sheliak Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 Ας πουμε οτι καποιος εχει μια 400d σε εναν τεχνικο. Την πηγε εκει για μια αλλαγη στο ir-cut, αλλα κατα την απλη αυτη αλλαγη παρουσιαστικε ενα αλλο προβλημα και αυτο γιατι μια φορα η μηχανη ειχε πεσει κατω (στον κιθαιρωνα) επειδη το t-ring της celestron EOS ειναι μια πατατα. Ετσι λοιπον τωρα εχω το εξης δηλλιμα να την φτιαξω με ενα συνολικο κοστος 450 ευρω? Ή παρω μια καινουρια με 400 ευρω και να δωσω και αλλα 100 ευρω για τις οσες εργασιες εχουν γινει μεχρι τωρα? Δηλαδη να δωσω 450 ευρω για να φτιαξω αυτη που εχω ή να δωσω 500 για να παρω μια καινουρια (Υ.Γ. Να σημειωσω οτι την 400d που εχω στον τεχνικο την ειχα αγορασει πριν 1 χρονο κοντα 730 ευρω!!)
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 Να σε μπερδέψω λίγο ακόμα; Πάρε με 490/495€ καινούρια 450D να έχεις και live view..... Σοβαρά τώρα, δύσκολο θέμα.... Κρίμα.... Καλή τύχη πάντως. Υ.Γ. Έχω και θέμα με το Τ...... Έχει "φαγωθεί" το αυλάκι που ασφαλίζει ο πείρος του σώματος. Υπέθεσα αρχικά ότι έγινε λόγω βάρους (δεν αφαιρούσα το battery grip) αλλά με αυτό που λές τώρα με βάζεις σε σκέψεις.... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
filiatra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 Na ksrathseis tous fakous k me 490 eurw na pareis thn eos 450 pou einai kalyterh k 8a exei 2 xronia eghhshhttp://www.skroutz.gr/s/35693/Canon-EOS-450D-Body.html Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
sheliak Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 Το t-ring της celestron ειναι ενα Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ι μονο VIXEN!To θεμα ειναι οτι δεν θελω να πληρωσω αραπανω το φιλτρακι γιατι αν κανω αυτη την κινηση μετα θα το κοστος θα ειναι 590+ (~70 το φιλτρο της bbader) ενω τωρα το φιλτρο αυτο για την 400d το εχω πληρωσει.. Δεστε της μηχανες στα τηλεσκοπια, εγω σκεφτομαι στο μελλον να βαζω και κολλητικη ταινια..πολλα τα εξοδα παντως..το θεμα της slr ετσι οπως εξελιχθηκε θα μου στοιχισει περιπου 1200-1300 ευρω.. για μια ταπεινη 400d
achille66 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 εαν δεις το roadmap της canon θα δεις οτι αμεσα (σε μερικους μηνες η βδομαδες) βγαζει το μοντελο 500dσυνηθως αυτα γινονται κοντα στις γιορτεςεαν δεν εχεις βιασυνες περιμενε μερικες μερες - δεν θα σου βγει σε κακοκαι η 450 θα γινει φθηνοτερη και η 500 θα αξιζει τα λεφτα τηςκριμα για την μηχανη, αλλα δες το και αλλιως, απο ατυχημα πηγε - σιδερα ειναι, αντε στο καλο...ισως στο ebay να μπορεσεις να την πουλησεις για καποιον που την βλεπει σαν ανταλλακτικα -αξιζει να δοκιμασεις
sheliak Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2008 Να σου πω την αληθεια και η 450d δεν εχει κατι που θα μου ληψει με την 400d για αυτο που την θελω, ολες πανω κατω το ιδιο μου κανουν. Ετσι κι'αλλιως εστιαση δεν θα κανω με το live view.Για μενα ολα τα μοντελα ιδια ειναι δεν με πολυ νοιαζουν οι διαφορες που εχουν.. To μονο που θα μπορουσε να κανει την διαφορα θα ηταν το διαφορετικο Pixel size αλλα μικρες οι διαφορες..ετσι κι'αλλιως στο μυαλο μου ειχα το να παω για ccd..απλα τωρα θα το καθυστερησω.. Το θεμα ειναι οτι εδω και 3 με 4 μηνες παιδευομαι με αυτη την φωτογραφικη και θελω να τελειωνει οσο γρηγοροτερα γινεται...δεν εχω αλλο κουραγιο να ασχοληθω με αυτο το θεμα μου την εχει βαρεσει.. Υ.Γ. το θεμα ειναι οτι ατυχημα δεν ηταν, απλα το δαχτυλιδι ειναι πατατα..το μονο λαθος μου οτι δεν ακουσα την συμβουλη για μια μικρη μετατροπη-διορθωση του δαχτιλιδιου αλλα το αφησα οπως το αγορασα και εγινε η στραβη. Αλλα και παλι η celestron λεει οτι βγαζει αυτα τα δαχτυλιδια για τις EOS αρα εχει υποχρεωση να τα φτιαχνει για να ειναι για τις EOS.
raxxla Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 Σταμάτη, όπως μας παρουσίασες τα νούμερα, κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει δίλλημα: Κράτα το φιλτράκι, δώσε τα 100 αφού σου'κατσε η στραβή (μακάρι να μην είχε γίνει) και με 350 ευρώ που θα έδινες επιπλέον για την επισκευή θα βρεις εύκολα πιστεύω μια ευκαιρία για μεταχειρισμένο σώμα το οποίο θα "εγχειρήσεις". Στην ανάγκη πίεσε τον τεχνικό να μην σε χρεώσει ξανά αν πας σε αυτόν για την εγχείρηση. Βάλες το "χτυπημένο σώμα" στο ψυγείο και δες αργότερα αν μπορεί να γίνει κάτι ώστε να προχωρήσεις τώρα. Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 Σταματη παρε μια απο ebay 300-350e και τα υπολοιπα στα ειπα.Αντε να ξεμπερδευεις επιτελους. http://pegasusastro.com/
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 η μπορεις να παρεις απο εδω την 300αρα μεταχειρισμενη να παρεις αλλο φιλτρο για αυτην και το φιλτρο που εχεις τωρα ολο και καποιος φιλος θα θελει να το παρει να μονταρει την 400αρα του. http://pegasusastro.com/
sheliak Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Βρηκα μια 400d καινουρια 350 ευρω!! Την παρηγγειλα, την δευτερα θα ερθει (αν ολα πανε καλα ...). Και τωρα θα εχω 2 400d με την μια να μην δουλευει κριμα γιατι αυτο το απροοπτο εξοδο με εμποδισε να κανω μια αλλη κινηση που ειχα στο μυαλο..δυστυχως αυτο θα περιμενει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα