Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
"Στην συνάντηση εκπροσώπων συλλόγων προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν οι σύλλογοι/σωματεία (και οι φοιτητικοί) που έχουν καταστατικό και οι "υπό ίδρυση/εν δυνάμει" σύλλογοι που έχουν καταγράψει το καταστατικό τους και δεν το έχουν καταθέσει σε πρωτοδικείο. "

Την ευθύνη της οργάνωσης "της συνάντησης ΔΣ" - όπως είχε αρχικά ονομασθεί - την έχει ο σύλλογος που διοργανώνει το επόμενο Συνέδριο.

Φιλικά,

Δημήτρης Πρασόπουλος

Αλεξανδρούπολη/ Κομοτηνή

http://prasopoulosdimitrios.blogspot.com/

Δημοσιεύτηκε
Ωραία είναι να παίζουμε με τις λέξεις αλλά αν προσπαθούσαται οι διαφονούντες να βάλεται ο καθένας τον εαυτό του στη θέση του άλλου θα τα βλέπαται τα πράγματα πολύ καλύτερα.

Μέλος Συλλόγων:

Ελληνικής Αστρονομικης Ενωσης

Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.

Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.

Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ

http://users.otenet.gr/~babgia/

Δημοσιεύτηκε

Παναγιώτη

Δεν ζήτησα να συμμετέχω πουθενά, ούτε καν το είχα ως επιθυμία. Ζήτησα απλώς να μάθω, μέσα από ποιες αδιάβλητες, αξιοκρατικές και ξεκάθαρες διαδικασίες έγινε η επιλογή του να καλέσουν τους Α και να μη καλέσουν τους Β.

Ποιος το αποφάσισε; Με ποια κριτήρια; Που βρίσκονται αυτά δημοσιευμένα για να τα βλέπει ο καθένας; Οι άλλες άτυπες ομάδες (δήθεν με γραμμένο καταστατικό) πότε θα γίνουν και τυπικά συλλογοι; Γιατί δεν έχουν γίνει ακόμη; Θα γίνουν πριν το Συνέδριο ή μετά; Μέσα σε 10 χρόνια ή σε 100; Ποιος τους ελέγχει γι αυτό; Που δίνει λόγο; Που γράφονται όλα αυτά για να είναι στη διάθεση του καθενός;

Αν δεν υπάρχει σαφής και τίμια απάντηση σε όλα τα παραπάνω σημαίνει ένα: πως όλα γίνονται στο γόνατο, από 5 φιλαράκια που τρώνε μπουγάτσα στο μπουγατσατζίδικο της γειτονιάς παρέα και αποφασίζουν ποια άλλα 5 φιλαράκια τους θα καλέσουν, για να λένε δήθεν πως πρόκειται για Πανελλήνια Συνάντηση κλπ.

Στην ουσία θα πρόκειται για μια Πανελλήνια Συνάντηση Φιλαρακίων Καταναλωτών Μπουγάτσας.

Χωρίς καμία πιστοποίηση από πουθενά, χωρίς κανένα τυπικό που να τηρείται έστω στοιχειωδώς, κάποιοι δήθεν μάγκες κάνουν ότι τους κατέβει ή ότι τους συμφέρει για να αυτοπροβάλλονται μέσα από εφημερίδες και ραδιόφωνα, χαμογελώντας εδώ κι εκεί.

Περιμένω να μου απαντήσουν εδώ και τώρα στα ερωτήματά μου, αλλιώς να πάνε να κρυφτούνε σε καμιά σπηλιά του Αυγανιστάν παρέα με τον Μπιν Λάντεν.

Μέχρι στιγμής πάντως μόνο άλλα λόγια ν' αγαπιώμαστε είδα εκ μέρους τους και χυδαιότητα πεζοδρομίου.

Να δω τις επόμενες ημέρες...

"Οδοιπόρε δεν υπάρχουν δρόμοι,

τους δρόμους θα τους ανοίξεις με το περπάτημά σου"

Σωτήρης Μπουζάρας

Ομάδα Αστροπαρατήρησης Θράκης - Ο.Α.Θ.

www.oath.gr

Δημοσιεύτηκε
Ωραία είναι να παίζουμε με τις λέξεις αλλά αν προσπαθούσαται οι διαφονούντες να βάλεται ο καθένας τον εαυτό του στη θέση του άλλου θα τα βλέπαται τα πράγματα πολύ καλύτερα.

Συγνώμη καλέ μου φίλε αλλά να βάλω εγώ τον εαυτό μου στη θέση κάποιων οι οποίοι μέσα σε σκοτεινά (ημι)υπόγεια στήνουν τέτοιες ιστορίες, είναι απίθανο. Ζήτησέ μου κάτι πιο εύκολο αν θέλεις, το καινούριο μοντέλο της Πόρσε ή να πάρει το ευρωπαϊκό κύπελο ο Ολυμπιακός.

Σωτήρης Μπουζάρας

www.oath.gr

Δημοσιεύτηκε
Παναγιώτη

Οι άλλες άτυπες ομάδες (δήθεν με γραμμένο καταστατικό) πότε θα γίνουν και τυπικά συλλογοι; Γιατί δεν έχουν γίνει ακόμη; Θα γίνουν πριν το Συνέδριο ή μετά; Μέσα σε 10 χρόνια ή σε 100; Ποιος τους ελέγχει γι αυτό; Που δίνει λόγο; Που γράφονται όλα αυτά για να είναι στη διάθεση του καθενός;

Να δω τις επόμενες ημέρες...

Θα παρκαλούσα να μην αναφέρεστε στις άλλες άτυπες ομάδες (δήθεν με γραμμένο καταστατικό) χωρίς να γνωριζετε τις προσπάθειες μας.

Ευχαριστώ.

Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ

ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)

Δημοσιεύτηκε

Απορώ, γιατί κανένας από τους γράφοντες δεν έκανε το κόπο, να διαβάσει τα πρακτικά της προηγούμενης συνάντησης της Πάτρας.

Όποιος τα διαβάσει με προσοχή θα καταλάβει.

http://www.astrovox.gr/forum/download.php?id=2025

Αναφέρεται :

Θέμα 3ο : Θεσμοθέτηση συνάντησης των ΔΣ (εκτός του συνεδρίου) στα έτη που βρίσκονται μεταξύ των συνεδρίων.

Τότε μετείχαν 3 υπό σύσταση σύλλογοι και οι 2 είναι πια σύλλογοι.

Τώρα μετέχουν 2 υπό σύσταση σύλλογοι και ο ένας θα είναι σύλλογος σε μερικές μέρες.

Η επικοινωνία μου με τον ΟΑΘ (όταν ζήτησαν να συμπεριληφθούν στο Μητρώο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας) ήταν σαφής : είπαν "θέλουμε να συμπεριληφθούμε ώς ομάδα, δεν είμαστε σύλλογος" και εκεί τοποθετήθηκαν.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι αποσκοπεί αυτή η συζήτηση......

Τι συμπεριφορά είναι αυτή απέναντι σε ένα σύλλογο ?

Τι συμπεριφορά είναι αυτή απέναντι σε όλους τους συλλόγους κατ' επέκταση ?

Αναθερμάνθηκε η συνάντηση των ΔΣ από τον Ωρίωνα πριν από 2 χρόνια και μπράβο των "παιδιών", έγινε μια πολύ όμορφη συζήτηση, θα γίνει και τώρα η 4η συνάντηση και έρχεται κάποιος και μιλάει με αυτό τον τρόπο ?

Και όλα αυτά 6 μέρες πριν την συνάντηση, που οργανώνεται εδώ και 5 μήνες περίπου ?

Ήταν γνωστό σε όλα τα μέλη του ΣΕΑΘ (από τις 15-20 Μαρτίου) ότι υπάρχει συνάντηση εκπροσώπων συλλόγων και ότι θα γίνει το Νοέμβριο και ότι θα ορισθεί ημερομηνία. Στην ιστοσελίδα μας παίζει εδώ και τόσο καιρό, στο forum επίσης.

Έτσι θα πάμε μπροστά ? όταν διαφωνούμε με αποφάσεις συλλόγου με τέτοιο τρόπο....... "Τώρα θέλω να μου πείτε .... αυτό ...αυτό..... αυτό... αυτό....., γιατί αν δεν το πείτε τώρα, θα πω ότι είστε σκοτεινοί, υπόγειοι, καταχθόνιοι και πράσινα άλογα......."

Νομίζω ότι έχει χαθεί κάθε έννοια της ειλικρινούς επικοινωνίας θεσμικής ή ότι άλλο θέλετε.

Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα γράψω, λυπάμαι που το έκανα, ειλικρινά λυπάμαι.

Φιλικά,

Δημήτρης Πρασόπουλος

Αλεξανδρούπολη/ Κομοτηνή

Δημοσιεύτηκε

Θα παρακαλουσα και τις δυο πλευρες να δειξετε εγρατεια σε αυτα που γραφετε και σεβασμο πρωτα απ ολα στον χωρο που σας φιλοξενει και γραφετε τις αποψεις σας αλλα και σε ολους εμας που ειμαστε μελη, και να μεταφερετε αυτη την συζητηση σε προσωπικο επιπεδο και μακρια απο εδω.

Με το να τρωγεστε σαν τα κοκορια το μονο που πετυχενετε ειναι να ριχνετε το επιπεδο και του site αλλα και τον συλλογων ή ομαδων που εκπροσωπειτε

Φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Δημοσιεύτηκε

Αγαπητέ φίλε Dimpap,

Εχω την εντύπωση πως έχεις παρεξηγήσει αυτό που έγραψα, γιατί δεν προσπαθώ να απαξιώσω το έργο των ομάδων, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Σε παρακαλώ διάβασέ τα όλα από την αρχή, αν φυσικά έχεις το χρόνο και την υπομονή.

Σωτήρης Μπουζάρας

www.oath.gr

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητέ Δημήτρη

Απορώ, γιατί κανένας από τους γράφοντες δεν έκανε το κόπο, να διαβάσει τα πρακτικά της προηγούμενης συνάντησης της Πάτρας.

Όποιος τα διαβάσει με προσοχή θα καταλάβει.

http://www.astrovox.gr/forum/download.php?id=2025

Αναφέρεται :

Θέμα 3ο : Θεσμοθέτηση συνάντησης των ΔΣ (εκτός του συνεδρίου) στα έτη που βρίσκονται μεταξύ των συνεδρίων.

Τότε μετείχαν 3 υπό σύσταση σύλλογοι και οι 2 είναι πια σύλλογοι.

Τώρα μετέχουν 2 υπό σύσταση σύλλογοι και ο ένας θα είναι σύλλογος σε μερικές μέρες.

Η επικοινωνία μου με τον ΟΑΘ (όταν ζήτησαν να συμπεριληφθούν στο Μητρώο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας) ήταν σαφής : είπαν "θέλουμε να συμπεριληφθούμε ώς ομάδα, δεν είμαστε σύλλογος" και εκεί τοποθετήθηκαν.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι αποσκοπεί αυτή η συζήτηση......

Τι συμπεριφορά είναι αυτή απέναντι σε ένα σύλλογο ?

Τι συμπεριφορά είναι αυτή απέναντι σε όλους τους συλλόγους κατ' επέκταση ?

Αναθερμάνθηκε η συνάντηση των ΔΣ από τον Ωρίωνα πριν από 2 χρόνια και μπράβο των "παιδιών", έγινε μια πολύ όμορφη συζήτηση, θα γίνει και τώρα η 4η συνάντηση και έρχεται κάποιος και μιλάει με αυτό τον τρόπο ?

Και όλα αυτά 6 μέρες πριν την συνάντηση, που οργανώνεται εδώ και 5 μήνες περίπου ?

Ήταν γνωστό σε όλα τα μέλη του ΣΕΑΘ (από τις 15-20 Μαρτίου) ότι υπάρχει συνάντηση εκπροσώπων συλλόγων και ότι θα γίνει το Νοέμβριο και ότι θα ορισθεί ημερομηνία. Στην ιστοσελίδα μας παίζει εδώ και τόσο καιρό, στο forum επίσης.

Έτσι θα πάμε μπροστά ? όταν διαφωνούμε με αποφάσεις συλλόγου με τέτοιο τρόπο....... "Τώρα θέλω να μου πείτε .... αυτό ...αυτό..... αυτό... αυτό....., γιατί αν δεν το πείτε τώρα, θα πω ότι είστε σκοτεινοί, υπόγειοι, καταχθόνιοι και πράσινα άλογα......."

Νομίζω ότι έχει χαθεί κάθε έννοια της ειλικρινούς επικοινωνίας θεσμικής ή ότι άλλο θέλετε.

Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα γράψω, λυπάμαι που το έκανα, ειλικρινά λυπάμαι.

Στο κείμενο στο οποίο παραπέμπεις τους αναγνώστες του Αστροβόξ, διαβάζω τα ακόλουθα:

Προσκλήθηκαν οι παρακάτω σύλλογοι:

.............

και οι παρακάτω ομάδες ή υπό σύσταση σύλλογοι

14. Αστροπαρατηρησιακή Ομάδα Λάρισας

15. Ομάδα Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Χανίων

16. Ομάδας Φίλων Αστρονομίας Λέσβου

Μπορείς να μας εξηγήσεις ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ πως αποκλείονται οι Ομάδες;;; Οταν μάλιστε και τότε υπήρχαν ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ;;;;;

Επίσης διαβάζω στο ίδιο κείμενο:

Ακόμα κάθε σύλλογος ή ομάδα θα έχει δικαίωμα μίας και ισότιμης ψήφου.

Μήπως τελικά ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ για να μη καλέσετε την ΟΑΘ και την Ομάδα της Θεσσαλονίκης;; Την μεν ΟΑΘ γιατί μας θεωρείτε εχθρούς σας και δε θέλατε να έχουμε δικαίωμα "μιας ισότιμης ψήφου" και την δε ομάδα της Θεσσαλονίκης, γιατί όπως κάποτε μου είχες πει στο τηλέφωνο, αποτελείτε από πρώην μέλη του ΟΦΑ που αποχώρησαν, ότι ακριβώς δηλαδή κάναμε κι εμείς από τον ΣΕΑΘ;;;

Δηλαδή καλούμε και ταυτόχρονα δίνουμε δικαίωμα ψήφου σε όποιους θεωρούμε "φίλους" και δεν καλούμε για να μη δώσουμε δικαίωμα ψήφου σε όσους θεωρούμε "εχθρούς";;;

Για να κάνουμε λοιπόν μια ανασκόπηση να δούμε τι παίχτηκε στην πραγματικότητα...

http://www.amateur-astronomy.gr

Ομάδα Αναζήτησης Υπερκαινοφανών Αστέρων Θεσσαλονίκης

Ας ρίξουν όλοι μια ματιά στις ιστοσελίδες να δούνε με τι ακριβώς ασχολούνται αυτοί οι άνθρωποι και τι είδους υποδομή διαθέτουν.

http://www.oath.gr

Παρομοίως.

Δηλαδή δύο ομάδες ερασιτεχνικής αστρονομίας, με υποδομή που οι σύλλοιγοι δεν βλέπετε ούτε στα όνειρά σας, με έργο αναγνωρισμένο διεθνώς, σύμφωνα με το Δ.Σ. του ΣΕΑΘ που αποφάσισε ποιους να καλέσει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ να τις καλέσει στην επίσημη αυτή συνάντηση, προφανώς γιατί υπολείπονται από τους υπολοίπους αστρονομικά.

Ολως τυχαίως, αυτές οι δύο ομάδες, προήλθαν από πρώην μέλη των συλλόγων ΟΦΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΣΕΑΘ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ έπειτα από διαφωνία των μελών τους.

Δηλαδή με λίγα λόγια, όποια μέλη διαφωνήσουν με εσάς και φύγουν και κάνουν αστρονομικές δραστηριότητες αλλού, απλά δεν υπάρχουν!!! Εχουν έτσι όπως τα λέω τα πράγματα ή όχι;;

Προσβάλει αυτό ή όχι την Ελληνική Αστρονομική Κοινότητα αγαπητοί κύριοι;; Το να επιλέγετε βάσει των δικών σας γούστων ποιοι αξίζει να υπάρχουν και ποιοι όχι;;;

Το 2006 το Δ.Σ. της Πάτρας σε αντίθεση με τον ΣΕΑΘ είχε καλέσει όπως διαβάζουμε και ΤΡΕΙΣ ομάδες να συμμετέχουν, αναγνωρίζοντας το έργο τους. Το αξιότιμο Δ.Σ. του ΣΕΑΘ γιατί άλλαξε τακτική και κάποιες ομάδες τις καλεί και κάποιες άλλες όχι;;;

Θα ζητήσει κανείς δημόσια συγνώμη γι αυτό το γεγονός ή θα συνεχίσουν κάποιοι να λένε πως είμαι ψυχοπαθής, όπως κάνουν εδώ:

http://astroforum.gr/forum/viewtopic.php?p=31637#31637

Ο αξιότιμος κ. Αντιπρόεδρος του ΣΕΑΘ κ. Κανταρίδης. Διαβάστε και θα δείτε.

Σωτήρης Μπουζάρας

www.oath.gr

Δημοσιεύτηκε
Επίσης διαβάζω στο ίδιο κείμενο:

Ακόμα κάθε σύλλογος ή ομάδα θα έχει δικαίωμα μίας και ισότιμης ψήφου.

διάβασε καλά..... αυτό αφορά την συγκεκριμένη συνάντηση και το θέμα της ψηφοφορίας για ανάληψη συνεδρίου.

Ομάδες με μορφή συλλόγου ήταν.... σύλλογοι είναι ήδη οι 2 από τους 3.

Αν καλούσαμε ομάδες από όλη την Ελλάδα θα έπρεπε να καλέσουμε, άλλες 4-5 ομάδες ... επειδή δεν τις γνωρίζεις, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν !

Φιλικά,

Δημήτρης Πρασόπουλος

Αλεξανδρούπολη/ Κομοτηνή

Δημοσιεύτηκε

Δεν άντεξα άλλο.....

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.............. =; ΦΤΑΝΕΙ.....

Φτάνει το "ξεκατίνιασμα", φτάνει ο εξευτελισμός. Πηγαίνετε αλλού να λύσετε αυτές τις διαφορές.

Επιτέλους λίγη αξιοπρέπεια και λίγη :-$

Έχετε γεμίσει δύο forums με 3 σελίδες έκαστο αναμασόντας τα ίδια και τα ίδια με μικρότητες και μαχαιριές πισώπλατες ένθεν και ένθεν.

Δεν με νοιάζει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Όποιος και να έχει δίκιο το χάνει με τον τρόπο που το παρουσιάζετε. Το θύμα γίνεται θύτης και τούμπαλιν. Μας θυμίζετε τις αθλιότητες που βλέπουμε και ζούμε καθημερινά. Τα έχουμε ξαναζήσει, τα έχουμε χορτάσει, τα έχουμε βαρεθεί.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Με εκτίμηση

Βασίλης Μπαρδής

(Δεν είμαι μέλος του άνωθεν συλλόγου ούτε της άνωθεν ομάδας. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων....)

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε
Το ξεκατίνιασμα το ίδιο. Εγώ έχω δεί κάποια πράγματα εδώ πέρα. Σωτήρη έχεις δίκιο σε κάποια που λές, αλλά έχετε και άδικο όλοι οι αποσπασθέντες στον τρόπο που το χειρίζεστε. Με το πρώτο έναυσμα περιμένατε στη γωνία για να βγάλετε τα άπλυτα στη φόρα. Δεν σας ενδιέφερε το άν θα σας καλούσαν η όχι. Ο ίδιος το είπες. Σας ενδιέφερε να δημιουργήσετε το σούσουρο. Είδα στο πόστ του Ταρσούδη στο astroforum να βγάζει πολλά. Όλο αυτόν τον καιρό γιατί δεν κάνατε κάτι για αυτό? Και οκ, άν δεν υπάρχει κοινό έδαφος, τότε απλά προχωράς και δεν ασχολείσαι.
starrynights.blog
Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Κατανοώ τη δυσαρέσκειά σας γι αυτά που διαβάσατε και λυπάμαι που κι εγώ συνέβαλα στο να αισθανθείτε έτσι. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως από την πλευρά μου δεν υπάρχει ούτε υπήρχε διάθεση "ξεκατινιάσματος" και προσφοράς "άρτου και θεάματος" για να κερδιθούν κάποιες εντυπώσεις. Αν είχα διάθεση να "ξεκατινιαστώ" θα έβγαινα στα Φόρουμ να καταγγείλω αυτά τα πράγματα, όταν γινόταν, εδώ και τόσα χρόνια δηλαδή. Το μόνο που ήθελα ήταν σαν Ελληνας πολίτης να μπορώ να ασκήσω κριτική σε κάποιον φορέα, σχετικά με ένα ζήτημα που με αφορά άμεσα και να λάβω μια ορθή / κοφτή απάντηση. Μόνο αυτό. Ηταν δηλαδή ζήτημα 2 post: μιας ερώτησης και μίας απάντησης. Και το έτος 2008, νομίζω πως είναι δικαίωμά μου να ζητώ μια απάντηση και να την λαμβάνω χωρίς περιττές φανφάρες, όπως έχω λάβει πολλές φορές απάντηση από υπουργεία, το γραφείο του πρωθυπουργού, του προέδρου της Βουλής, του προέδρου της Δημοκρατίας κι αλλού που απήυθυνα ερωτήματα.

Αντ' αυτού, από τους κ.κ. Επίσημους του εν λόγω συλλόγου, αντί για απάντηση έλαβα ειρωνίες, κοροϊδίες, απαξίωση, χυδαίες εκφράσεις, ψευτομαγκιές, ψυχιατρικές διαγνώσεις για την υγεία μου κ.ο.κ. Ποιος ο λόγος που οι κύριοι αντί απλά να απαντήσουν και να λήξει εκεί το θέμα, μπήκαν σε τόσο κόπο να τα κάνουν όλα αυτά; Ο καθένας ας βγάλει το δικό του συμπέρασμα.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να δηλώσω πως εφόσον ο αρχικός μου σκοπός (να λάβω απαντήσεις) μέχρι σήμερα δεν επετεύχθει, δηλώνω αρχικά πως λυπάμαι για το γεγονός αλλά και πως θα σταματήσω τη συμμετοχή μου στη συζήτηση εδώ. Συζήτηση για τη συζήτηση και για το "ξεκατίνιασμα" είναι καταστάσεις που δε με εκφράζουν.

Ξεγράφομαι από την παρακολούθηση των παρακάτω συζητήσεων:

http://astroforum.gr/forum/viewtopic.php?t=3662&start=30&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=485a82d3ad090e344ae030159961b1f7

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=8973&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=64dc3a5f2fa52144e24c6fa41250f5c2

...έτσι ώστε να μη λαμβάνω e-mail για τις νέες δημοσιεύσεις και εύχομαι, κάποια στιγμή στο μέλλον, οι συγκεκριμένοι κύριοι και κυρίες να βρουν το θάρρος για να κάνουν δημόσιο διάλογο.

Σωτήρης Μπουζάρας

www.oath.gr

Δημοσιεύτηκε

Με δεδομένο ότι το Astrovox έχει σαν πρωταρχικό σκοπό την "Διάδοση της ερασιτεχνικής αστρονομίας στην Ελλάδα", η διατήρηση αυτού του Post απέχει πολύ απο τον στόχο.

Το μόνο που κάνει περίτρανα, είναι να δείχνει στα μέλη μας, νέα και παλιά, ότι δεν είμαστε τίποτε διαφορετικό απο μιά κοινωνία που σαπίζει και αναπαραγουμε τα λάθη της. Πολύ ωραία

Νομίζω ότι εδω αυτή η ιστορία πρέπει να σταματήσει. Εδώ και τώρα.

Εαν έχετε πρόβλημα λύστε το μόνοι σας. Αν δεν μπορείτε, πηγαίνετε στα δικαστήρια. Μην ανακατεύετε τα fora όμως σε αυτή τη διαδικασία αναζητώντας συμμάχους έκοντες-άκοντες.

Και αν ισχυρισθείτε ότι απλώς προσπαθείτε να καταδείξτε το εσφαλμένο των απόψεων εκατέρωθεν, παρακαλώ σεβαστείτε τη νοημοσύνη μας.

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε

Πραγματικά συγχαρητήρια στον ΣΕΑΘ για τις δραστηριότητές του στην Αστρονομία και για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει της οργάνωσης και διεξαγωγής το συνεδρίου!!

Πραγματικά συγχαρητήρια, επίσης, και στην ΟΑΘ που αν και διαφώνησαν (εντονα) με τον ΣΕΑΘ, οστόσο συνεχίζουν την δραστηριότητα (σε καλύτερο βαθμό) και αποδεικνύουν την αγάπη τους για την Αστρονομία και έχουμε πάρα πολλά να πάρουμε από τα παιδιά!!

Το Αστροβοξ είναι ένα φόρουμ που δίνει βήμα σε όλους μας να εκφράσουμε τις απόψεις μας, τις διαφωνίες μας, ή τις απορίες μας για κάθε αστρονομικό (επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό) θεμα.

Όμως βρε παιδιά, φτάνουν πια οι διενέξεις και οι προσωπικές επιθέσεις μεταξύ σας. Εσεις γνωρίζεστε πολύ καλύτερα μεταξύ σας απ' ο,τι σας ξέρουμε εμείς. Ξερετε πολύ καλά οτι δεν προκειται να αλλάξει κάτι.

Δικαστές δεν είμαστε. Διαβάσαμε τις απόψεις σας, βγάλαμε τα συμπεράσματά μας (ο καθένας τα δικά του) και απο κει και πέρα διαβάζουμε επιθέσεις και ειρωνείες. Δεν βοηθάει άλλο!

Αν στο χόμπυ που κάνετε έχετε τέτοιες αντιπαλότητες και τσακωμούς, τότε στις δουλειές σας κάτω από άγχος και πιέσεις τί κανετε;;;

Δείτε και τί γράφει ο Sagan παρακάτω... :wink:

Φιλικά

Κώστας Τζιόλας

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης