Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά προς πώληση Powermate 2.5X της Televue σε άψογη κατάσταση...

δε νομίζω ότι καν χρειάζεται διαφήμιση για την ποιότητά του, το μόνο που θα έλεγα είναι ότι με σχεδίαση 4 στοιχείων είναι ο ιδανικός "Barlow" για κατοπτρικά και καταδιοπτρικά τηλεσκόπια, καθώς εκμηδενίζει την κόμη στην περιφέρεια του πεδίου.

Καινούργιος στοιχίζει 190ευρώ, η τιμή που ζητώ είναι 130ευρώ (δυστυχώς όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα το κουτί του, θα αποσταλεί όμως πολύ καλά συσκευασμένος)

Ευχαριστώ

Θοδωρής Μάττας

τηλ. 6977664892

IMG_3376.thumb.JPG.8a7afbc5c45f9436aac8c0a8126ba50f.JPG

IMG_3377.thumb.JPG.9c64b01c92d21ad6091df42a51f0a676.JPG

------------------------------------------------------------------------------------------

Takahashi TOA-130S

Zeiss Abbe II ortho set + 2X Barlow

Δημοσιεύτηκε

Δώρο μαζί με το Powermate και το ηλεκτρονικό προσοφθάλμιο της Meade (καλώδιο σύνδεσης προσοφθαλμίου με την τηλεόραση επίσης συμπςεριλαμβάνεται!!!)

Για όποιον δεν ξέρει τι είναι το ηλεκτρονικό προσοφθάλμιο, απλά θα αναφέρω ότι πρόκειται για προσοφθάλμιο που συνδέει το focuser του τηλεσκοπίου με οποιοδήποτε μόνιτορ ή τηλεόραση κι έτσι σε πραγματικό χρόνο...ζωντανά...δείχνει στην οθόνη της τηλεόρασης ό,τι βλέπει το τηλεσκόπιο!

Το προσοφθάλμιο αυτό είναι δώρο σε όποιον αγοράσει το Powermate.

Θοδωρής

IMG_3380.thumb.JPG.2f9a6b874fafa173ef9767dd42c976a5.JPG

IMG_3378.thumb.JPG.dff18a0bed9368e614a60fd293a10c52.JPG

------------------------------------------------------------------------------------------

Takahashi TOA-130S

Zeiss Abbe II ortho set + 2X Barlow

Δημοσιεύτηκε

Μιχαλη, ακομα ενα "σετακι" στην συλλογη σου!!! :wink: :wink: :wink:

Εγω ακομα πασχιζω με την μικρη μου αλλα σιγα σιγα θα ξεκολλησω και θα ενταχθω στην κοινοτητα... [-o< [-o< [-o<

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut

>Destination Space!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης