hgg Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 Πρός πώληση μιά βάση CGE τής Celestron μέ τό τρίποδο καίόλα τα παρελκόμενα. Είναι ή τελευταία έκδοση μέ διορθωμένα προβλήματα όπωςκαλώδια, PE. Αρίστη κατάστασις, αποθηκευμένη στό κουτί τηςσέ εσωτερικό χώρο. Τό περιοδικό λάθος είναι γύρω στά 12" μέ τό PEC off. Ή ερώτησις πού ακολουθεί πάντα είναι τό γιατί τήν πουλάς.Ή απάντησις είναι : Διότι έχω καί τήν Takahashi EM200 καί μαζεύωχρήματα γιά καινούργιο οπτικό σωλήνα, άν καί θά μού λείψη τό GOTO της. Εάν τήν ρυθμίσης σωστά, έχει φοβερό GOTO. Από τά καλλίτερα πού έχω δή. Σηκώνει επίσης πολύ μεγάλο βάρος χωρίς πρόβλημα. π.χ Ένας οπτικός σωλήνας 9.25" μαζί μέ φωτογραφικό εξοπλισμό, δουλεύεται οκ, αλλά οριακά στήν ΕΜ200. Στήν CGE είναι σάν νά μήν υπάρχη... Πληροφορίες από τόν δικτυακό τόπο τής Celestron :http://www.celestron.com/c3/product.php?CatID=16&ProdID=93 Τιμή : 1900 ευρώ. Καλή Χρονιά σέ όλους! Γιώργος.hgg@freemail.gr Τρίπους & Αντίβαρον Βάσις & Παρελκόμενα Βάσις M27 - Dumbell NebulaC9.25" / CGE hgg2016.
tyanneas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 Στή τιμή είναι κι η βαλίτσα? g.g
hgg Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 Στή τιμή είναι κι η βαλίτσα? Όχι αλλά τό συζητάμε.Έχω όλα τά αρχικά κουτιά τής Celestron καί τό αφρώδες υλικό τό οποίοέχω τοποθετήση σέ βαλίτσα μεταφοράς τής Pelican. Γιώργος. hgg2016.
hgg Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2009 Η Celestron ανακοίνωσε τήν νέα έκδοση τής CGE, τήν CGE Pro πού θάκυκλοφορήση τόν Φεβρουάριο ... http://www.optcorp.com/product.aspx?pid=12451&kw=CGE%20Pro&st=2Αναγκαστικά λοιπόν τήν δίνω τώρα σέ χαμηλότερη τιμή. Νέα τιμή λοιπόν στά 1900 ευρώ. hgg2016.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα