Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Ένα δείγμα της δουλειάς της ομάδας μας, απο την έκλειψη του περασμένου Αυγούστου σε ένα κομψό poster. Και φυσικά συνεχίζουμε.. Αντε και στη Σαγκαη..
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Καταπληκτικό πόστερ Τηλέμαχε!!!Πολλά συγχαρητήρια σε εσένα και στην ομάδα του ΑΠΘ!!!Πολλά μπράβο!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Νίκος Παπαδόπουλος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 ωραίο poster Καλή συνέχεια Αυτό που είναι ακατάληπτο σχετικά με το σύμπαν είναι ότι θα έπρεπε να είναι πέρα για πέρα καταληπτό Albert Einstein
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Ευχαριστούμε παιδιά. Το πόστερ σε μεγαλύτερη ανάλυση... για να διαβάσετε και το κείμενο.. για να δείτε και τις φωτογραφίες καλύτερα..
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 Πολύ ωραίο πόστερ.Καλά την τελευταία φώτο όσες φορές κ να την δω δεν την χορταίνω. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
krisgym Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 Πολυ ωραιο, μπραβο Τηλεμαχε. Φιλικα Χρηστοs.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 Μπράβο σε όλα τα παιδιά του ΑΠΘ. Πώς μπορούμε να το βρούμε Τηλέμαχε; Οι κόρες μου (λέμε τώρα) θα ξετρελαθούν Φιλικά Δημήτρης
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 Μπράβο σε όλα τα παιδιά του ΑΠΘ. Πώς μπορούμε να το βρούμε Τηλέμαχε; Οι κόρες μου (λέμε τώρα) θα ξετρελαθούν Φιλικά Δεν το εκτυπώσαμε ακόμα.. Μάλλον η εκτύπωση θα είναι μεγάααλη.. Δεν νομίζω να προβλέπεται να το μοιράσουμε.. δεν ξέρω.. Σας ευχαριστούμε όλους!!!
Kepler Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 Πραγμάτικα εξαιρετική δουλειά εκ μέρους σας Τήλεμαχε!! Ελπίζω τουλάχιστον να το βάλετε κάπου στη ΣΘΕ να το βλέπουμε. Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα