goose1992 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2009 ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΤΑ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΚΑΙ 22 mm ΑΠ'ΟΣΟ ΤΗΙΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ???ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? “I see Earth! It is so beautiful!"
ikoms Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2009 Έχεις pm Sequence Generator Pro v2.3, Pixinsight 1.8
goose1992 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2009 ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ??? ΦΙΛΙΚΑ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ. “I see Earth! It is so beautiful!"
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 Αστρόφιλοι τα μεταφερικά δεν είναι πολλα αν το στήλετε με τα κτέλΈιχα ένα ίδιο πριν κανα 2-3 χρόνια και το πούλησα στην Αθήνα και κάστισε 25 ευρώ.Η αποστολή έγινε απο την φλώρινα.Ανάλογα και που πάει πέζει και λίγο η τιμή.Ελπίζω να βοήθησα..
goose1992 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΝΑ DOΒ... ΦΙΛΙΚΑ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ. “I see Earth! It is so beautiful!"
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 παιδια το τηλεσκοπιο το δικο μου απο θεσσαλονικη που μου το εστειλαν (απο το πλανηταριο) δν πληρωσα πανω απο 20-25 ευρω,δν νομιζω να ειναι παρα πανω για οποδηποτε αλλου(εγω μενω ναξο!!!)εαν σταλει με μια μεταφορικη το κοστος δν ειναι μεγαλο,με courier κοστιζει κατι παραπανω,ωστωσο γενικα εντος ελλαδας τα μεταφορικα δν μπορουν να ξεπερασουν τις τιμες που ανεφερα! δειτε εδω http://www.acscourier.gr/uploads/File/acs_pricelist.pdf ακομα και με την acs τα μεταφορικα δν ειναι πολλα(για 30kg dema ennov) stargazeshots.com
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 σαν πληροφορια το εδωσα,για πληροφορηση. stargazeshots.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα