johnk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 Με την αλουμηνενια θηκη του, εστιαστη william optics (καινουργιος)http://www.arcus-sa.gr/products_accessories_focusers_2insynta.htmlflip mirror της vixen 600 ευρω πολυ καλο και δοκιμασμενο τηλεσκοπιο που με τον εστιαστη της williamγινετε ακομη καλυτερο.ο λογος πωλησης του ειναι η αγορα καινουργιου τηλεσκοπιου johnkomninos@yahoo.gr6972256948 Κομνηνος Γιαννης
johnk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2008 και μια φωτογραφια Κομνηνος Γιαννης
tasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2008 πολυ ωραιο αλλα εγω δεν ενδιαφερομαι.
johnk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2008 550 ευρω Κομνηνος Γιαννης
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2008 Καλό φαίνεται, δυνατό! Αλλά δεν ταιριάζει στο τηλεσκόπιό μου...κρίμα και ήθελα έναν! Θέλετε να βάλω την αγγελία στο club μου;;; Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
johnk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2009 υπαρχει ακομα Κομνηνος Γιαννης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα