tasco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Ξερει κανενας μηπως υπαρχει κανενας Αστρονομικος Συλλογος που να ΜΗΝ χρειαζεται να πληρωσεις και να ειναι κοντα Στην Εδεσσα,Βεροια,Ναουσα και Θεσσαλονικη???
arakel Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 γεια σας μόλις μπήκα στην παρέα σας
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Ξερει κανενας μηπως υπαρχει κανενας Αστρονομικος Συλλογος που να ΜΗΝ χρειαζεται να πλρησεις και να ειναι κοντα Στην Εδεσσα,Βεροια,Ναουσα και Θεσσαλονικη??? Οι σύλλογοι έχουν συνδρομή καθώς αυτό είναι και το κύριο έσοδο για να καλύπτουν τα έξοδά τους. Ωστόσο, πολλοί σύλλογοι κάνουν ανοιχτές εκδηλώσεις που μπορεί να πάνε ακόμα και όσοι δεν είναι μέλη! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 γεια σας μόλις μπήκα στην παρέα σας καλησπερα φιλε Aralel. Καλως ηρθες στο AstroVox!!! Καλως ηρθες στον Μαγικο κοσμο της Αστρονομιας! Ελπιζω να σε βοηθησουμε σε οτι χρειαστεις!! ΥΣΑν θες να δημηουργισεις καποιο Θεμα --Thred-- μπορεις να πας στο --AstroVox Forum-- να βρεις την θεματικη εννοτητα που τεριαζει το θεμα που θες να ανοιξεις πχ. Λοιπές Αστρονομικές Συζητήσεις και να πατησεις "νεο Θεμα".Αυτα για αρχη. Μπορεις να διαβασεις και τους ορους του φορουμ και εισαι ετοιμος!!! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
tasco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Ξερει κανενας μηπως υπαρχει κανενας Αστρονομικος Συλλογος που να ΜΗΝ χρειαζεται να πλρησεις και να ειναι κοντα Στην Εδεσσα,Βεροια,Ναουσα και Θεσσαλονικη??? Οι σύλλογοι έχουν συνδρομή καθώς αυτό είναι και το κύριο έσοδο για να καλύπτουν τα έξοδά τους. Ωστόσο, πολλοί σύλλογοι κάνουν ανοιχτές εκδηλώσεις που μπορεί να πάνε ακόμα και όσοι δεν είναι μέλη! ενταξει Ευχαριστω!!!
tasco Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2009 γεια σας μόλις μπήκα στην παρέα σας Καλωςηρθες!!!
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 Η Ναουσα εχει παραρτημα! ΔΛΔ δεν ειναι αυτονομη! Εγω ειμαι στελεχος κ δεν πληρωνω κατι!!! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2009 Η Ναουσα εχει παραρτημα! ΔΛΔ δεν ειναι αυτονομη! Εγω ειμαι στελεχος κ δεν πληρωνω κατι!!!Δηλαδή τα στελέχοι δεν πληρώνουν τίποτα ενω τα μέλη μόνατους πρέπει να συνδράμουν για την στήριξη του συλλόγου?Κάν'το λίγο κατανοητό
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2009 Οχι....κανενας δεν πληρωνει τπτ! Εγω απλα μαζι με ενα ακομα παληκαρι κανουμε την σελιδα του παραρτηματος της Ναουσας! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2009 χαχαχ Καποιος πρεπει να φέρνει υλικο! Thnks! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα