Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πωλείται η ΑΤΙΚ 16 IC CCD κάμερα στη συσκευασία της, μαζί με ένα ccd reducer 0.5 και το cd εγκατάστασης φυσικά. Το τροφοδοτικό, δε συμπεριλαμβάνεται. Την έχω ενάμιση χρόνο, και είναι σε άριστη κατάσταση. Μερικές πολύ πρόχειρες προσπάθειες που έχω κάνει με τη συγκεκριμένη κάμερα και χρησιμοποιώντας χειροκίνητη οδήγηση, είναι στις σελιδες 9, 14, 16 και 17 στο gallery των γαλαξιών.

Ανακοίνωση τιμών: κάμερα ------> 240 ευρώ.

Τροφοδοτικό -------> 25 ευρώ.

Όπως γνωστοποιήθηκε παραπάνω, το reducer συμπεριλαμβάνεται.

Ο λόγος της πώλησης της κάμερας, είναι η αναβάθμιση που σκοπεύω να κάνω, σκεπτόμενος την αγορά της ΑΤΙΚ 16 ΙC-S -πιθανότατα αυτήν, εκτός και αν δω άλλη κάμερα που να με ενθουσιάσει περισότερο-.

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να στείλουν προσωπικό μήνυμα, ή να κάνουνε κλήση στο κινητό μου (6972451807)

Γιάννης.

Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Δημοσιεύτηκε

Σημειωτέον, η συγκεκριμένη κάμερα, είναι η ασπρόμαυρη.

Και μία αλλαγή: Το τροφοδοτικό, συμπεριλαμβάνεται τελικά και αυτό.

Γιάννης

Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Δημοσιεύτηκε

Φίλε Αντρέα (philos) συγγνώμη που δε σε ειδοποίησα εγκαίρως. Η κάμερα, μου ζητήθηκε από έναν εκτός astrovox, πριν από εσένα.

Συγγνώμη και πάλι για την καθυστέρηση.

Γιάννης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης