Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Οποιος εχει χρησιμοποιησει το 80αρι σε αστροφωτογραφια η γνωριζει σχετικα και εχει την καλοσυνη ας με διαφωτισει,δινει οντως ευρυ πεδιο για σχετικα μεγαλο φορμα ccd σε σχεση με τα κοινα 80αρια,σε καποια διαφημιση το βρηκα σαν astrograph,ευχαριστω.

Αποστολης.

Δημοσιεύτηκε

Φίλε Αποστόλη και εγώ το ψάχνω ακόμα.... Με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος σωλήνας. Μάλιστα είχα τον SW ED80. Βέβαια το μόνο κοινό που έχουν η διάμετρος (και το γυαλί FPL53) και το εργοστάσιο..... Το ένα f7.5 (600) και το άλλο f6.25 (500). Δυστυχώς δεν έχω βρει πολλά γραμμένα. Δες μία φωτό εδώ http://rascvic.zenfolio.com/p554106759/h20af7658#h20af7658

Αν βρεις άκρη ενημέρωσε....

Φιλικά Βασίλης

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε

Εγω να ρωτησω κατι σε σχεση με καποιο αποχρωματικο μηπως ξερετε?

Το 120ED της skywatcher περα απο την φωτογραφιση, μεχρι που μπορει να φτασει στην παρατηρηση?

Αξιζει και για παρατηρηση?

Λιγη βοηθεια παιδια μπας και βγαλω κανα συμπερασμα και κανω επιτελους αγορα αυτη τη βδομαδα.

Λεει οτι μπορει να φτασει μεχρι 300x.

''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
Δημοσιεύτηκε

Πολυ καλα αποχρωματικα και τα δυο ειδικα για φωτoγραφιση.

Στην παρατηρησει και μονο δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Να ξερεις μονο οτι τα αποχρωματικα συνηθος βλεπουν καλυτερα στην φωτορυπανση και ειναι πιο αξια στην παρατηρηση και φωτογραφεια απο την πολη οι εικονες δηλ. που δινουν απο ενα αντιστοιχο η και λιγο μεγαλυτερο Newton. Eχω το ED80.

\"ΜΟΝΟΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ,ΜΟΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ\" (ΚΥΝΙΚΟΙ)
Δημοσιεύτηκε
Βασιλη ευχαριστω,εκανα μια βολτα στις παραθεσεις που μου εβαλες δεν πηρα ακομα απαντσεις ικανοποιητικες,θα δουμε μηπως απανησει καποιος δικος μαςπου το εχει χρησιμοποιησει και αποφασιζουμε.Οσο γιατο 120αρι Βαγγελη δεν εχω εμπειρια, ](*,) ](*,)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης