tasco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 μπορει καποιος να μου πει τι ειναι ΟΤΑ??Ειναι λιγο χαζη ερωτηση να μην ξερει τι σημαινει ε??
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Optical Tube Assembly δηλαδή μόνο ο σωλήνας του τηλεσκοπίου.... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
tasco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Ευχαριστω χαζη ερωτηση αλλα αν δεν μαθω δεν μπορω να συμετεχω στις συζητησεις στο Astrovox αρα δεν προχωραω.Ευτηχως που μου ειπε καπιος τι σημαινει
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Τι είναι αυτά που λες.... ΚΑΜΙΑ ερώτηση δεν είναι χαζή. Και ΚΑΝΕΙΣ δεν γεννήθηκε μαθημένος.... Συνέχισε έτσι.... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
tasco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 λεω χαζη γιατι ας πουμε οτι οι πιο πολλοι εδω μεσα τα ξερουν αυτα και τα θεωρουν χαζα πραγματα.Ετσι οταν κανω τετοιες ερωτησεις ειναι λιγο χαζες και γιατι δεν γινεται να εχεις τηλεσκοπιο και να μην ξερεις τι ειναι ΟΤΑΓια σκεψου!!!
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 φιλε και εγω δν ηξερα..ομως ειχα καταλαβει οτι ειναι μονο ο σωληνας,απο την αλλη δν ηξερα τι ακριβως σημαινε για να πω την αληθεια και εγω ντρεπομουν να ρωτησω stargazeshots.com
tasco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2009 Εγώ δεν ήξερα καθόλου τι σήμαινε.Ενώ εσύ αντίθετα ήξρερς περίπου τι σήμαινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα