγών, κλπ, συμπεριλαμβάνονται Η κάμερα με τα παραπάνω έτοιμη για χρήση στο τηλεσκόπιο πωλείται στα 300 ευρώ. Ευχαριστώ, Ηλίας (6972375266).
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 Up! Για να φύγει μία πρώτη και τελευταία μείωση στα 280 ευρώ.
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 *ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ*Ευχαριστώ Θωμά και καλές λήψεις!
roryt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Τωρα τι να ευχηθεί κανεις... Καλορίζικη Θωμα, σε καλή μεριά Ηλία, μαζί με μια δόση πικρας όμως ; Λοιπόν Ηλία, μόνο ενας τρόπος υπαρχει να ξεπλύνεις την ντροπή: να μας προσφερεις καταπληκτικές φωτογραφίες με την DSI II (οταν επιτελους φύγουν τα καταραμένα σύννεφα )
raxxla Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Ποια DSI II ;;;;;Την πουλάει και αυτή !!!!!!Με την ΙΙΙ που πήρε/θα πάρει εννοείς..!!Τι να πω, τον συγχωρώ επειδή την πούλησε σε φίλο μου Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Ευχαριστώ παιδιά! Τι να πω, από την αρχή τρωγόμουνα για το ΙΙΙ, πήρα το ΙΙ έκανα μια δοκιμή (καλή) και από τη στιγμή που βρήκα μια ευκαιρία για το ΙΙΙ pro δεν μπορούσα να κάνω πίσω ... Canon και DSI II "θυσιάστηκαν" για τη νέα αγορά... Ελπίζω ο Θωμάς να αλλάξει τα φώτα στην 300άρα - εξάλλου ήταν κρίμα να κάθεται. Ηλία ευχαριστώ για τις καλές σου συστάσεις! Γιάννη κι εγώ ελπίζω σε αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει να κάτσω να στήσω τελικά αυτό το "στοιχειωμένο" το autoguide...Νάστε καλά!Ευχαριστώ,Ηλίας.
roryt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Τι !! Ε, ρε Ηλία, δεν πιάνεσαι Καλορίζικη, χαλάλι. Και η πρόταση για peltier (αν δεν το κτυπήσεις και αυτό έτοιμο στα μουλωχτα ) ισχύει, στην ΙΙΙ αξιζει ο κόπος Τωρα όμως ειναι που δεν ξεφεύγεις, θελουμε φωτογραφίες (χμμμ, απόψε μάλλον θα μας κάνει το χατήρι, για να δούμε...) Οσο αφορά το autoguide, PHD, θα σε γλυτώσει απο πολύ κόπο.Και εχω αρχίσει να αμφιβάλω αν αξίζει τον κόπο το guidescope σε σχεση με το Radial, και στις δύο περιπτώσεις ψάχνεiς
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Κι εγώ πιστεύω ότι αξίζει Γιάννη! Επιβάλεται όμως αυτή τη φορά να σταματήσω το χειροκίνητο και να σετάρω την αυτόματη οδήγηση... Όσον αφορά την κίνηση... νομίζω ότι αυτή τη φορά έφαγα και τον Φαντομά στην ταχύτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα