sheliak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 Οποιος ενδιαφερεται για εκτακτη αστροεξορμηση σημερα ας ενημερωσει..Εγω θα παω
sheliak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 Α μην νομιζεις δεν εχει κανονιστει τιποτα..μονος μου το αποφασισα..προς κιουρκα μερια..θα παω θελω να κανω κανα δυο δοκιμες και μιας και ο καιρος θα ειναι συνεργασιμος και απο την στιμγη που τα πανεπιστημια εχουν διαλυθει και δεν εχω μαθημα αυριο ειπα να μην χασω την ευκαιρια..
tasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 Α,ενατξει τωρα καταλαβα.γιατι ετσι πως το ειπες λεω και εγω:εξορμηση και δεν ειπες που??οκετσι και αλλιως εγω ειμαι πολυ μακρια απο εσενα.......
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 Για αστροεξόρμηση προς Βέροια μεριά κανείς;;; Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
tasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 Για αστροεξόρμηση προς Βέροια μεριά κανείς;;; Εγω αλλα δεν εχω τηλεσκοπειο το παραγγελνω ομως
sheliak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 Οποιος ενδιαφερεται για εκτακτη αστροεξορμηση σημερα ας ενημερωσει Το ιδιο ισχυει και για σημερα..
sheliak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2008 Οποιος ενδιαφερεται για εκτακτη αστροεξορμηση σημερα ας ενημερωσει.. To ιδιο ισχυει και για σημερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα