andrewmil10 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 Σήμερα παρέλαβα το τεύχος Δεκεμβρίου του S&T και, καθώς άρχιζα το διάβασμα από το τέλος (τις αστροφωτογραφίες ), με περίμεναν δυο ευχάριστες εκπλήξεις: πρώτον, η φωτογραφία του γαλαξία από τον Όλυμπο που τράβηξε ο Τηλέμαχος (Αθανασιάδης) το καλοκαίρι (τη θυμάμαι που την είχε ανεβάσει και εδώ κάπου) φιγουράρει ολοσέλιδη στην στήλη με τις αστροφωτογραφίες! Και σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, στην αμέσως προηγούμενη σελίδα βρίσκεται μια - ως συνήθως - εκπληκτική φωτογραφία του Αντώνη Αγιομαμίτη με μια σύνθεση λήψεων από την τελευταία μερική έκλειψη Σελήνης που διαγράφει τέλεια την σκια της Γης πάνω στον σεληνιακό δίσκο. Θερμά συγχαρητήρια και στους δυο για τις πανέμορφες φωτογραφίες και το μεράκι τους! Είναι μεγάλη χαρά να ξεφυλλίζεις ένα περιοδικό διεθνούς κυκλοφορίας και μέσα στον σωρό άγνωστων ονομάτων να εμφανίζονται και κάποια που είναι τόσο οικεία!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε, χάρηκα πολύ και γω όταν μου το πε ο Αντώνης. Εγω δεν είμαι συνδρομητής οπότε πρέπει να περιμένω.. Χαίρομαι πολύ που έκανα κάτι που μπορεί να διαφημίσει την Ελλάδα και ΑΠΘ στο εξωτερικό. Τα θερμά μου συγχαρητήρια και στον Αντώνη, αν και μας έχει συνηθίσει απο τέτοιες επιτυχίες..
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2008 Συγχαρητήρια και στους δύο αλλά ιδιαίτερα στον Τηλέμαχο που σε τέτοια μικρή ηλικία έχει μια τέτοια αναγνώριση!! Μπράβο Τηλέμαχε!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
krisgym Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2008 Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον κ.Αντωνη και στον Τηλεμαχο. ΜΠΡΑΒΟ Τηλεμαχε. Φιλικα Χρηστοs.
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2008 Μόλις έλαβα το τεύχος Δεκεμβρίου και είδα τη φωτό σου Τηλέμαχε και βέβαια το μοσαϊκό του Αντώνη. Συγχαρητήρια θερμά και στους δύο. Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά ... Εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου, αλλα απο ότι πήρε το μάτι μου..πρέπει να κόψανε τον Δια στα αριστερα... Μα όλη η έμπνευση.. ήταν να βγάλω το Δία στον θρόνο του Δία.. και το γάλα της Ήρας.. Μπορεί καποιος να τσεκάρει αν όντως έχουν κάνει crop και έχουν αφήσει έξω το Δία; Αυτή ειναι η αυθεντική: http://www.spaceweather.com/swpod2008/08jul08/Tilemachos-Athanasiadis1.jpg?PHPSESSID=an1asdr1o420p2d68g3vbsjfv7&PHPSESSID=ep3u3sus3p69ruobfnrbb8o0j7 Τέλος πάντων, απλά μου φάνηκε πολύ περίεργο.
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2008 Κανονικά είναι και ο Δίας, απλά ένα κομμάτι του έχει πέσει στη μέση, εκεί που χωρίζουν οι 2 σελίδες.Συγχαρητήρια και από εμένα. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα