soso Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΧΩ ΤΟ SKYWATCHER 60/700 AZ2.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Gliko_Dakri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Καλησπέρα,..Δεν ξέρω σε πόση μεγένθυνση έχεις φθάσει...αλλά το maximum σου είναι οι 110x με 120x μεγενθύνσεις.Με τέτιου μικρού κόστους τηλεσκόπιο νομίζω το καλύτερο που αξίζει είναι να πάρεις καλύτερους Plossl προσοφθάλμιους για να αυξήσεις την ποιότητα εικόνας, που υπάρχουν πάρα πολλοί στην αγορά,είτε σε αγγελίες μεταχειρισμένοι. Έλπις
planetman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2009 Είμαι σίγουρος ότι είχε μέσα προσοφθάλμιους για τρελές μεγεθύνσεις αλλά το πρόβλημά σου δεν είναι οι μεγεθύνσεις αλλά το τηλεσκόπιο. Άλλαξε τηλεσκόπιο! ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
soso Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2009 Πιο θα μου προτεινατε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα